merhabalar hem mama verip hem anne sütü veren anneler bebeğinizin kakası, rengi, kıvamı nasıl acaba?
benimki hep yeşil yapıyor..hatta bazen su gibi ve sümüksü oluyo..doktora sormuştum..mamaya adapte oluyo bağırsaklar dedi ama sizde durum nasıl çok merak ediyorum
eliznil selam gözün aydın bebeğini sakin görmek ne büyük bir mutluluktur senin için...
benimki de sürekli emmek istiyordu..emiyo yerine koyunca tekrar ağlıyo sonra yine emiyo..ben sütün yetmediğini düşünüyordum. neyse doktor da kilo alımını az buldu mama başlattı.. sana bişey sorucam bu sürekli emmek isterken senin göğüslerinde sürekli süt oluyo mu ? mesela benim olmuyo gibi sıkınca geliyo ama göğüslerim yumuşak..
başkalarından da duyunca böyle sürekli emmek istiyor diye..acaba bu durum normal..ben boşuna mı mamaya başladın diye de düşünmeden edemiyorum...
emziğe nasıl alıştırdınız kızlar benimki almıyor tatlıyada bandım sadede verdim 2 dk emiyor atıyor bazende hiç almıyor alışsın istiyorum yoruldum emzirmekten acıyor artık ucları
peki kilo alımı normal mi kızlar sizin..benimki de işte öle sürekli emiyodu..doktor kilo alımı da yeterli değil dedi..mama takviyesi verdi..ama ben vicdan azabı çekiyorum mama verdikçe..
emzik ahhh ahhh çok seviyorum cuk cuk emzik emen bebekleri ama nerde bizim kız hemen öğürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?