2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

canım çok incesin maşallah

sağol tatlımm bugüne kadar yeni 1 kilo aldım. resimde çok paspal çıkmışım geceliğimle banyodan yeni çıkmış vaziyette, eşim foto mak. almış hemen göbeğimi çektirdim, kızlarla göbeğimizi koyuyoruz dedim töbe töbe diye diye çekti valla, gülüyor o da. e hadi sizde koyunda görelim..

Lil@,saltanat,ayse.20,hndcyln,A&S,tubiloshh ,sevsevil

çok tatlı büyüyor bebişleriniz

bebeklerimizin resimlerini eklecegimiz günlerde hayırlısıyla gelir inşş

ayy inşallah canım. odalarını koyucaz, cicilerini sonra da Allahın izniyle kendilerini..
:lepi:

selam kızlar iz dün 14 haftayı tamamladık ve resim çektik çok bet değil ama yinede paylaşmak istedim
işte oğlum ve ben

canım erkek bebek göbeği gerçekten çok belli oluyor, kız anneleri biraz daha kalçadan, daha enine kilo alıyorlar, erkek göbeği sivri oluyor. seninki de öyle. Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin

canım maşallahhhh baya belirgin olmuşş artık dışarddan gören net anlar hamile olduğunu karnın yusyuvarlak duruyo kız karnı gibi aynı :)

Son düzenleme:
saolun kızlar ama bana bazen buyumus bazen buyumemiş gibi gelıo mıdeme dogru cıkıoo karnım kız karnına mı benzıo ıns bakalım ama dktor erkek dedi 2 sefer kesın deıl ama dedı erkek gibi dedihyrlsıı bakalım salı gunu gtcem ıns kesınleşir nagişcim senın de cınsıyet blllı olmamıs baska dra gıt 2 hafta snra felan belkı ozaman bellı olur o tarıhı bekleme

canım olurmu baya baya büyümüş yani :)
öncedende biras göbeğin varsa sana ondan öyle geliyodur
benimde göbim vardı ama şu anda şekillendi hamile göbeği halini aldı
gerçekten kız karnı gibi duruyor
ama doktor erkek dediyse erkektir
benimkide bugün 2 defa kız dedi ama kesin demicem dedi
onlara bakma sen hep öyle kesin deyil diyolar ama biliyo onlar
net görmese söylemezdi

sagol cnmm ewet daha önceden vardı bıraz göbegimm ondan alısamıom hala bebek olduguna:)) bakalım hyrlı saglıklı olsnlrdaa kız erkek önmli deıl.. ne gsel senın kız gelıo ohh ben cok sevıom kız hamılerını duyuncaa cok sevınıom bnmde kızım olsun ısterdım ama hyrlsıı bakalım erkek olsada frketmez nasılsa ılk bebegımızz:)

canım saol benim ilk bebeğim vefat etti kızdı o ondan hep içimde kız sevgisi vardı
eskiden beri kız bebekleri çok severim
ama evlat olunca kızı erkeği farketmez

bir sürü cicili elbiseler almıştım erkek olursa giydiremicektim
ama Allah gözümde koymasın inşallah giydirebilirim onları

aman alllh korusun cnm yaa ıns saglıkla dogup giyıcekler cıcılerınııı allhın ıznıylee vaktınde gelıceklerr cnmm cok sevndm senın adınaa kız olcagı ıcın allh gönlune göre vermıs ne gsell ben de 4 sene bekledıgım içinn önemı yok bnm ıcın cınsıyetınn cok zor sekılde geldı melegım cok bekledım

gülüm valla o zaman ikimiz içinde çok kıymetli bu bebişler :))
ben bebeğimi kaybettim ardından 1 yıl bekledim sıkıntıdan olmadı
senin adınada çok sevindim 4 yılın ardından gelmiş bi bebeğin cinsiyetinin hiç önemi yok
yakışıklı oğluşunla sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim sana

ewetcanımm bızımıcın cok kıymetli olucak yavrularımızz el bebek buyucek herseyını zevkımıze göre almayı ıstıorum bnde senın adına cok sevndım 1 yılın ardından gelmıss yenıden bebegın kaybetmek cok zor anlayabılıommm allah sabrını ve mukafatını vermıss ne güzel ne mutlu sana:)ewetönmli deıll cınsyetı sadece saglıkla zamanında kucagıma almayı cok ıstıorummm saol bıtanemm senındee prensesınlee saglıklı hyrllıı yıllrın olsun ınss:)opuyorumnanaktan

amin tatlım inşallah bebeklerimizinde resimlerini koyarız buraya
ben 4 aylık oldum ya bugünlerde bi ressim çekip koyarım belkim

ewetcnm ınss koyarız resımlerınıde ..sende koy cnm resmınıı buyumustur tabııı

bnck cim maslllh snın göbüşünde büyümüşşş saka maka buyuotabı bbebişlerımız yaa küçücük nokta okdrken sımdı bebek seklını aldılr artık herseylerı olustuu kuzularımızn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…