2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

aaa çok güzel A S netleşti demek...bizde netleşsek yaaa.....14 haftayı doldurduk daha 2 haft var dr gitmeme....nası beklıcemmm

kaldırma ya eşin girip bakacakmı
bende çekecem ama telefonum bozuldu eşiminkinden çekecem

oooooooooo hamile elbisesi de alınmışta maaşallah canım senin de göbüş büyümüş

aslında onu netten normal kıyafet die almıştım eve bi geldi hamiş kıyafeti. 1 yıldır duruyodu. hamiş olursam giyerim deye... şimdiye kısmetmiş opuyorumnanaktan

kızlar bu da ben ve bebişiiim. ama resmi kaldırıcam az sona. bakın bakalım bizeeee

maşallah canım nasıl büyümüş göbüş bebiş ohh yayla gibi yerde debelenip duruyo
desene :)
bu arada üstündeki de çok güzelmiş bende öyle bişey arıyorum ya hiçbiyerde görmedım

aslında onu netten normal kıyafet die almıştım eve bi geldi hamiş kıyafeti. 1 yıldır duruyodu. hamiş olursam giyerim deye... şimdiye kısmetmiş opuyorumnanaktan

a nettenmi aldın çok güzel ama benim de var ama naylon galiba seninki benim nasıl bir tuhaf kumaşı ama güzel askılıklı bende giyerim artık onu buyaz

çok cici olmuşsun canım allah nazarlardn korousn maşllah çok yakışmış elbisende göbüşünde çok güzelll

teşekkürler arkadaşlar...
ama zahmet olmazsa alıntı yapan arkadaşlar editleyip resimleri silebilirlermiiiii olumunekankayizsmile

tubi canım çok yakışmış sanda hamilelik sağlıkla gelsin bebişin..benimde karnım böle kocaman oldukk.:)))

ay sevsevil sende çöp gibisin vallahi.sen hayatta kg almazsın bitek bebişin olduğu yer büyüyecek bence..maşşallah size.doğumdan sonra genç kız gibi olursun hemencik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…