Bana antibiyotik verileraa iyi ben bir ay filan sürüyor sanmıştım ama güzel 16 günde sonuncu düşürmüşsün
bende 3 tane var sanırım sanki içten dikmiş dıştan çok belli olmuyor
o biokadın batticonla aynı onu bende kullanıyorum ama başka bişey vermedi bana
bide parol ağrı kesici ama onu kullanmıyorum bebeğe boşa geçmesin diye
çok nadir
bana antibiyotik vermedi ki !!! normalde veriliyor mu :sm_confused:
biz doğduktan sonraki gün tuzlanıp yıkandık..sonra babası ezanı ve ismini kulağına okududinimizde varmı bende bilmiyorum :uhm:
biz kırkımızı çıkarırken 40 tane taş topladık o taşları bir güzel kaynattım mikropları ölsün diye birkaç yanede çiçek birde duyduğum kadarıyla suyun içine altın atarlarmış zengin olsun diyemidir nedir
illk önce kızımı yıkadık annem söylemişti bebeği yıkarken hani bazı yeni doğum yapmış kadınları al basarmışya o yüzden çıktı kırkım geçti korkum denilecekmiş sempatiksalakcinni delikafadulden daha sonra ben yıkandım birde dua okudum felan
banyosunu yaptırırken bebişin resmini çekmeyi unutmayın
ayşe ne demek bu anlamadım..çişinden ve kakasından anlarsın sütünün yetip yetmediğini.. her bezi kakalı çıkar derler.
5 dk sonra uyandığında küçük parmağını damağına sürt bebeğinin doyup doymadığını anlarsın.
şu sütün yetmiyor diyenlere de sinir oluyorum. bana da kaynanam dedi dedi, strese soktu beni. şimdi bi damla çıkınca şükrediyorum. ama ona da her seferinde lanet ediyorum.
inşallah senin başına böyle bişey gelmez
yusecigim nerdesin hic facebookta gormuyorum seni cok ozledim canim ya bebesin naisl bitanem ?
evet face ye hiç gelmiyo burayada arada bakıp çıkıyo galiba karşılaşamıyoruz artık bebiş çok yoruyo herhaldebenim annem geldi rahatladım
canım ıyı yapıp mama vermıssın benımde sutum yetmedı bebeğim hep uykusuz ve huysuzdu.. bıde sapsarı oldu bı kont göturduk sarılık 24 olmuştu 1 gece hast fototreapı görduk... ac kaldı yawrum sonra kendımı çok suçlu hıssettım anne sutu anne sutu dedım yawrum öluyodu açlıktan..benım doktorda kızdı... önemlı olan bebeğin doyması dedı..
şimdi önce meme verıyoryum sonrada biberonla 3 ölçek 90 ml.mama verıyorum anca doyuyor...,
yalnız kötu bı şey var..mama yıyen bebek doymuyr sut cok olsa bıle mızıl mızıl yapıyor yada 1 saat sonra uyanıyor...belkıde sutum yok ondan...:)))sıkınca cıkıyor ama hiç bi zaman fışkırmadı maalesef...
günaydın kızlar bugün 40 mızı uçurcaz :)))
ngezen tahin helvası ye süt yapıyor gaz yapar dedi burda bi arkadaş ama ben hastaneden çıktığımdan beri yiyorum fazla gaz yapmadı....üzüm....karışık komposto iç kuru erik üzüm kayısıyı karıştır....birde emzirirken su iç ben ilk kez akşam denedim baya faydası oldu....
Bir kaç yerde okudum, emzirirken su ihtiyacınız oluyorsa bebeğiniz sütünüzü iyi çekiyor demekmiş.
Bu arada ilk haftalar süt zaten az olur bebeğin ihtiyacı kadar. Bir çay bardağı bile çıkmaması çok normal bebeğin daha fazlasına ihtiyacı yoktur çünkü ilk 1-2 hafta. Memede süt kalmasa bile emmek istemesi onun emme içgüdüsünü tatmin etmek için. Aç kaldığı için değil.
İçiniz rahat olsunsütüm az demeyin. Süt de bebeğin ihtiyacı orantısında artacak. Yılmayın.
Yeni doğan bir bebeğin midesi bir misket kadar, bir çay kaşığı süt onun besin ihtiyacını karşılıyor ama doymak, kilo almak ve kendini tatmin etmek için emmeyi istiyor bir de annesine yakınken kendini güvende hissediyor.
Hepinizi öperim!
Bir kaç yerde okudum, emzirirken su ihtiyacınız oluyorsa bebeğiniz sütünüzü iyi çekiyor demekmiş.
Bu arada ilk haftalar süt zaten az olur bebeğin ihtiyacı kadar. Bir çay bardağı bile çıkmaması çok normal bebeğin daha fazlasına ihtiyacı yoktur çünkü ilk 1-2 hafta. Memede süt kalmasa bile emmek istemesi onun emme içgüdüsünü tatmin etmek için. Aç kaldığı için değil.
İçiniz rahat olsunsütüm az demeyin. Süt de bebeğin ihtiyacı orantısında artacak. Yılmayın.
Yeni doğan bir bebeğin midesi bir misket kadar, bir çay kaşığı süt onun besin ihtiyacını karşılıyor ama doymak, kilo almak ve kendini tatmin etmek için emmeyi istiyor bir de annesine yakınken kendini güvende hissediyor.
Hepinizi öperim!
ay ne güzel anlatmışsın canım içime su serptin valla hep kendimi suçlu hissediyodum açmı sütümmü yok diye inşallah zamanla artar bizimde sütümüz:Saruboceq:
kızlar bu arada siz dışarı çıkıyomusunuz 40 çıkmadan ben 30 gün daha nasıl dayanıcam evde çatlarım sıkıntıdan valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?