Selam kızlaaarr.
nihayet güzel kızımı 22 eylül saat 13:10 da kucaıma aldım.3100 gr 48 cm olarak doğdu,sağlığı gayet yerinde.çokşükür.
Ama ben çok zor günler geçirdim maalesef biraz zor oldu benim için ama atlattık .
UMrım herks iyidir ben gelene kadar doğurumayan kalmamıştır heralde.
Herkesin bebeği hayırlı olsun Allah sağlıla büyütmeyi nasip etsin.
mentoscum pompa kullanırken göğüs uçların acıyormu.Ben bir defa denedim ama dayanılacak gibi değildi.Kulllandığım manueldi.
kızlar slm
bugün çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaynanamı gönderdim şimdiiiiiiiiiii:teytey:gittiiiiiiiii kurtuldum yupppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:darısı kaynanasından kurtulmak istiyenlereeeeeeeeeee:teytey::teytey:
aynen benimkide öyle göğsüm hiç kapanmıyor hatta dün pencereyi kapatacaktım pencerenin önünde birde baktımki bir göğsüm açık kalmış nasıl utandım allahtan unutup öyle dışarı çıkmıyoruz :sm_cool:
:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::hooray: sonunda:roflol::roflol: benim kyınvalide pek gelmez ama olsun sen baya dertliydin iyi olmuş:lepi::lepi:
aynen benimkide öyle göğsüm hiç kapanmıyor hatta dün pencereyi kapatacaktım pencerenin önünde birde baktımki bir göğsüm açık kalmış nasıl utandım allahtan unutup öyle dışarı çıkmıyoruz :sm_cool:
ben de dün aynhı şeyi yaptım :) allahtan karşıda kimse yoktu.
göğüsler fora geziyorum devamlı hiç kapanmıyo :)) yanlız şimdi de 12 de uyudu uyandıramıyorum 5 saattir aç çocuğum ama uyanmıyo
ayyy ne öyle ne böyle ya hiç uyumuyo ya uyanamıyo
bozo 15 dk.da doyuyormu?? ben 15 dk emzirdiğim zaman göğsümde hala süt kalıyo ve memeden ayırınca ağlamaya başlıyo. en kısa emme süremiz 1,5 saat. her iki göğsümü de boşaltıyo. acaba ben bişeyleri yanlışmı yapıyorum ya anlamadım valla
benimkisi banyoda sonra hapşuruyor felan burnuda temizlenmiş oluyorarkadaslar yine size işim düştü. bizim kızın burnu hır hır da hır hır. temizliyorum damla damlatıyorum ama yok nafile hala tıkalı. hırıl hrııldanıyor. siz neler yaptnız
arkadaslar yine size işim düştü. bizim kızın burnu hır hır da hır hır. temizliyorum damla damlatıyorum ama yok nafile hala tıkalı. hırıl hrııldanıyor. siz neler yaptnız
arkadaslar yine size işim düştü. bizim kızın burnu hır hır da hır hır. temizliyorum damla damlatıyorum ama yok nafile hala tıkalı. hırıl hrııldanıyor. siz neler yaptnız
merhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
merhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
doyuyor galiba yoksa ağlardı
doyunca diliyle itiyor almıyor ağzına
acaba ben de mi terslik var herkes 2 saat emziriyormuş
ama kilosuda gayet iyi
güzel kilo aldı
saatte bir emiyor bazen şimdi 2 saat oldu uyuyor
doyuyor galiba yoksa ağlardı
doyunca diliyle itiyor almıyor ağzına
acaba ben de mi terslik var herkes 2 saat emziriyormuş
ama kilosuda gayet iyi
güzel kilo aldı
saatte bir emiyor bazen şimdi 2 saat oldu uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?