Benim doğum normal oldu..normal doğum yapan anneler : epidüral tercih ettiniz mi ??? ve memnun kaldınız mı???
Boşver sen onuyuse bu gun fotografciya gittik fotograf cekindik kizim acmadi gozunu ya tum fotograflarda uyuyo resmen orda bu alciyi buldum gumus 3 boyutlu fiyatida masallah cok ucuz 250 eurocuk
yuse sabah 9mu, akşam dokuzmu?zaten normal yapan kimse anlatmıyo hikayesini
ayy heyecandan uyku tutmadı gidip yatmayı denicem sabah 7 de uyanmam lazım 8 de hast. ne de olucaz tekrar görüşmek üzere kızlar
benımde normal oldu..aynen senın gibi sunı sancı ile zor bı doğumdu... bende anlatmak için herkesin doğum yapmasını bekliıyorum ...farkındaysanız normal doğuran kızlar anlatmadı daha hikayelerını :)) ama yınede normal olması ıyı galıba.... oturamamak dışında çokta buyuk bır problem kalamdı çok şükür..
canım benım bebişte hiç doğru düzgun uyumuyordu....hep aranıyordu..sarılık cıktı..bebeğim kg kaybettı meğerse yawrum aç kalmış...şimidi önce meme sonrada 60 cc mama verıyorum..hemde biberonla...
sütün gelip gelmedğini kontrol et... 2 satte bır emzır aç kalmasın sekerı düşer--sararır Allah korusun..mümkünse mama ver ..en azından 30 cc ver o zaman çok rahat uyur....uyursa anlarsınkı bebek sütünle doymamış...
kızlar bizimde dr kontrolümüz vardı bugün.kızım 3,128gr olmuş sancı çıkmadı çatı muayenesi oldum 1cm açıklık var dedi pazartesiye kadar doğmazsa suni sancıyla olacak doğum
mentos geçmedi mi sarılığınız en son 9 du galiba
dün bulgur pilavı yedim çok güzel süt yaptı ama birazcıkta gaz yaptı bilerek gündüz yedim gece daha çok etkilenmesin diye
bozocum dr gittik kaçtı değer dedi 9 deyince tahlil yapmaya gerek yok dedi 200 gr almış 1 haftada güzel almış dedi sütün yetiyo demekki dedi hafta 200-300gr alması gerekirmiş anlamadım bende 2 saatte bir emziriyorum
mentos illa 2 saatte bir emzirme 1 saatte bir de emzirebilirsin dr bana sadece 3 saatti geçirme dedi yarım saatte birde emzirebilirsin dedi 10-15 dak
ben sağmaya cesaret edemiyorum makina var
ilk zamanlar denedim çok canımı acıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?