2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

canım benim birden çıktı göbüşüm :)) önce hiç böyle değildi özelliklede göğüslerim çok büyüdüü :)) Eşim SÜTAŞ diyo şimdiden kaydirigubbakcemile3

16+1 günlük bebişimm

oyyyy yerim sizi yaaa maşşallah maşşallah......
biz daha bukadar değiliz ...hırka falan giyince kapanıyor zaten:)dar body falan giyince belli ama.....ay bi kızmat olmadı resim çekmek

ay nagiiiş Allahta seni güldürsün emii.
kız bakıyom bakıyom göremiyom nasıl minicik koymuşun öyle azıcık büyütsene resmi anacım :)))))

ediiiit ek cahal gördüm kendimi üzerine tıklayınca büyüyomuş meğerrrr....

nagişim maşallah diyorum bebem...
Rabbim kucağına aldırsın sağlıkla inşallah....

nagişim üstüne tıklayınca büyüyomuş canım hiç uğraşma kalsın böyle..
ahhhh bide cinsiyetlerini öğrensek bi sen bi ben kaldık üstlerde baksana..
ha bide saltanat :) haa Ayşeyle surayda varmış :))))))

ya herkes koysa aslında daha güzel olur birbirimizi görünce :))) benim fotolar var çoğunlukta sizde koyun hadi bekliyoruz bakk....

kızalar maşallah göbeklerinizede bebeklerinizede benim bugün 17 haftalık oldu ama sorduğum kişiler hiç belli değil diyor niye benimki belli değil yaaabilmiyorumkismile

kızalar maşallah göbeklerinizede bebeklerinizede benim bugün 17 haftalık oldu ama sorduğum kişiler hiç belli değil diyor niye benimki belli değil yaaabilmiyorumkismile

canım seninkide birden çıkar ben hamileyim dediğimde inanmıyorlardı inan ki 1 haftada bu kadar çıktı eşim bile noldu sana dedi :)) şaşıdık yani ama göbeğim çok fena kaşınıyor pul pul oldu çatlak olacak diye çok korkuyorum bebe yağı kullanıyorum bu hfta dr krem sorucam (

benim zaten biraz var göbeğim ondanmı bilmem karnım fazla çıkmadı çatlakların içinde eğer bünyen müsaitse ne yapsan fark etmiyor benim ilk hamileliğimde ne yaptıysam çare olmadı çok çatlak var karnımda senağlama

oyy kıyamam yaa maşallah hepinize..
kızlar silmeyin yahu ne olacak zaten yüzleriniz görünmüyo.
bırakın kalsın :)

teşekkür ederim arkadaşlar git gide büyüyoruz işte :)

lilacım valla büyüdükçe çeker güncelleriz resimleri eskilerini silelim kalamsın

canım avatarımdda neden öyle oldu bilmiyorum bir süre cezalıydım ondan olabilir :))
büyüyosundur kız sana öyle geliyo 4.aydan sonra hızla büyür karınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…