2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim bebeğim kız ama aşırı gaz problemi bizde de var. Ben de pekçok şey denedim,en son bugün karnına kantaron yağıyla masaj yaptım.İşe yarayıp yaramadığını yazarım.Allah hepimize kolaylık versin.

ben saçımı boyadım 10 gün önce
kuaföre gitmek ne mümkün
hiç olmazsa saçım böyle tek renk oldu :))

emzik maceramız kısa sürdü emziği düşürünce geri almadı

cnm benimkide öyle düşürdükten sonra bi daha zor alıyor ama yinede sen zorlamaya devam et ben dün gece zorla verdim öğürdü midesi bulandı ama sonunda tuttu ve ben kızımı emzik sayesinde uyuttum....

Benim kızkardeşim yanımda ama ikimizde acemiyiz tek sayılırız annem gurbette çok zor oluyor herşeyi deneyerek öğreniyorsun bence 40 çıkana kadar annen yanında olmalı allah yardımcın olsun..

Ben de Aptamil Pre kullanıyorum, mama kutusunun üzerinde kesinlikle tekrar ısıtmayın diye yazıyor, ben kalan mamayı atıyorum, hiç ısıtıp tekrar vermedim. Zamanla içtiği düzene girer zaten örneğin 60-80 arası içiyorsa sen de 70 cc hazırla, bir süre öyle devam et, bir süre sonra tekrar 80 ver 80 içerse devam et.

arkadaşlar benim bebeğimin gövde kısmında kırmızı lekeler oluşmuş.daha 12 günlük kızamıkcık çıkarıyor olabilirmi.sizde de böyle bişey oldumu.

canım benimde sarılıktan hastaneden çıktıktan sora bütün vücudu kızarık isiliğimsi bişi olmuştu
ben sarılıktan dolayı küvezde kaldık derileri yandı soyuluyo kızardı sandım ama 3 gün geçmedi
sonra dr a gittik yeni doğan döküntüsü olduğunu birçok yeni doğan bebekte görülebileceğini söyledi canım belki seninkide böyledir...

evet kırmızı noktalar oluyor bizde de oldu dr normal döküntü bu demişti

bizim de 5 gün sonra 1 ayımız doluyor. aşı olucaz.
zaman geçmiyor diyordum ama 1 ay ne zaman oldu anlamadım.
bebişimin gazıydı beziydi sarılığıydı burun tıkanıklıgıydı derken 1 ayı devirmişiz nerdeyse...
çok şükür rabbime bu günleri göstrdi bizlere...

kızlar saçımı boyacaktım boya aldım annem boyatmıyo başımın etini yedi çocuğa bişey olur diye

Lapa yeni doğdugu zaman bebeğin derisinin soyulmasındanmı bahsediyosun?

o benim bebeğimdede olmuştu

kızlar 1 ayı geçtik saçımızı boyatabilirmiyiz zararı varmı ki akşam boyamayı düşünüyorum ne dersiniz
Nevin feyste lohusalığınız bitmeden boyatmayın demiş..
Ona sor bi istersen..
Ben hamileliğin son haftasında boyattım.. tekrar boyatacam..

bebiş emmese işim kolay olur ama emdiği için bırakamıyorum.bakmaya gönüllü olan çok ama...

Biz bugün 1 aylık olduk
Sağlık ocağına gittik oğlumla..İlk aşımızı olduk
ilkkez yanlız...yaya...babasız...dışarı çıktık..Cesaret edebildim

Bebeğim tam 1 kilo almış 1 ayda
Dr iyi bakmışsın dedii..
2320 doğdu
3320 olmuş

S.o yakındı ama nasıl yorulmuşum... 3 kilocuk bebeği taşımaktan

Perşembeden beri kaka yapmıyodu..fitil aldım..şimdi güzel uyuyo

Annem dün kooocaman bi emzik almış tutmadı
Benim gögsüme benzeyen emzik aldım..minnacık biraz kanar gibi oldu :jeyyar:

Kızkardeşimin Şirket yemeği vardı bu gece
benim doğuma giren drumda yemekteymiş

Başkası olsa doğuramazdı demiş dr kardeşime...(vakum olmasa bende doğuramazdım sanırım)

Bebeğin başı göründüğünden sezeryan yapmamış..
(eğer bebeğin başı göründükten sonra sezeryana alınırsa kadının rahimi patlarmış..)

Yusem neler atlatmışsın kıyamam maşallah sana
Analı oğullu gezmelerede gidermiş artık ama üşütme çocuğu havalarda soğudu iyicene ne sıcaklar yaşadık zaman geçiyor valla 1 aylık oldular bile ..

günaydın güzel annişler.oğlum ve ben iyiyiz.benim psikolojim azcık bozuk.evde bunaldım.kocamda yoktu 2 gündür.o yüzden iyice kastım kendimi.neyse atlatırım.bebeğimin poposu pişik oldu.çok üzülüyorum..

yuse maşallah bebeğine. benim oğlum da emzik almıyodu evde kolleksiyon yaptım resmen. geçen arkadaşıma almanyadan gelen bi varmış. onun bebeği almamış ama bizimki hemen kaptı ve şimdi onu alıyo. malzemesi lateks. çok yumuşak ve rahat. yassı ve geniş olanlardan. tavsiye ederim cnm bi dene istersen.

kızlar rüzgar kremi diye bir krem varmış bebeklerin gazı için hiç duydunuzmu
yurtdışında oluyormuş bebeğin karrrnınamı göğsünemi n e sürülüyormuş tam bilmiyorum ama çok etkiliymiş diye duydum bilgisi olan varmı?

selammm kuzuları uyuttum evimi topladım, akşama yemeğim var, ve gece oğlum çok huysuzdu bende yanlarına yatıcam delikafadulden

oğlum grip oldu ser. fiz. kullanıyoruz inş ilerlemeden atlatır, bolbol c vitamini içeren meyve yiyorum

yuse maşallah bebişine canım,seninle aynı gün doğurmuşuz.benimde oğlum 13 eylülde doğdu,2740 gr doğdu,5 gün sonra kontrole gittiğimizde şişleri indiği için 2430 grama düştü,bugün aşımızı olduk ve oğlum 3900 gr olmuş maşallah.yalnız gaz sorunumuz çok var çözemiyoruz,minik yavrum bu gece hiç uyumadı kıpkırmızı ve sabaha kadar bas bas bağırdı,kabız olmuş.sana fitil olarak ne verdiler banada söyler misin canım.gaz için doktoru colinox verdi sonra zinco verdi,ikiside fayda etmedi,acı elma yağı dediler oda fayda etmedi,muskatdediler yaptık oda fayda etmedi,rezene içiyorum oda fayda etmiyor,üstelik yediklerime çok dikkat ediyorum gaz yapan herşeyden kaçıyorum,ne yapacağımızı şaşırdık,kayınvaldemde ben öle bir gaz görmedim diyor,çocuğun gazı olmasa sakin duracak diyor ama gazı gelince çığlık çığlığa kıpkırmızı kesilip avazı çıktığı kadar bağırıyor.doktor kontrolünü yaptı sağlıklı dedi ama gazı var karnı şiş yapacak bşe yok,gazı olacak dedi normalmiş,iyide gelde dayan yavrum mahvoluyor ne yapcaz bilmiyorum,kırkı çıkınca azalır diyor herkes ama inşallah inşallah büyük Allahım sen onun ağrılarını alıp bana ver.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…