2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım senin o dediğin aşı hepatit B aşısı ve yeni doğan bütün bebeklere yapılır.
Zaten bu sarılık hepatit değil yeni doğan sarılığı deniyor.Karaciğerin geç çalışmaya başlaması yüzünden kaynaklana ve kandaki biluribin maddesinin yükselmesinden kaynaklanan bi hastalık.Her bebek değişik şekillerde atlatıyor bu durumu.
Senin adına sevindim bebeğinin sarılık olmaması çok güzel.İnşallah hep sağlıklı olur bebişlerimiz.

canım hayırlı olsun....
normal doğumu soruyordun bızlere..sana herşeyı anlatmamıştım kendı adıma ... umarım çok zorlanmamışsındır...neyse zaten çekılen acılar ağrılar herşey unutuluyor bır süre sonra ...
bebişe ve kendıne ıyı bakkk

canım memeden sonra 1 ölçek mama vermeyı dene...alışmasın dıyosan kaşıkla ver....benımkıde öyleydı ac kalıyormuş yawrum mamayı yıyınce 3 saat delıksız uyuyor maşallah..sıkıntısı olmadığı zamanlarda tabıkı gazımız coook.....

canım ıyı yapıp mama vermıssın benımde sutum yetmedı bebeğim hep uykusuz ve huysuzdu.. bıde sapsarı oldu bı kont göturduk sarılık 24 olmuştu 1 gece hast fototreapı görduk... ac kaldı yawrum sonra kendımı çok suçlu hıssettım anne sutu anne sutu dedım yawrum öluyodu açlıktan..benım doktorda kızdı... önemlı olan bebeğin doyması dedı..
şimdi önce meme verıyoryum sonrada biberonla 3 ölçek 90 ml.mama verıyorum anca doyuyor...,
yalnız kötu bı şey var..mama yıyen bebek doymuyr sut cok olsa bıle mızıl mızıl yapıyor yada 1 saat sonra uyanıyor...belkıde sutum yok ondan...:)))sıkınca cıkıyor ama hiç bi zaman fışkırmadı maalesef...

ayy maşallah doğumunda güzel olmuş aferim doktorumuza ::::):)) eline sağlık

kızımın adını Eylül koyduk teyzesi
öyle büyük bir tesadüfki biz eşimle çok uzun süre flört ettik o zamanlarda hep eylül ayında hayatımızda önemli şeyler olurdu kah iyi kah kötü taaa o zamanlar demiştik ki inşallah evlendiğimizde kızımız olursa adını Eylül koyalım diye gün geldi biz evlendik tesadüf sürpriz bir şekilde hiç planda yokken hamile kaldım :kedi: doğumum eylül ayına denk gelecekti sonra heyecanla cinsiyetini bekledik 5.ayımızda kızımız olacağını öğrendik ancak bu kadar olur dedik ve nihayetinde Eylülümüze kavuştuk rabbim niyetimizi nasip etti bize :Saruboceq::asigim: yine bir Eylül ayında önemli bir şey gerçekleşti bunuda öyle söylemek istedim opuyorumnanaktan

ben doğduğundan beri hem mama veriyorum hem meme...
derlerki biberona alışınca anne memesini almaz.
ama bizde olmadı öyle bişiy.biberonuda memeyide gayet güzel alıyor.
anlamadım gitti neden öyle diyolar ki?

mrb kizlar ben geldim uzun sure gioremedim kk ya facebooktan ancak ulasabiliyorum size naislsiniz arkadaslar ? gonulcugum son bir akc gundur surekli sutumu sagiyorum goguslerim sizliyo birde gozum ictigini gorunce icim rhata oluyor simdi buna alisirsa memeyi almazmiki ? boyle sorun yasarsak koyu bua anne sutu ama her ikisindie alsin ins sorun olmaz bak bu takildi kafama simdi

sagolasın canım..Rabbım tum bebışlerımızı saglıktanayırmasın..bılmem biz oğlusumla ıyıyız bakalım sımdılık cooook sukur...:Saruboceq:

Slm kızlar.nasılsınız.Biz iyiyiz,Ailemizin tüm fertleri bir arada çok şükürkaydirigubbakcemile3 hihoyyyt Şeniz...Eşim perşembe gecesi geldi.Hemen kızımın yanına gitti tabiolumunekankayizsmile Çok mutluyum.Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz.Çarşamba günü yurt dışına,evimize gidiyoruz....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün a.s.

Kızlar 40 çıkarma dedikleri şey nedir..
ne yapacaz biz 40ımız çıktığı gün?
26 günlük falan olduk sanırım bizde..

Dinimizde böyle bişi varmı? yoksa Adetmi bu
dinimizde varmı bende bilmiyorum :uhm:
biz kırkımızı çıkarırken 40 tane taş topladık o taşları bir güzel kaynattım mikropları ölsün diye birkaç yanede çiçek birde duyduğum kadarıyla suyun içine altın atarlarmış zengin olsun diyemidir nedir
illk önce kızımı yıkadık annem söylemişti bebeği yıkarken hani bazı yeni doğum yapmış kadınları al basarmışya o yüzden çıktı kırkım geçti korkum denilecekmiş sempatiksalakcinni delikafadulden daha sonra ben yıkandım birde dua okudum felan
banyosunu yaptırırken bebişin resmini çekmeyi unutmayın

hadi gözün aydın canım babanıza kavuştunuz allah mutluluğunuzu daim etsin olumunekankayizsmile

girmiyorum birkaç gündür siteye birde girice çenem düşüyor hep ben yazıyorum
bebişim şuan uyuyor fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum
büyük kızım grip olmuştu şimdi kardeşinede bulaştırdı burnu akıyor kuzumun burasıda serinledi çok şükür demiştim ama bu seferde üşüttükmü ne kuzuyu :2:

aa iyi ben bir ay filan sürüyor sanmıştım ama güzel 16 günde sonuncu düşürmüşsün
bende 3 tane var sanırım sanki içten dikmiş dıştan çok belli olmuyor
o biokadın batticonla aynı onu bende kullanıyorum ama başka bişey vermedi bana
bide parol ağrı kesici ama onu kullanmıyorum bebeğe boşa geçmesin diye
çok nadir
bana antibiyotik vermedi ki !!! normalde veriliyor mu :sm_confused:

haha canım evet çok merak ediyor ve korkuyordum
ama epidüral oldum ve çok memnun kaldım
zaten herşeye değer zor da olsa onun yüzünü görünce insan herşeyi unutuyor opuyorumnanaktan

geçmiş olsun Mihri.. İşin zor senin..2 tane çocuk..1i okula gidiyo dışardan mikrop getiriyo..
Bebeği ablasına vermesende olmaz ...Allah yardımcımız olsun hepimzin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…