2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Daha neler duyacağız Bana da annem bebeğin ayakları öpülmez demişti de sormamıştım niye diye. Altından bir saçmalık çıkacağını anladığım için

Bu arada kaçaklar gelmiş Harpy ve Tuanas, Yana yakıla sizi aradım koca sitede :76:

Bu arada mutfaktayız oğluşumla, akşam yemeğini hazırlayayım bari eşim gelmeden. Arada bir buraya da bakacağım.

kızlar selam çok değişmiş burası eskilerden kimse uğramıyor sanırım.
bugün sabaa diye biri de geldi eskileri sordu sanırım facedelermiş. ama bizim otağa buyur edebiliriz sizleri biz de çokk keyifli kişilikleriizz
Eskileri tanımıyoruz biz
Biz otağımızı kurduk buraya
ayy çok alemsin eveet :92:

Duygulandım şimdiiiii, oyy kuzumun nefesi buhu da yaparmışşş
ben bile duygulandım küçücük bir ağız ve burun hayal ettim nefes alıp veren oyyy canım.
kesinlikleee doğru harpy i bilmem ama benimki tam tutmuş baya savaş verdik bugün uyumak için
canım biz de senin gibiydik aynı. kendi haline bırak uyutmak için zorlama kaçta yatmak istiyorsa o saatte yatır birde ben salıncak alındıktan sonra rahatladım. uyanacak gibi oldu mu sallıyor uyutuyordum öyle öyle uykusu derinleşiyordu.
ayy canım ya benimkiler de zaten cansızdı doğumdan sonra iyice dökülür oldu. evi süpürmezsem mekiskadaki çalılar gibi dolanıyor ortalarda yumaklar şu kürler var forumda onlardan sinameki bemiks ve badem yağı kürünü deneyeceğim
Kızlar bebeklerinizi öpüyor musunuz?

bi yanaaaktan bi gıdıııktan bi dudaaaktaan öperim... nırınırınırırrıııı

Slm tekrar geldik biz gezmede bugun annem geliyor haftasonu icin bizimkini birakip birakip gidicem gezicem islerimi halletcem :d ama buraya pek ugrayamicam sanirm cok bunaldim ya temiz hava almak istiyorum 8 gundur disari cikmadim

benimde çok fazla dökülüyor evde sürekli saçımın tellerini topluyorum ,çok sinir bozucu saçlarım çok yıprandı zaten doğumdan sonra çok bakımsız oldum birde ne konuşurdum insanlar evlenince bakımsız oluyorlar kendilerini bırakıyorlar diye bir an önce toparlanmam gerek

aynen canım ben de sürekli kendi kendime diyorum toparlanmam lazım diye,ama bir faaliyet yok ben de aynen doğum yapıp kendini salıveren vurdumduymaz kadınlara gıcık olurdum insan bir kendine bakar derdim,demekki çok farklı oluyormuş herşey

kızlar madem hepiniz burdasınız dün şu rezil olma forumunda paylaştığım şeyi burda da paylaşayım da azcık gülün kocişime

yaa ben dayanamıycam geçen bir olay oldu kocişim bana rezil oldu onu anlatacağım hakkını helal etsin

geçen gün avm ye gittik kapanmak üzere olana kadar dolaştık. son 20 dk da avmnin içindeki migrosa girdik çok aciliyeti varmış gibi film vcd aldık. eşim kasadaki kuyrruğa girdi ben de bebeği aldım çıktım kapının önünde bekliyorum. o arada migros elemanı geldi kepenklerin düğmesine bastı kepenklerin bir kısmı ağır ağır inmeye başladı. eşim de alışverişi tamamladı bana doğru geliyor. kepenk de ağır ağır kapanıyor. bende kesin bir atraksiyon yapacak bana diye seyrediyorum eşim geliyorr kepenk kapanıyor eşim geliyor kepenk kapanıyor. atraksiyon hala olmadı sevimli sevimli gülümsüyor bana
ben tabi olayın ciddiyetini anladım amaa amannn dikkaatt dememe kalmadann dooonnkkkk hahahahahaha bizimkinin kafasına kepenk indi. tabi görmediği için ne olduğnu da anlamadı. kaplumbağa gibi kafayı içeri soktu. kepenk hala iniyor bu arada ahaha neyse bi kaç donk donk dan sonra kendini kapının dışına atmayı akıl ettiii.
ama ben öldüm krizlere girdim gülmekten hala gülüyorum gözlerimden yaşlar geliyor.
kendisi de kepengi kapatana bi süre küfrettikten sonra gülmeye başladı.. ya bi de çekilmiyo altında bekliyo:26:

Ben orayı takip ediyorum,

kepengi kapatan adam görmemiş mi ya

çok komik olmuş

yaa anca okuyabildim şimdi desizgittiniz değil mi zaten benim oğlan da huysuzlaşmaya başladı :95: ben de gideyim en iyisi

yaa anca okuyabildim şimdi desizgittiniz değil mi zaten benim oğlan da huysuzlaşmaya başladı :95: ben de gideyim en iyisi

bugün benimki de çok huysuzdu. millet yemek yapmaya çekildi heralde yavaş yavaş.. ne pişiriyorlarsa.:18:ben daha oturuyom

Ben pişirdim bişeyler. Benimki de burda ortalığı yırtıyor. Huysuzlandı babası bir gelse de renk gelse ya, değişiklik olsa çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…