nagiş cinsiyetini gösterip göstermeyeceği belli olmaz.Ama illa net olsun istiyorsan 16.haftada git.ya da şimdi gidersin 2 hafta sonra tekrar gidersin
ya kızlar yarın dr randevum var gitmek istiyorum ama biyandan da beklemek istiyorum kesin cinsiyetini öğrenmek için neyapsam bilmiyorum acaba belli olurmuki kesin yoksa 1aydaha bekliyecem ondan korkuyorum
bana akıl verinkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet ya gerçekten Allahın büyük bir lütffu
inşallah isteyen herkez yaşasın bu duyguyu
ben bir sürü dua isteği alıyorum hamilesin seninki kabul olur diye:)
sizede oluyormu?
oooo ben uyurken nekadar çok dökdürmüşsünüz.Her geçen gün daha çok uyumaya başladım siz de uyuyormusunuz?
ay canım tabiya ben de diyorum ne unutuyorum
allah senden razı olsun ya ben hep onu almak istiyordum hamile kalmadan herkese diyordum kendim unuttum almayı
iyiki hatırlattın canım ya benimde randevum var gidince istiyeceğim kesin
gerçekten sağol canım yaa
buarada kızın olacakmış allah sağlıklı versin inşallah
Merhaba Canım,
Özel mesaj atacaktım ama atamadım. Geçen hafta Belma Hanıma gittim. Gidişim biraz ani oldu. Kanamam oldu. Belma Hanım 10 günlük rapor verdi düşük tehlikesi için. Çok memnun kaldım gerçekten teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. 12 Şubatta kontore gittim işe başlayabilirsin dedi. 26/Şubat'ta birdaha gidicem. Ben 35 yaşındayım. Evleneli 2 sene oldu. Çalışma hayatına kaptırdık evlenmedim bu yaşıma kadar. Hemen bebek sahibi olmak istedik ama eşimin varikosel ameliyatı olması gerekiyordu. 3 ay önce ameliyat oldu Allahıma şükürler olsun ki şuanda hamileyim. Allahım herkeze nasip eder inşallah. Ben hamile kalınca çok pipirikli oldum ondan bu düşük tehlikelerinide geçirdiğimi düşünüyorum.
bende aldım bu hafta kızlar cd çok bişey belli olmuyor gerçi baktığı andan bazı karler var ama ara ara bekmak çok keyifli..niye ayıp olsun canım ekstra bi iş değilki o.bi düğmeye basıp kayıt ediyor hemşirelerde cd ye alıyor...cd de veriyor bizimkiler..
benim için çok iyi olur bu cd işi..12. haftada gittim ekran doktora dönüktü, ben hiiiç göremedim ve ben de bakabilir miyim de demedim eşim izledi sonra o bana anlattı, o yüzden çok üzgünümsenağlama inş. bu sefer hem ekranı ben de görmek isteyecem hem de cd isteyecem..
canım benim gittiğim hastanede doktorun monitöründen hariç karşımızda lcd var ordan daha net görebiliyorsun çok güzel yapmışlar gittiğin yerde öyle olsa sende daha güzel görürsün aslında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?