canım çok incesin maşallah
Lil@,saltanat,ayse.20,hndcyln,A&S,tubiloshh ,sevsevil
çok tatlı büyüyor bebişleriniz
bebeklerimizin resimlerini eklecegimiz günlerde hayırlısıyla gelir inşş
saolun kızlar ama bana bazen buyumus bazen buyumemiş gibi gelıo mıdeme dogru cıkıoo karnım kız karnına mı benzıo ıns bakalım ama dktor erkek dedi 2 sefer kesın deıl ama dedı erkek gibi dedihyrlsıı bakalım salı gunu gtcem ıns kesınleşir nagişcim senın de cınsıyet blllı olmamıs baska dra gıt 2 hafta snra felan belkı ozaman bellı olur o tarıhı bekleme
canım olurmu baya baya büyümüş yani :)
öncedende biras göbeğin varsa sana ondan öyle geliyodur
benimde göbim vardı ama şu anda şekillendi hamile göbeği halini aldı
gerçekten kız karnı gibi duruyor
ama doktor erkek dediyse erkektir
benimkide bugün 2 defa kız dedi ama kesin demicem dedi
onlara bakma sen hep öyle kesin deyil diyolar ama biliyo onlar
net görmese söylemezdi
sagol cnmm ewet daha önceden vardı bıraz göbegimm ondan alısamıom hala bebek olduguna:)) bakalım hyrlı saglıklı olsnlrdaa kız erkek önmli deıl.. ne gsel senın kız gelıo ohh ben cok sevıom kız hamılerını duyuncaa cok sevınıom bnmde kızım olsun ısterdım ama hyrlsıı bakalım erkek olsada frketmez nasılsa ılk bebegımızz:)
aman alllh korusun cnm yaa ıns saglıkla dogup giyıcekler cıcılerınııı allhın ıznıylee vaktınde gelıceklerr cnmm cok sevndm senın adınaa kız olcagı ıcın allh gönlune göre vermıs ne gsell ben de 4 sene bekledıgım içinn önemı yok bnm ıcın cınsıyetınn cok zor sekılde geldı melegım cok bekledım
gülüm valla o zaman ikimiz içinde çok kıymetli bu bebişler :))
ben bebeğimi kaybettim ardından 1 yıl bekledim sıkıntıdan olmadı
senin adınada çok sevindim 4 yılın ardından gelmiş bi bebeğin cinsiyetinin hiç önemi yok
yakışıklı oğluşunla sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim sana
ewetcanımm bızımıcın cok kıymetli olucak yavrularımızz el bebek buyucek herseyını zevkımıze göre almayı ıstıorum bnde senın adına cok sevndım 1 yılın ardından gelmıss yenıden bebegın kaybetmek cok zor anlayabılıommm allah sabrını ve mukafatını vermıss ne güzel ne mutlu sana:)ewetönmli deıll cınsyetı sadece saglıkla zamanında kucagıma almayı cok ıstıorummm saol bıtanemm senındee prensesınlee saglıklı hyrllıı yıllrın olsun ınss:)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?