sorumluluk duygusu elbette zor, bu dönemde çocuk yetiştirmek , maddi manevi kolay değil elbette. ama saadet sen çok gençsin. ben 32 yaşında Allah nasip ederse anne olacağım. ve açıkçası 2-3 yıl sonra 2.çocuğu Allah kısmet ederse düşünüyorum. kardeş çok güzel bence. tek çocuk olması pek çok açıdan iyi değilmiş gibi gelir bana. senin de kardeşin var bildiğim kadarıyla. bence kardeş olmak güzel bir duygu. ve Allah nasip ederse ben oğluma bir kardeş istiyorum.
Lila sende çok erken jübile yapıyorsun gibi geldi bana :)
aramizda uc yas var cokta genc sayilmam :) sorumluluk diygusu evet birde burda bana ne de olsa farkli b ir kultur var buda korkutuyo beni yani 17 yasinda gece disari cikiyorlar tek baslarina arkadas gruplari var ben 20den once cikmasina katiyen izin vermem esimde burda normal yapma diyemezsin arkadas gruplari olucak diyo deidmki inat ederse doner turkiyeye 20 yasindan sorna tamam ama oncesi ciksin istemem geri kafali degilim sadece huzursuz olurum esimde burasi cok buyuk bir yer degil guvenli istanbul gibi degil diyo deidmki hic farketmez cikamaz istemem tum gece gozum yolda bekliyemem simdiden catismalari hayal edebiliyorum sevmicek nefret edicek o donemlerde benden biliyorum bakalim ne yapicam