oh bee ne güzel oldu burası özlemişim valla :)
kknın büyüsü başkaydı valla boşlamayalım artık :)
bende bir oraya bakıyorum bi buraya mihrim kaca gelcek safra hazır değil daha
eşim doktordan habersiz kullanmayalım dedi.Yarında dr gitcez zaten.Ozaman sorcam yeter artık dicem. Bugün biraz daha iyi gibi ama anlaşılmıyor sağı solu.1 kere kaka yaptı sadece
aboooo kız naptınız çöktünüzmü buraya.hamileliğimde sandm kendimi haa.eymenin sesi kendime getirdi beni.ben burdayım di.maşallah ya aşağı uzun bi sıra görmiyeli ne kadar uzun zaman oldu
eşim doktordan habersiz kullanmayalım dedi.Yarında dr gitcez zaten.Ozaman sorcam yeter artık dicem. Bugün biraz daha iyi gibi ama anlaşılmıyor sağı solu.1 kere kaka yaptı sadece
kızlar ben tüm vucüt lazere yazılacaktım kadınla konuştum çok candan davrandı bana :)) bende iç guatr var bunu söyledim önce tedavi görün yoksa lazere boşuna para verirsiniz dedi. hemen randevu aldım yarın öğlen genel cerraha gidicem bakalım ne diyecek
şaka bir yana kızlar ben burayada takılıyordum zaten eskisi yenisi yok umarım tüm arkadaşlar burada daim olursunuz gene çok eğlenceli saatler geçirirz sizleri seviyorum
kızlar ben tüm vucüt lazere yazılacaktım kadınla konuştum çok candan davrandı bana :)) bende iç guatr var bunu söyledim önce tedavi görün yoksa lazere boşuna para verirsiniz dedi. hemen randevu aldım yarın öğlen genel cerraha gidicem bakalım ne diyecek