2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

ayy sevsevilcimmmm bayıldım sanaa ayy pardon sizeeee :))
erkek mi yoksam bu şekerrrr ne kadar belliii
yaa benim yandan gidio göbik yok böleee koyamıorum foto bilee (

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlarrr. utandırdınz bizii :kedi:
yawaş yawaş büyüoruz :)
yaw göbüşe bakarak erkek yada kıza benzio dionuz benimki bişiye benzemiomu kaydirigubbakcemile3

valla canımcım senin sevsevil gibi sivrilmemiş kızmı yoksamm :)))

ay sevsevil sende çöp gibisin vallahi.sen hayatta kg almazsın bitek bebişin olduğu yer büyüyecek bence..maşşallah size.doğumdan sonra genç kız gibi olursun hemencik.

ayy gerçekten mi inşallah çok bozulmayız. valla ben de anlamadım hiç kilo almadım, endişe edip doktora sordum iyi işte daha ne istiyosunuz dedi. ama ne bilim pek de içim rahat etmedi şöyle bi iki kilo alsaydım rahatlıcaktım kaydirigubbakcemile2

ayy sevsevilcimmmm bayıldım sanaa ayy pardon sizeeee :))
erkek mi yoksam bu şekerrrr ne kadar belliii
yaa benim yandan gidio göbik yok böleee koyamıorum foto bilee (

evet canım benim bildin, erkekim var içinde. sivri göbikli bişe olcam ben, başka hiçbi yerim kilo almadı :CüvCüv: senin güzel bi kızın mı olcak..

evet canım benim bildin, erkekim var içinde. sivri göbikli bişe olcam ben, başka hiçbi yerim kilo almadı :CüvCüv: senin güzel bi kızın mı olcak..

:)) canım benimm benimki belli diil dr cuğum pek temkinli 16 haftalıkken dio başka bişi demio
bisde mecburen 2 nisanı bekliorus bakalım canımcımm

:)) canım benimm benimki belli diil dr cuğum pek temkinli 16 haftalıkken dio başka bişi demio
bisde mecburen 2 nisanı bekliorus bakalım canımcımm

hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin canım. bu beklemeler çooook zor. ama kız hissettim ben, inşallah cinsiyetini gösterir. ay ne güzel heycanlar bunlar ya Allahım isteyen herkese versin :Saruboceq:

hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin canım. bu beklemeler çooook zor. ama kız hissettim ben, inşallah cinsiyetini gösterir. ay ne güzel heycanlar bunlar ya Allahım isteyen herkese versin :Saruboceq:

aminnnnn tatlımmmm
herkese yaşatsın allahım bu duyguyu inş...
:CüvCüv:

ayy canım çok tatlı görünüyosunnn

uzun zmandır girmedim ne güzel büyütmüşüz göbişleri :))

Lil@,saltanat,ayse.20,hndcyln,A&S,tubiloshh ,sevsevil

çok tatlı büyüyor bebişleriniz

bebeklerimizin resimlerini eklecegimiz günlerde hayırlısıyla gelir inşş

selam kızlar iz dün 14 haftayı tamamladık ve resim çektik çok bet değil ama yinede paylaşmak istedim
işte oğlum ve ben

ayşecim bu rasimde iyice belli oğluşun maşallah sağlıkla gelsin yakışıklı:)))

ayşecim bu rasimde iyice belli oğluşun maşallah sağlıkla gelsin yakışıklı:)))

cnm saol karnım baya belli oluyor gerçi hamile olduğumu söylediğimde herkes şaşırıyor sanki göbüşü olan biri gibi görünüyorum hala
akşamları biraz daha şişiyor tabi
kilom hala aynı sayılır hatta az bile eskiye göre ama karnım nasıl böyle büyüdü anlamadım

ya kızlar ben size şaşıyorum allah nazardan saklasın ben 17 hafta içindeyim hala hiç bişey yok. size imreniyorum bazen. bazede geç çıksın daha iyi diyorum. hele sabahları düm düz karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…