2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nagiş cinsiyetini gösterip göstermeyeceği belli olmaz.Ama illa net olsun istiyorsan 16.haftada git.ya da şimdi gidersin 2 hafta sonra tekrar gidersin

bilmiyorum canım yaaaaaaa 2 hafta sonra kontürol olmaz randevu almam lazım of
ben en iyisi bekliyeyim 1hafta da daha bişey çıkmaz heralde

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
akşam görüşürüz inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım neden korkuyorsun ki bana 12.haftamda kıza benziyor dedi ben de yarın gidicem inşllah gösterir

bende kaçıyorum artık.. herkese iyi akşamlaarrrrr.... opuyorumnanaktan
minişlere iyi bakııınnnn yerimseniben

evet ya gerçekten Allahın büyük bir lütffu
inşallah isteyen herkez yaşasın bu duyguyu
ben bir sürü dua isteği alıyorum hamilesin seninki kabul olur diye:)
sizede oluyormu?

Merhaba Canım,

Özel mesaj atacaktım ama atamadım. Geçen hafta Belma Hanıma gittim. Gidişim biraz ani oldu. Kanamam oldu. Belma Hanım 10 günlük rapor verdi düşük tehlikesi için. Çok memnun kaldım gerçekten teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. 12 Şubatta kontore gittim işe başlayabilirsin dedi. 26/Şubat'ta birdaha gidicem. Ben 35 yaşındayım. Evleneli 2 sene oldu. Çalışma hayatına kaptırdık evlenmedim bu yaşıma kadar. Hemen bebek sahibi olmak istedik ama eşimin varikosel ameliyatı olması gerekiyordu. 3 ay önce ameliyat oldu Allahıma şükürler olsun ki şuanda hamileyim. Allahım herkeze nasip eder inşallah. Ben hamile kalınca çok pipirikli oldum ondan bu düşük tehlikelerinide geçirdiğimi düşünüyorum.

Kızlar doktor benim reçeteme ikili test + USG rica olunur yazmış....
Bu USG ense ölçümünün yapıldığı USG değilmi ekstra bişey değildir heralde...
Offf eşim diyor ki sen hamile kaldıktan sonra biraz saflaştın, eski cin gibiliğin kalmadı.. Çok kızıyodum ama haklı galiba, bazan aptal gibi hssediyorum kendimi...
Herşeye pipirikleniyorum belki de ondan... Aman yanlış bişey yapmıyım aman eksik olmasın diye her deayı birilerine sorma ihtiyacı duyuyorum....

oooo ben uyurken nekadar çok dökdürmüşsünüz.Her geçen gün daha çok uyumaya başladım siz de uyuyormusunuz?

her doktor verir mi ki ben de istesem ayıp olur mu acaba??

bende aldım bu hafta kızlar cd çok bişey belli olmuyor gerçi baktığı andan bazı karler var ama ara ara bekmak çok keyifli..niye ayıp olsun canım ekstra bi iş değilki o.bi düğmeye basıp kayıt ediyor hemşirelerde cd ye alıyor...cd de veriyor bizimkiler..

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..Ben de çok pimpirikliyim ilkini düşürdüğüm için, oluyor tabii ne yapsak da endişelenmemiz normal, tabii dozunu kaçırmamak lazım..Bu arada senin Şubat dediklerin acaba Mart mı?

benim için çok iyi olur bu cd işi..12. haftada gittim ekran doktora dönüktü, ben hiiiç göremedim ve ben de bakabilir miyim de demedim eşim izledi sonra o bana anlattı, o yüzden çok üzgünümsenağlama inş. bu sefer hem ekranı ben de görmek isteyecem hem de cd isteyecem..

canım benim gittiğim hastanede doktorun monitöründen hariç karşımızda lcd var ordan daha net görebiliyorsun çok güzel yapmışlar gittiğin yerde öyle olsa sende daha güzel görürsün aslında....

canım benim gittiğim hastanede doktorun monitöründen hariç karşımızda lcd var ordan daha net görebiliyorsun çok güzel yapmışlar gittiğin yerde öyle olsa sende daha güzel görürsün aslında....

ben ilçede yaşıyorum burda öyle bir imkan yok maalesef...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…