2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz 2 gun once gittik ama bebis gostermedi, ogrenemedik. bi sonraki randevumz 26 Nisanda :sinifsinif: nasil dayancam bilmiyorum .. senin az kalmis insallah ogrenirsin bebisinn cinsiyetini zemuszemus

bakalım bizim ufaklık gösterecek mi?önümüzdeki hafta içi de ayrıntılıya giricem orada yüzde yüz doğrulanıyormuş cinsiyet.sen de daha önce öğrenirsin umarım.artık yavaştan cicilerini alırız.işin en zevkli kısmı

hoşbulduk canımm,bacım bence senin kızın olacak böyle ince zarif elleri,simsiyah uzun saçlarıyla,zarif,ince çekik gözlü bi kızboshayallersmile

ayyy ben de oyle istyom kizim olmasini bayanssulusmile bana benzeyen ( o durumda senn dedigin gibi ice zarif olcak mi emein degilim) biraz da yaramaz, nazli hehe naniknanik bence bizim oglumuz olursa babasina benzeyen sakin biri olcak, kizimiz olursa bana benzeyen hareketli ve yaramaz olcak :kedi: aslinda babasi da bana benzeyen kizimiz olsun istyo ama oglu olursa da uzulmez tabi sonucta soyunu devam ettirecek oglani olmus olur.. sengözlerimebaksanab

kızlar günaydın
uzun zamandır yazamıyorum, malum işler , son haberleride kaçırıyorum haliyle, umarım herkez iyidir.opuyorumnanaktan

günaydın şimdi internetten ikili test sonuçlarıma baktım ama doktora yarın gösterebileceğim. bu papp-a değeri için bir sınır var mı
5.44 mIU/mL yazıyor.

fB-HCG 54.2 ng/mL yazılı sizin sonuçlarınız nasıldı yarına kadar çok merak edicem..

önemli olan alttaki kombine risk falan yazan kısımlarmış canım.onlar kaç?

günaydın kızlar :)

ayy dün canım bi jelibon istedi bi jelibon istedi yedim valla
bi zararı var mıdır yok mudur düşüne düşüne yedim

önemli olan alttaki kombine risk falan yazan kısımlarmış canım.onlar kaç?

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..
internetten baktığım için tamamını göremiyorum. sadece değerler var kombine risk yazmıyo..demek ki gidip hastaneden almam gerek burda herşey yazılı değil..yine de çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…