Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar.bu siteye yeni uye oldum.ben de eylul annesiyim kismetse.gunlerdir bu topigi takip ediyorum.cok dusundum mesaj yazsam mi,yazmasam mi,nasil olur diye.cok gec kesfettim bu siteyi.siz baya kaynasmissiniz.cok guzel.insallah beni de araniza kabul edersiniz diye umuyorum.gec mi oldu dersiniz.:kedi:
valla canım sen ne istiyorsan onu koy..kayınvaliden kendi çocuklarına koymuş zamanında daha hevesi vardıysa bir kaç tane daha çocuk yapıp onlara koyacaktı. ..çok sinir oluyorum bu büyüklerin karışma olayına doğrusu..biz ne bizimkilere nede eşiminkilere sormadık zaten onlarda böyle bişey yapmazdı sağolsunlar..hiç dert etme eşinle canınız ne istiyorsa onu
koy tatlım..
hoşgeldın arkadaşımız senınlede kaynaşırız yeterki iste Senın ne kadar kaldı...kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
benim muhtemel dogum tarihi 12 eylul olarak gorunuyor.oncesi yada sonrasi her turlu surprizlere acigiz tabi.bebek icin gereken hersey hazir sayilir.yikamadim henuz.haftaya insallah.hep erteliyorum.ya kirlenirse diye.ama her turlu surprize karsi da hazirlamam gerekiyor artik.hastane cantasini da insallah haftaya hazirlayip beklemeye basliycaz.sen hazirladin mi cantasini.kiyafetlerini yikadin mi
saltanatım nabersın yoksun groupta nasıl gıdıyor 4.senden beklıyoruz![]()
bi karisiklik olmadiysa eger erkek bebek bekliyoruz.burda sadece 2 kez ultrasona girildigi icin emin olamiyorum.en son 20. haftada girmistim sanirim.erkek demisti.eger bi surpriz olmazsa da ismini ERDEM dusunuyoruz.aslinda ben israrla KEREM olsun istedim ama kabul ettiremedim.
ben suan ingiltere'deyim.londra da.esim ve ben yalniziz.ne annem ne kaynanam.tek basima olucam.tek yoldasim esim.dogumdan korkmuyorum da kendim nasil bakarim onu dusunuyorum.
scotchbrite cımmm benimde erdem ismi cok hosuma gıdıyor ama malesef koyamıyorum .... keremden daha hos geliyo bence kulaga yınede sen bılırsın annesı.....
korkma ya annelik ic gudusu bebegine nasil bakacagina yol gosterir ins.. benim de cok fazla kimsem yok kayn validem baska sehirde oturyo ve calistigi icin 1-2 haftaligina ancak gelebilir. sonra da yalniz kalcam. hala teyzelerim var ama hepsi mesgul bana kosup durmayacak. ama bisekilde bakariz ya bu topikteki arkadaslarimiz var yalniz degiliz olumunekankayizsmile aslinda burda da ultrason hamileleik boyunca sadece 3 defa yapilyo ama ben dayanmayip bir suru yaptirdim. insallah saglikla gelir bebislerimiz![]()