hehe 3 bebekle adam nasıl uğraşacak...
Adam çılgın türk demekte haksızmı bize...
delikafaduldenvallahi oyle hahahhaa
kızlar ben yemek yapıyım görüşürüz opuyorumnanaktan
canim ben sozde uyumaya ciktim ya hahahasempatiksalakcinnisaga don sola don uyuyamadim kalktim kahve yaptim ictim sekerim,ellerine saglik,,
arkadaşlar soruma cevap verip beni raatlatmaya çalışan arkadaşlara teşk ederim. ama şuna üzülüyorum daha geç topiğe üye olduğumuz için sanki dışlanmışız gibi oluyor. genelde kimse konuşmuyor.
a.s.canim arkadasim merhaba
sakin oyle dusunme inanki cok yogun oldumu ben bile burdaki dostlara yazamyiorum yada kimse yetisemiyor YALNIS ANLAMADAN IBARETTIR;
ben zaten yeni gordum sahsim adina gormedim icin özur dilerim,
ama inan burdaki dostlar oyle deil arkadaslar kesin kalabalik diye fark etmiyordur,
sevgilerle esen kal guzel insan,opuyorumnanaktan
ayyy doğuramam ben o kdr kilolu yawww :)) korkarım :)
max 3 olsun bilemedin 3200 bunu geçsin istemem, ztn ben sütümle onu bi güzel besler büyütürüm kaydirigubbakcemile2
maşallahhhh senin bünye bebeği besliyo demeki
ohaoldumsmilecikolatam ben anormal bir insandim cahildim ozamanlar kiz
cok yiyordumki sisko dogsun hahasempatiksalakcinnibebegim guzel olsun diye simdik duusndummu ne cahillik,ama ilk cocuk bilgi yok aa birde yeme diyen uyaran yok,ozaman internet vs,de yoktu guzelim ama simdik bilgili tecrubeliyimbayanssulusmileayy simdikte kilo almayim diye gunde 5kez vs,yiyorum,
bazen resimlere bakinca cok guluyorum hahahaha ben tam bir dana hahah birgun koayrim resmimi gulmekten karniniz agirir,,
iste bilincli anne sen gibi dusunur,,ama ozamanalr cahildim18deydim,
ben çıkim kızlar eşim aradı hazırlanacakmışım çarşıya çıkacağız bayılmassam sıcaktan geldiğimde görüşürüz
opuyorumnanaktansekerim mihri cigim oohh sefan olsun gez vallahi
soyle icin acilir,Allahin izniyle birsey olmaz geldinde yazisirz optm
hoşbulduk canım.geçmişi okuyodum.bebiş de sen de iyisin di mi?
benimki ters duruyo

dönmezse sezeryan olucam.kısmet napalım
a.s.canim ben ve oglusum iyiyiz lakin okudum
ya uzuldum birazcik donmedine ama öyle cokta dusunulecek birsey deil
sakin üzulme guzel arkadasim saglikli olsunda :ecrin_bebek:bebegin ister sezeryan ister normal fark etmez aman ha

lmaz:stress yapip ta bebegi telas etme ,,gecmisler olsunn
zamanli dogum olsun sezeryan allahin izniyle hemen ayaga kalkarsin,
züleyhadan haberi olan varmı nasıl olmuş bebek nasılmış facebooktaki sayfadan gördüm bende erken doğum yapmış... nasıl sorunlumuydu hamileleiği bilen varmı
özkem canim
nasilsiniz opuyorumnanaktanben ve bebisim iyiyiz sempatiksalakcinnidun yoktum ya bugun ogrendim bende sevgili ceylan soyledi saolsun insallah iyidir,