Ayyy canım nerdeee tüm geçmişi okumak son 2-3 sayfayı okuyorum anca. Sen nasıl bu kadar çok yazabiliyosun kıskanıyom yaaaa. Benim oğlum sürekli onla ilgilenmemi istiyo. bazen oyun halısına bırakıp 10-15 dk anca okuyabiliyorum. Şimdi uyudu sanırım bi 20 dakikam var. Süreki bişeyler vermemi istiyo eline herşeyi elleyip biraz yalayıp atıyoruz. Eveeet sıradaki yaklaışk 1dk faln sürüyo oynaması. Slikon yumurta sürme fırçası süzgeç gibi aparatlara geçtik artık çünkü oyuncaklardan sıkıldı artık. Geçen sırf ooynasın diye plastikçiden mutfak plastiği aldım. Gerçi yaladığı için biraz tedirginim ama üzerinde türk malı yazınca aldım bende.
Bu arada emelcim bende ek gıdayı kestim çünkü artık geceleri sürekli uyanır gelmesine dayanmaz oldum. ek gıdaları kesince 2 saat falan uyuyo artık. Doktor yapacak bişey yok alışana kadar bu uyanmalara katlanacaz dedi ama ben biraz ara verdim.
Bu arada bebişler çok tatlı gerçekten. Ama ayeser seninkini göremedim neden hemen kaldırdın ki nolcak, korkma nazar değmez nazar değmesi için gerçek gözle gerçeğini görmek lazım. Gözümüzden bizzzat ışık gitmesi lazım. DÜNYADA BİR TANE ÇOK TATLI ÇOCUK VARDIR VE HER ANNE ONA SAHİPTİR. Emin ol herkes kendi bebeğini daha tatlı bulacaktır))))
Bu arada bebekleri ve sizleride merak ediyorum, kendi resminizide koysanıza. Ben hafta sonu hava güzel olursa açık havada resim çekineyim oğlumla onu koyarım. Bu resim yeni doğduğu zamandan kalma. Açık havada çok güzel çıkıyo resimler :)
Koydum fotoğrafını, yakınlaşsın diye kestim kırptım, biraz puslu oldu , idare edin
Teşekkür ederim canım,çok tatlı maşallah canım.Bu şapkalarda çok komik duruyor.Bizdede vardı her giydirdiğimde önce kendim gülüyıordum haline.Çok şirin oluyorlr
maşallahh tüh tüh nazar degmez işallahne güzel bebişler dogurmuşuz beee
Teşekkür ederim canım,
Güldürdün kız beni, seninki de pek hanım hanımcık
biz de ilk defa elma püresini yemek için uğraşıyoruz
kızlar içerisine çok az pekmez attım ağır gelir mi acaba pekmez vermek için erken mi:44:
kızlar içerisine çok az pekmez attım ağır gelir mi acaba pekmez vermek için erken mi:44:
ben geldim ama hemen uyandı benimki tekrar gidebilirim her an... ayesercim fotodaki kzucuk senin bebişmi yoksaaa çok sevimli maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?