2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

evet büyüyo bebişkaydirigubbakcemile3resim küçük mü eşim yaptı rica minnetalsanaalsanasmile

bnck maşşalh göbüşündeki bebişe baya belli etmiş kendini
sağlıkla kucağına al inş

çok tatlı olmuşsunuzzzzz benimkidee kocaman oldu bi ara çeker yollarım kayınvalidemler bende ondan giremiyorum bu halde bi de misafir ağırlıyoruz (

bunlarda bızım14 +6 gunnlukfelan olan resımlerımız:))[/QUOTE]

maşallah canım çok güzel bir hamile olmuşsun

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm, Allah güzel kızını sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin. Ay ne güzel kız süslüyceksiniz. ..

kızlar maşallah göbüşlerinize benim nerdeee sabahları dümdüz oluyor nerdeyse ancak akşamları çıkıyor oda yanlamasına

saolun kızlarrr sevsevılcımmm teskler cnm sende cok tatlı bı anne adayıısınnn öpuorum cok..

ben de ikiz bebişler bekliyorum ama hala öyle pek belirgin bir göbeğim henüz. eski pantolonlarımı giyebiliyorum rahatlıkla. hamileliğim başından beri 4,5 kilo verdim belki ondandır. akşamları birazcık çıkıyor ama sanki o da bebek gibi değil bira göbeği gibi. ne iş anlamadım valla

........

kızlarrr işte ben 4 aylığıımm
nasıl olmuşum :)
ama hemen silmek zorundayım

Son düzenleme:
ayşecim maşşallah maşşallah senin göbüş baya belli benimkisi bukadar belli değil daha...

Aysecim masallah buyumussunuz! kaydirigubbakcemile3 Niye hemen silmek zorundasin ki? Bu arada gecende senin avatarinin yerine kapsam alani disinda cikyodu niye oyle oldu? biz buyumuyoz gibi.. yada gobegime alistim mi bilmyom.. ins yakinda yeni resim koycam.

maşallah kızlar pek yakışmış hamişlik benimde göbüş bu kadar oldu heleki b u hafta birden şişti ne olduysakaydirigubbakcemile3

oyy kıyamam yaa maşallah hepinize..
kızlar silmeyin yahu ne olacak zaten yüzleriniz görünmüyo.
bırakın kalsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…