• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bişey sorcam benim evimde doğalgaz kalorifer vs.yok malum bebk gelicek klimayla ısınabilirmiyiz ki bebiş çok hasta olur mu hiç klima kullanan yada kullanacak olan varmı havayı kurutur hasta olur diyolar

geçen kış bizdede doğalgaz yoktu klima aldık bir odada oturuyoduk.. odayı çok iyi ısıtıyor ama devamlı çalışması lazım kapattıgımız an hemen soguyodu..hamileliğimin ilk zamanlarıydı ben 2 kere hastalandım..doktora sormuştuk klimadan olabilir demişti..çok sağlıklı deil ama mecbur kalmıştık.

peki markası ne arkadaşlar ne alabiliriz bebiş hasta olmasın birde buhar makinası nasıl olucak sıcak buharmı soğuk buhar mı üflicek

maş ayşenin bebişine 37 haftalık 3300gr çok iyi
darısı bizlere
ayşenin neden erken alındı ki

klıma pis havayı devır dayim edıyor bence gerek yok buhar mak.lüzumsuz dıyorlar ama bılmem

bizim buhar makinamız tefalin büyük boyu 4 litreden fazla su alıyo soğuk buhar çok güzel
ama bütün gün çalışınca evde sanki sis oluyodu :)))

arkadaşlar ya klima alcam yada soba yakcam mecburen soba çok tüter diye klima istedim ama hasta olur diyede korktum şimdi

kızlar arkadş söledikten sonra ben o hareketi yapıyom ama biraz zorlanıyom göğüs altında ölçdüğümde 4 parmağım tam geliyo yani 1 santım bir parmak kaldı doğuma 3 hafta:dance:

benim 4 haftam var daha uc parmak giriyo hareketide cok kolay yapiyorum dogurmicam dah agaliba gerci ben her hareketi kolay yapardim simdide yapabiliyorum ama aprmak isi bozdu daha beklicem :(

arkadaşlar ya klima alcam yada soba yakcam mecburen soba çok tüter diye klima istedim ama hasta olur diyede korktum şimdi

canım altarnetifin sobaysa elbette klima almalısın..soba çok daha tehlikeli eee bide uğraşması var..vallahi ben hergece klimayla uyuyorum almakla çok akıllıca bişey yapmışım diyorum yoksa bu sıcaklar çekilmezdi..

mentos hareket yazdi bebegin dogum kanalina girip girmedigin anlamakla ama simdi hareket biraz tuhaf cunuk hamileyken cok kilo alan yada sisi olan hakerekti zaten yapamazki yani 11 kiloida yapiyorum 20 kiloda hareket yapmak zaten zorlasir o bedene bagli gibi geldi bana biraz ?
ama aprmak dogru benim sadece 3 parmagim giriyo sen bak gecmise gogosu altina parmagini koy 5 parmak giriyorsa bebek inmis kanala demek oluyormus dogru anladiysam :)

ne hareketi yaptınız bende yapayım :D

canm yere oturup ayklarını uaztıyosun bir ayağını dığer ayağının üstüne atıyosyn topuğun diger parmaklarına dokunuyamu ona bakıyorz eğer yapkta zorlanırsan bebek kanala girmiş oluyo doğum yaklaşmış bide bide göğüs altından beş cm boşluk olacak yani 5 parmağınla ölçüyosun karnının aşağı indiği yer ordanda anlaşılıyomuş bnm arkadşın dr sölemiş bende hergün yapıyorm netende baktım doğruymuş bu sölenenbuyrunnnnnnnnn

Back
X