geçmiş olsun canım sık sık emzir geçer inşallaha.s.
ayy valla ne ilk haftalar zor geçiyo canım çokşükür ben daha daha iyiyyim maşallah bugün ilk banyomu yaptım evv işlerimide kendim yapabiliyorum cuma dikişlerim alındıktan sonra da daha iyi olurum allahın izniyle ...Ama kızım için dün çok üzüldüm çok ağladım senağlama sarılığımız 14 olmuş yarın tekrar gidicez 17 ye çıkarsa fototerapi yapılacak accıkta kilo vermişiz gerçi dr normal dedi her bebek ilk hafta kilo kaybına uğruyomuş gerçi çok değil 45 gr vermişiz kan falan alıyolar içim parçalanıyor hakikaten kendi canından parça olunca dayanamıyomuşsun.Esas sorun kızımın kırmızılığı hani sarılığı falanda takmıyorum bu kadar şuan çok düzenli emiyo bugün ilkdefa bıcı bıcıda yaptı hani yükselirse bile hemen tedavisi var düşücek ama kızım doğumundan itibaren yüzü fazla kırmızı kılcal dmar genişlemesi dedi ilk baş doktor dünde doğum lekesine benziyo geçer ama uzun vadede dedi en fazla 1 seneyide bulabilirmiş kulağının kenarındada 2 tane ufacık beze gibi bişi var yarın başka hastaneye gidicez dörtçelik çocuk hastanesine biliyosundur bide başka bir dr baksın istiyorum herkes, dr da geçer diyo ama ben çok üzüldüm inş geçer en kısa sürede:Saruboceq:
sen doğurmadan yazmaya çalışıcam canım çok kalamıyorum pc başında.... Rabbim kolay doğum nasip etsin sana ..
doğum yapan annecikler varsa hepsini tebrik ediyorum ..
iyi dileklerini sunan herkesede teşekkür ediyorum
gözün aydın allah analı babalı büyütsün a.s.selam kızlar...
bir süredir gelemedim.
ben 17 eylül saat 15.30 da minnişimi kucagıma aldım...
dünyanın en güzel duygusuymuş. rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah...
bebişim 3.760 gr ve 54 cm doğdu
mecburi sezeryanla doğum yaptım. 4 saat suni sancı takılı kaldı ama sancım gelmedi.
nst de dk da 1 çıkan sancıları ben hissetmedim. çünki bebişim kanala kafasını düz sokmamış ve bana baskı yapmıyordu. doğum hikayemi yakında yazarım. şimdi minnişim acıktı. öpüyoruz siziiii :asigim:
iipekyol ticketi nasıl değiştirdin :uhm:
kızlar niye doğurmamızı bekliyorsunuz yahu!?!? biz şimdiden çooook merak ediyoruz. zaten pek anlatan yok normal doğumu, kaçıncı hafta,günde oldu, nasıl başladı, vs...boshayallersmile
yuse: canım sende olmasın kimse ağzını açmıyor
aslında normal doğum yapanlar anlatsa bişeyler bizde nelere dikkat etmeliyiz biliriz
doğurduktan sonra geçmiş olsun :umursamaz:
gerçekten anlamıyorum neden kimse anlatmıyor sonuçta normal doğumun ağrılı sancılı bişey olduğu gizli bişey değilki eğer bundan çekiniyorlarsa
burda hep birbirimize yardımcı oluyorduk ama niye millet bi bekleme moduna geçti anlamıyorum
ben misal epidüral yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım
arkadaşlar tecrübelerini paylaşmış olsa belki bu bana yol gösterecek bi fikir edeniceğim...
canım yaşadıkları kotu anları bıze anlatıpta bızımde moralımızı bozmak ıstemıyorlar sanırım:umursamaz: tabıkı normal doğumun zor olduğunu hepımız bılıyoruz onlarda anlatıp bızım gözumuzu korkutmak yada şevkımızı kırıp yanlış yönlendırme yapmak ıstemıyorlar çunku herkesın yapısı ve ağrı eşıgı çıoookk farklı kımı acı çekerken kımı çekmeyebılır..
senın demek ıstedığını çokk ıyı anlıjyorum bende normal doğumu beklıyorum ve buradan bı kaç kısının anlattığı gıbı nışan gelmesı su gelmesı belden sancı gelmesı gıbı şeylerle başlıyo dopğum kı zaten drlarımız bunu anlatıyorlar bıze.. facetekı grupta saltanat ve melekçım anlattılar zorlu doğumlarını okudunmu bılmıyorum...onlarda bız etkılenırız dıye anlatmıyorlar...normal doğum yapan arkadaşlar acı sancı bunları bılıyoruz ama en azından tecrubelı olarak bıze şunu yapsanız rahatlarsınız ya da ışte su anda şoyle nefes almalısınız gıbı şeylerı yazın en azından bızde bılgılı olalım acı kısmını yazmasanızda olurrrkafamçokkarıştı
slm kızlar nasılsınız ya akşam doktora gittim doktorum haftasonu kongreye gidebilirmiş of benimde son günlerim canım çok sıkıldı senağlama bide çapaya gidiyorum orda bi bayanla tanıştım kadın oranın doğumunu hiç iyi anlatmadı offf hem doktorum yok hemde kötü davraanırlarsa ben ne yapıcam ya kızlar iyice korkmaya başladım ya ne olur dua edin kızlar ben çok kötüyüm bide doğum hikayelerini<i okudum illaki herkes bi zorluk yaşamış benim başıma neler gelicek kimbilir gün geçtikçe strese giriyorum sağlıcakla bi kucağıma alsam yavrumu :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün
ben de ilk zamanlar oturur pozisyonda yatıyordum
anammmm onu nasıl yapacağız hadi çocuğun kolunu budunu oradan çıkaramassak
güzel olurda yaparsak nasıl yapacağız sen yaparsan bize fikir verirsin kaydirigubbakcemile5
bebiş nasıl bu arada gece uykusu felan
benimki akşam saat 9 da başlıyor gece 12 kadar durmadan ağlıyor birde sabahları öğlene kadar kucaktan inmek istemiyor işim çok zor kızım öğlenci onunla ilgilenmem zor oluyor tam onun gideceği zaman hiç durmuyor kafayı yiyecem bir düzen kursaydık hayırlısıyla akannehir
yuse: canım sende olmasın kimse ağzını açmıyor
aslında normal doğum yapanlar anlatsa bişeyler bizde nelere dikkat etmeliyiz biliriz
doğurduktan sonra geçmiş olsun :umursamaz:
gerçekten anlamıyorum neden kimse anlatmıyor sonuçta normal doğumun ağrılı sancılı bişey olduğu gizli bişey değilki eğer bundan çekiniyorlarsa
burda hep birbirimize yardımcı oluyorduk ama niye millet bi bekleme moduna geçti anlamıyorum
ben misal epidüral yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım
arkadaşlar tecrübelerini paylaşmış olsa belki bu bana yol gösterecek bi fikir edeniceğim...
LOHUSALAAAARR
Doğurmuş olan kızlar
sizede sıkı giyin diyolarmı..bu cehennem sıcağında bana üşütme diyolar!!!...
Ben dayanamıyorum soyunup gezecem...çorap giy diyolar yaa
üşürsem farkedemezmişim!!!
şimdi hastalık kaparsam bi ömür çekermişim....vsvsvssvs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?