eminönün de canım
Fiyatları uygunmu barii..annemleri bir yollatıyım ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eminönün de canım
tatlım bebişlerimize bişey olmasında ben bu ağrılara rahatsızlıklara razıyım:CüvCüv:
kızlar merhaba aşı olanınız varmı. ben oldum çok agırıyo
Evet evet aynı fkirdeyim seninle, Forum ist'a da bi bak, beğenirsin eminim. Fatihdeki yeri beğenirsen tarif edermisin banada? Ben yakın oturuyorum oralara
kızlar merhaba aşı olanınız varmı. ben oldum çok agırıyo
kızlar bi bebek sitesi vardı hande atmıştı galiba ama herkezde biliyordu orayı hastahane çıkışları falan vardı birsürü..civciv bebemiydi civcik bebemiydi bulamıyorum.hatırlayan varmı acabaa....
ben bugün hastahane seti alacağım battaniyeli olanlardan 2 tk alayım diyorumda bi bakayım fiyatlara...
burda özdilekte bebek günleri var indirime girmiş bebettonunkiler battaniyeli olanlar 45 olmuş...acaba iyimi fiyatı 10 parça
merhabakizlar canim bana kimse asi faland emedi daha burda olmamizmi lazim?
kizlar bu gun hastayim usutmusum yataktan cikamiyorum bu adam beni hasta etti gecen gunes vard iye arabanin ustunu acti acma bana daha soguk dedim adam alismis soguga bu havalar yaz gibi geliyo sonuc hastayim![]()
evet canım ya 20 haftada yapılıyo
Geçmiş olsun Saadet, dikkat et kendine...20. haftadan sonra tetanoz aşısı olmamız lazım, neden söylemediler sana orda? gerçi yaptırıp yaptırmamakta kararsız olna arkadaşlar var ama, ben yaptırıcam.
[
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Angelciğim bende terettüd ediyorum yaptırıp yaptırmamaya.doktorlar kesin yaptırın demiyorlar kararı tamamen bize bırakıyorlarboshayallersmile