bizde de geçen hafta oldu
burnuna damlatıyordum geçiyordu
burnunu temizliyormusun
damlattım ama yok hala hırıldıyor . temizliyorumda .görünüşte maden yok :) ama hırlıyor.bu arada benim sol memden daha cok süt geliyo sagdan daha az. sagıyorum sagdan 30 35 cıkıyor soldan 65 70 cıkıyor. bu kız benim dengemi bozdudelikafadulden
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömürlü olsun bebeğin.anladığım kadarıyla kolay bi doğum olmuş, çok sancı çekmemişsin.darısı biz doğurmayanlara.senin nişan yada su gelme olmamışmıydı, nstden sonra direk açılma var diye doğuma mı aldılar?
ben işbirden aldım. 75 tl. ama çok iyi kışın sıcak yazın serin tutuyormuş. şimdi kendimizede alacagımaynısından
amın cnm darsı sızlerın basına
nısan su gelme olmadı ayın 30 na kadar haftada bır rutın nst ye gırecektım
nst gunum pazartesıydı ben cuma gıttım ıcıme dogmus herald
hafta sonu dogurursam falan esım nevsehırden dogumumaa yetısemez dıye ıyıkı gıtmısım
nst den sonra alttan muayne yapıldı 5-6 cm acılmam varms
dr elıyle bebgn basını ındırdı suyumu patlattı ve sancı odasına aldılar benı
orada tekrar nst ye gırdım serum vs derken 7-8 cm acılmam oldu 10 olunca dogum masasına alacaklarnı soyledıler
ne su ne sancım yoktu eylul 30 gorunuyordu dogumum
ama bayramdan once yanı 36 haftalıkken bası asagda demıstı yanı erken donmustu o vakte kadar hep yurudum
yuruyuslerımım ve dogum ıcın yaptgım hatımler sayesınde Rabbım cok cektırmedı
hamd olsun
yusecıgım deyınce aklıma geldı dogumdan 3 gun once 2 gun ust ust carsıda cook gezdım
akıntım coktu o ıkı gun bende carsıdayım su cok ıcmeyınce akıntım cogaldı dıye
dusunmustum sanırım dogumdan once oluyormus
bırde karnım cok gerılıyordu bebek artık karnıma sıgmıyo dıye dusunuyordum
karın gerılmem sancı gelınce oluyormus onu anladım nst ye baglanınca farkettım
sızdede oluyo mu bılmıyrm ?
hayrlı dogumlar dılıyrm cnm sızlere
bende aynı durumdayım yok yere eşimle kavga edesim var eşim başkasına kızdı geçen gün sanki bana kızmış gibi nasıl ağlamaya başladım adam da şaşırdımerhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
bende aynı durumdayım yok yere eşimle kavga edesim var eşim başkasına kızdı geçen gün sanki bana kızmış gibi nasıl ağlamaya başladım adam da şaşırdı
hamilelikte yaşadıklarımı düşündükçe ağlayasım geliyor çocuklarım olmasa kafamı yasyığa gömüp hiç kalkasım gelmiyor çok huzursuzum bu yüzden etrafımdakileri çok kırıyorum hiç memnun değilim bu halimden ne zaman geçecek acaba mafoldumben
benim 40 dün çıkardık nezaman biterki bu durum birde kalıcı olur diye kokuyorumcanım hamilelik psikolojisi doğumdan hemen sonra lohusa psikolojine yerini devrediyor merka etme sen doğuruncada o başlıyor bu bardak burda neden duruyor diye bile kapris yapıyor kızıyor sinirleniyorsunn ama geçici az kaldı benimmm 27ç günümmmm :)
kızlar slm
bugün çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaynanamı gönderdim şimdiiiiiiiiiii:teytey:gittiiiiiiiii kurtuldum yupppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:darısı kaynanasından kurtulmak istiyenlereeeeeeeeeee:teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol:benim bebeğimde sürekki hıçkırıyor şuanda hıçkırıyor yazık hapşuruyor bende acaba hastamı oluyorki diye korkuyorum
kaynanam rahmetli kursak geniştiriyor derdi hıçkırınca :roflol::roflol:
