2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bi bebek sitesi vardı hande atmıştı galiba ama herkezde biliyordu orayı hastahane çıkışları falan vardı birsürü..civciv bebemiydi civcik bebemiydi bulamıyorum.hatırlayan varmı acabaa....
ben bugün hastahane seti alacağım battaniyeli olanlardan 2 tk alayım diyorumda bi bakayım fiyatlara...
burda özdilekte bebek günleri var indirime girmiş bebettonunkiler battaniyeli olanlar 45 olmuş...acaba iyimi fiyatı 10 parça

Evet evet aynı fkirdeyim seninle, Forum ist'a da bi bak, beğenirsin eminim. Fatihdeki yeri beğenirsen tarif edermisin banada? Ben yakın oturuyorum oralara

Tamam canım beğenirsem söylerim sana. bu arada hatırladım mağazanın adını CİVİL diye bir yermiş sanırırım netten te bakabilirsin. madem yakınsın belki benden önce bakarsın:) bende Alibeyköy de oturuyorum her iki yerinde ortası sayılır. Bir ara Forum ist. a da gideceğim. eee artık her hafta sonu daha da ağırlaşmadan gidip bakmak lazım dimi yerimseniben

Fiyatları uygunmu barii..annemleri bir yollatıyım ..

Valla canım annenleri oraya göndermeye değermi bilmiyorum. yakınsalar uğrasınlar derim. Dışarıya göre öyle aman aman fiyat farkı çok yok çünki. Ben eminönü nü severim sık sık gittiğim bir yer olduğu için işime geliyor açıkçası.

kızlar merhaba aşı olanınız varmı. ben oldum çok agırıyo

merhabakizlar canim bana kimse asi faland emedi daha burda olmamizmi lazim?
kizlar bu gun hastayim usutmusum yataktan cikamiyorum bu adam beni hasta etti gecen gunes vard iye arabanin ustunu acti acma bana daha soguk dedim adam alismis soguga bu havalar yaz gibi geliyo sonuc hastayim :(

kızlar bi bebek sitesi vardı hande atmıştı galiba ama herkezde biliyordu orayı hastahane çıkışları falan vardı birsürü..civciv bebemiydi civcik bebemiydi bulamıyorum.hatırlayan varmı acabaa....
ben bugün hastahane seti alacağım battaniyeli olanlardan 2 tk alayım diyorumda bi bakayım fiyatlara...
burda özdilekte bebek günleri var indirime girmiş bebettonunkiler battaniyeli olanlar 45 olmuş...acaba iyimi fiyatı 10 parça

canım 10 lu setler ortalama bu civarlarda. aralarında -+ 5-10 tl oynuyor

Geçmiş olsun Saadet, dikkat et kendine...20. haftadan sonra tetanoz aşısı olmamız lazım, neden söylemediler sana orda? gerçi yaptırıp yaptırmamakta kararsız olna arkadaşlar var ama, ben yaptırıcam.

[
merhabakizlar canim bana kimse asi faland emedi daha burda olmamizmi lazim?
kizlar bu gun hastayim usutmusum yataktan cikamiyorum bu adam beni hasta etti gecen gunes vard iye arabanin ustunu acti acma bana daha soguk dedim adam alismis soguga bu havalar yaz gibi geliyo sonuc hastayim :(

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

evet canım ya 20 haftada yapılıyo

Angelciğim bende terettüd ediyorum yaptırıp yaptırmamaya.doktorlar kesin yaptırın demiyorlar kararı tamamen bize bırakıyorlarboshayallersmile

Geçmiş olsun Saadet, dikkat et kendine...20. haftadan sonra tetanoz aşısı olmamız lazım, neden söylemediler sana orda? gerçi yaptırıp yaptırmamakta kararsız olna arkadaşlar var ama, ben yaptırıcam.

tesekkurler arkadaslar.
ben bu hafta 20.haftadayim persembe doktora gidicem belki o zaman yapar neden arkadaslar tereddut duyuyor bir sorun mu oluyo?
ben cok korkarim asidan ama yaptiririm iyi bir seyse :)
ben cocukken kalbimde kapakcikalrda sorun vardi doktora soylemistim kalp doktorundanda kontrol icin gun almis insallah bir sorun cikmaz kizlar cok korkuyorum :(
bazen yani ayda bir iki kere nefesim daraliyo ondanmi dedim soyledim sizde boyle sorun varmi arkadaslar gece daralma ?

Back
X