2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuse bu gun fotografciya gittik fotograf cekindik kizim acmadi gozunu ya tum fotograflarda uyuyo resmen orda bu alciyi buldum gumus 3 boyutlu fiyatida masallah cok ucuz 250 eurocuk
Boşver sen onu
500 tl verilirmi yazık

Hiç yapamıyosanız YAPI MARKETden 1 kilo alçı alın..
Bi tepsiye alüminyum folyo serin
üstüne kalıbı çıkartıp kurutun

5 lira tutmaz heralde..Alçı ne tutar bilmiyom...alçı bebişimize hediye geldi laelaelaelaelae
Ben alçıyı aldım cesaret edemiyorum henüz..Babasının üstüne yıkacaktım o bana yıktı..Adamın mesleği bu halbuki klava: 5 yıl boşamı okuttuk :roflol:

ayy heyecandan uyku tutmadı gidip yatmayı denicem sabah 7 de uyanmam lazım 8 de hast. ne de olucaz tekrar görüşmek üzere kızlar

yuse sabah 9mu, akşam dokuzmu?zaten normal yapan kimse anlatmıyo hikayesini

Sabah 9..

Akşam 9a kadar sürmedi şükür sancım alkisalkisalkis

Gece 3de uyandım
4,5 gibi eşimi kaldırdım..sabah namazıyla tarsus toros dağlarından Adanaya yola çıktık..Sancım arabada dayanılmaz oldu

Eve geldim duş temizlik(bu arada sancım ve kanamam var)

Hastaneyi arayıp bildirdik...sabah 7de evden hastaneye çıktık...ebe kontrol etti...7-8 cm açılma olmuş..
dr geldi

Doğumhane
..................................
.........................
Bebek...
sanırım 8,30da doğdu oğlum

ayy heyecandan uyku tutmadı gidip yatmayı denicem sabah 7 de uyanmam lazım 8 de hast. ne de olucaz tekrar görüşmek üzere kızlar

beni günlerdir uyku tutmuyor.ne günüm belli ne bi belirti var.ama heyeceanlıyım sen nasılsındır kimbilir:))
canım allah kurtarsın sağlıkla al yavrunu kucağına.

kızlar niye doğurmamızı bekliyorsunuz yahu!?!? biz şimdiden çooook merak ediyoruz. zaten pek anlatan yok normal doğumu, kaçıncı hafta,günde oldu, nasıl başladı, vs...boshayallersmile

zaten sarılığımız var canım ya bana kalsa ben mama veririm yeter ki bebişim aç kalmasın beslensin üzülmesin ama dr.falan şimdilik verme sütün yetiyodur dedi bilmiyorum artık inşş.bebişim doyuyodur emiyo ama doyuyo mu bilmiyorum humana falan içiyorum inşş.faydası oluyodur:uhm:

kızlar bizimde dr kontrolümüz vardı bugün.kızım 3,128gr olmuş sancı çıkmadı çatı muayenesi oldum 1cm açıklık var dedi pazartesiye kadar doğmazsa suni sancıyla olacak doğum

39+2 yim ben de bugün. bende de sancı çıkmadı,hiç çatı muayenesi yapmadı ama bana. eğer bebek gelmezse pazartesi sabahı burdasın dedi. İnşallah suni sancıyla doğururuz,sezeryana gerek kalmaz.zeyneparzu da 39+3 galiba.biz aynı zmnlarda doğurcaz.bizim bebekler yerlerini sevdi. bnmki hala kıpır kıpır

valla ben epidural sezeryan oldum ameliyathanede uyanık olmak çokta güzel bişey değil başında dıt dıt diye öten bi makina bişey mi oluyo diye heyecanlanıyosun ağızda bi oksijen maskesi nefes alamıyo gibi oluyo insan üstüse 7-8 tane yeşil örtü eller ayaklar bağlı:1shok:bebek çıkmayınca bir korku falan ama en güzel yanı bebişi görüp öptüğün zaman dünya duruyoopuyorumnanaktan birde eiduralden sonra acayip bi omuz ağrım oldu anestezi uzmanı gelmedi bile normal normal dedilr eve geldiğimde bile ara ara oluyodu aman Allahım nasıl bi ağrıysa 3-4 gün düz yatamadım duvara dayanarak oturmaya yakın pozisyonda uyudum...ama Allahıma şükür hepsi geçti normal doğum yapan bi çok kişi oturmakta zorlanıyomuşeyvahedigeldismile Allah yardımcıları olsun:Saruboceq:sonuçta bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına alınca herşeyi unutuyo insan darısı doğum bekleyenlerin başına

mentos geçmedi mi sarılığınız en son 9 du galiba

dün bulgur pilavı yedim çok güzel süt yaptı ama birazcıkta gaz yaptı bilerek gündüz yedim gece daha çok etkilenmesin diye

mentos geçmedi mi sarılığınız en son 9 du galiba

dün bulgur pilavı yedim çok güzel süt yaptı ama birazcıkta gaz yaptı bilerek gündüz yedim gece daha çok etkilenmesin diye

bozocum dr gittik kaçtı değer dedi 9 deyince tahlil yapmaya gerek yok dedi 200 gr almış 1 haftada güzel almış dedi sütün yetiyo demekki dedi hafta 200-300gr alması gerekirmiş anlamadım bende 2 saatte bir emziriyorum

maşallah

bizimde 9 olunca dr artık kan tahliline gerek yok dedi
geçmiş olsun hemen hemen bütün bebekler sarılık oldu

mentos illa 2 saatte bir emzirme 1 saatte bir de emzirebilirsin dr bana sadece 3 saatti geçirme dedi yarım saatte birde emzirebilirsin dedi 10-15 dak

birde ben gögüsümü sıkınca süt geliyo bu yeterli mi demekki ya annemde doymasa kaka yapmaz diyo şu humanaya devam ediyorum inşş.faydası oluyodur bozo sen hiç sağdın mı sütünü kaç cc çıkıyo sütün akıyo mu çok olduğunu nasıl anlıyosun

mentos illa 2 saatte bir emzirme 1 saatte bir de emzirebilirsin dr bana sadece 3 saatti geçirme dedi yarım saatte birde emzirebilirsin dedi 10-15 dak

artık istedikçe veriyorum canım mesela dün sürekli emmek istedi uyumadı göbeği kanadı kavit yaptılar ya iğne yüzünden huzursuzdu yada doymadı bilmiyorum artık

ben sağmaya cesaret edemiyorum makina var
ilk zamanlar denedim çok canımı acıttı

ben sağmaya cesaret edemiyorum makina var
ilk zamanlar denedim çok canımı acıttı

manueller çok acıtıyo ben medela mini elektrikli aldım hem acıtmıyo hemde gögüs uçlarım yok gibiydi bebiş alamıyodu o büyüttü gögüs uçlarımı medela güzel herkese tavsiye ederim ben 145 tl ye aldım ama deydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…