:roflol::roflol: :roflol:benimkide kucağımdan inmek istemiyor ama ben çözüm buldum gibi bebek arabasına katıyorum ileri geri ayğımla sürüyorum biraz idare ediyoruz dün kahvaltıyı öyle hazırladım şimdide bir yabdan sizlere yazıyorum biryandan da ayağımada sallıyorum oda uyumamak için direniyor ama bende kurtuluş yokkkk uyuturum adamı zemuszemus
merhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
amın cnm darsı sızlerın basına
nısan su gelme olmadı ayın 30 na kadar haftada bır rutın nst ye gırecektım
nst gunum pazartesıydı ben cuma gıttım ıcıme dogmus herald
hafta sonu dogurursam falan esım nevsehırden dogumumaa yetısemez dıye ıyıkı gıtmısım
nst den sonra alttan muayne yapıldı 5-6 cm acılmam varms
dr elıyle bebgn basını ındırdı suyumu patlattı ve sancı odasına aldılar benı
orada tekrar nst ye gırdım serum vs derken 7-8 cm acılmam oldu 10 olunca dogum masasına alacaklarnı soyledıler
ne su ne sancım yoktu eylul 30 gorunuyordu dogumum
ama bayramdan once yanı 36 haftalıkken bası asagda demıstı yanı erken donmustu o vakte kadar hep yurudum
yuruyuslerımım ve dogum ıcın yaptgım hatımler sayesınde Rabbım cok cektırmedı
hamd olsun
yusecıgım deyınce aklıma geldı dogumdan 3 gun once 2 gun ust ust carsıda cook gezdım
akıntım coktu o ıkı gun bende carsıdayım su cok ıcmeyınce akıntım cogaldı dıye
dusunmustum sanırım dogumdan once oluyormus
bırde karnım cok gerılıyordu bebek artık karnıma sıgmıyo dıye dusunuyordum
karın gerılmem sancı gelınce oluyormus onu anladım nst ye baglanınca farkettım
sızdede oluyo mu bılmıyrm ?
hayrlı dogumlar dılıyrm cnm sızlere
merhaba arkadaslar
hepınız bebıslerınızı saglıkla buyutun ıns
benım bebeısım gosume yatıyor popoyu dıkıyor oyle uyuyor yatagına koysan basıyor cıglıgı ne yapcaz bılmıyorum aksama kadar kucak kucagayız boyle:)
Allah analı babalı büyütsün..MaaşallahSelam kızlaaarr.
nihayet güzel kızımı 22 eylül saat 13:10 da kucaıma aldım.3100 gr 48 cm olarak doğdu,sağlığı gayet yerinde.çokşükür.
Ama ben çok zor günler geçirdim maalesef biraz zor oldu benim için ama atlattık .
UMrım herks iyidir ben gelene kadar doğurumayan kalmamıştır heralde.
Herkesin bebeği hayırlı olsun Allah sağlıla büyütmeyi nasip etsin.
Evde oturtmaktan nasıl bunaldımmm..
C.tesi annemler dışarıya yemeğe gidiyoz geliyomusunuz dedi..Eşim sen kırklısın olmaz deyip çıkarmadı...
Bende içeri girdim ağladım
oğlumda acıktı ağlamaya başladı..
Eşim peşimde bebekle...Emzirmicem işte... git mama al..naparasan yap diye karışmadım....Eşimin Bana muhtaç olduğunu görsün istedim..
Dayanamadım ara ara 1 dk da olsa aldım kucağıma emdi..sesine dayanamayınca kalktım giyindim dışarı çıktım..
Yavrum inadımdan yarım saat aç kaldı..Ona üzülmesem geri dönmezdim..benden başka çaresi yok.. :teselli:
Sütüm kesilirse görürsün diyede tehdit etmeyi unutmadım tabiklava:
Ben rezilliğe alışsın... seçici olmasın istiyorum benim gibi
Seste...ışıkta...karanlıkta uyuyabilsin..Bi ömür o rahat etsin...ondan dolayı çok düşmüyorum üstüne..(beşiğede para verdik o kadar...beşikte uyutimki orayada alışsın :roflol: babasının parasına yazık kaydirigubbakcemile3)
Bide sallamaya falan alıştırmıycam...koyacam beşiğine kendi kendine uyuyacak (inş) zaten ihtiyaçları çok olacak ilerde...uykuya tek başlarına dalsınlar bari...bi bebek uyutmak nerden baksanız 1saat sürüyo
teyzeleri 5 dk bırakmıyo zaten..kucaktan inmiyor..kucağa alışacak..bari başka kötü alışkanlığı olmasın :roflol:
Şimdi ne yaparsak o alışkanlık olur..çünkü bomboş hafızayla doğdular...herşeyi biz öğretecez onlara.. ona göre hareket etmek lazım..ilerde rahat etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?