2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin normalmi sezeryanmı oldun

mentoscum pompa kullanırken göğüs uçların acıyormu.Ben bir defa denedim ama dayanılacak gibi değildi.Kulllandığım manueldi.

canım manuel felaket açıtıyo gögüs ucu yaralarımın sebebi o ilk günler emmiyo sağalım dedik aman Allahım hem süt çıkmaz hem acıtır parçalıyo sanki ama medela aldım hem sağdıkça sütüm çıktı hem gögüs uçlarımalkisalkisalkis....aslında ben gögüslerim sertleştiği bebiş tutamadığı için almıştım ama bana en büyük faydası gögüs uçlarımı çıkartması olmuştu benim çarem medela mini elektrikli oldu:lepi::hooray:

benim bebeğimde sürekki hıçkırıyor şuanda hıçkırıyor yazık hapşuruyor bende acaba hastamı oluyorki diye korkuyorum
kaynanam rahmetli kursak geniştiriyor derdi hıçkırınca :roflol::roflol:

kızlar gögüslerimin uçları acıyor sağlık ocağındaki hemşire karbonatlı su yap emzirdikce sür dedi emzirdikten sonrada sür dedi

kızlar slm

bugün çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaynanamı gönderdim şimdiiiiiiiiiii:teytey:gittiiiiiiiii kurtuldum yupppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:darısı kaynanasından kurtulmak istiyenlereeeeeeeeeee:teytey::teytey:

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::hooray: sonunda:roflol::roflol: benim kyınvalide pek gelmez ama olsun sen baya dertliydin iyi olmuş:lepi::lepi:

ay evet mihri aynısını ben yaptım bide çarşının ortasında oturuyoruz tam yaklaştım aklıma geldi peşimizi bırak mıyo ki sıpalar tatlı sıpalaropuyorumnanaktan

merhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.

ben de dün aynhı şeyi yaptım :) allahtan karşıda kimse yoktu.

göğüsler fora geziyorum devamlı hiç kapanmıyo :)) yanlız şimdi de 12 de uyudu uyandıramıyorum 5 saattir aç çocuğum ama uyanmıyo

ayyy ne öyle ne böyle ya hiç uyumuyo ya uyanamıyo

bozo 15 dk.da doyuyormu?? ben 15 dk emzirdiğim zaman göğsümde hala süt kalıyo ve memeden ayırınca ağlamaya başlıyo. en kısa emme süremiz 1,5 saat. her iki göğsümü de boşaltıyo. acaba ben bişeyleri yanlışmı yapıyorum ya anlamadım valla

arkadaslar yine size işim düştü. bizim kızın burnu hır hır da hır hır. temizliyorum damla damlatıyorum ama yok nafile hala tıkalı. hırıl hrııldanıyor. siz neler yaptnız

doyuyor galiba yoksa ağlardı
doyunca diliyle itiyor almıyor ağzına
acaba ben de mi terslik var herkes 2 saat emziriyormuş
ama kilosuda gayet iyi
güzel kilo aldı
saatte bir emiyor bazen şimdi 2 saat oldu uyuyor

arkadaslar yine size işim düştü. bizim kızın burnu hır hır da hır hır. temizliyorum damla damlatıyorum ama yok nafile hala tıkalı. hırıl hrııldanıyor. siz neler yaptnız
benimkisi banyoda sonra hapşuruyor felan burnuda temizlenmiş oluyor

bizde de geçen hafta oldu
burnuna damlatıyordum geçiyordu
burnunu temizliyormusun

bizimde burnumuz aynı yavrum memeyi bile alamıyo ağlıyo burnu tıkalı olduğundan dr gifrer damla verdi ama fayda etmiyo anlık açıyo daha sonraki emmede yine hır hır offf geçsede kurtulsa yavrum

merhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.

ben çok ağlıyorum kızımı severken bile ağlıyorum

inanmıyacaksınız ama kaynanam gidince bile anlamsız bir ağlamak geldi ben şaşırdım niye ağlıyorsam

ama çok duygusallaştım annemlerle telefonda konuşamıyorum abimlerle:çok üzgünüm:

bende ilk herşeye ağlıyodum moralim sıfır hep kızgındım ters çevaplar veriyodum herkese odadan çıkamıyodum saçımı bile toplayamıyodum bi garip olmuştum ve öyle kalıcam diye ödüm koptu resmen depresyon sende biraz dışarı falan çık ve durumu kabullen bebişine bak ve mutlu ol onsuz hayat düşünemiyorum eşim bazen markete sen git hava al diyo dönene kadar aklım evde naptı ağladımı uyandımı acayip özlüyorum melek kızımı umarım sende en kısa zamanda atlatırsıuna.s

ama kilosuda gayet iyi
güzel kilo aldı

bende 2 saatte bir emziriyorum bazen 1 saat belli oluyor bazen uyaramıyorum 3 saatte emiyor ama yarım saati geçkin göğsümde duruyor belim ağrıyor artık

lohusalıktan kızlar 40 mız çıksın rahatlarız
bende aynı durumdayım bazen saçma şeylere ağlıyorum

bide artık haber izliyemiyorum hemen herşeye gözlerim doluyor
hele geçen yeni doğmuş bebeği ağaç kavuğuna koymuşlar nasıl ağladım

ama kilosuda gayet iyi
güzel kilo aldı

benimki memede uyuyo diğer türlü uyutmak mümküm değil siz nasıl uyutuyosunuz bana sen alıştırdın diolar bırakıyorum ağlıyo ben napimklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…