2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

KIZLAR TOPıĞıMıZı ÖKSÜZ BIRAKMAYALIM
BEN EN ÇOK MERAKLA BURAYA BAKIYORUM
SıZLERıN GÖBÜŞLERı NASIL MERAK EDıYORUM BUGÜN 15+5 ıZ RESıM KOYMAK ıSTEDıM

en son fotoğrafında fazla çıkmamış gibi diğerin de daha fazla 1 2 hafta sonra daha çıkar

maşşalh kızlar içinizdeki canlara.. a&s seninkide benim karnım gibi.bende sen kadar zayıf hamile kaldım anladıgımdan değil ama bneımde boyle büyüdü karnım oğlum oldu.

15+2 iken bu göbüşümmm:):):)

Eklentiler

• $Fotoğraf0146.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf0147.webp
    4 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf0149.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 30
maşallahh süperr ikizlere selam oğlumdan

cnm çok şeker maşallah göbüş top gibi oğlan mıydı senin kii bu arada yorganın çok güzelmiş hehecıvıl cıvıl

göbüş top gibi oldu :):) valla yarın görücez erkek mi kızmı??
ben kız hissediyorum en başından beri eşimde kız diyo ama göbek şeklim erkek gibi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gamzeciğim Allah gönlünüze göre versin canım maşallah çok yakışmış hamişlık. banada erkek gibi geldi karnın bakalım yarın ne olacak:roflol:

Gamzeciğim Allah gönlünüze göre versin canım maşallah çok yakışmış hamişlık. banada erkek gibi geldi karnın bakalım yarın ne olacak:roflol:
ayyyyyyyy yaaaaa heycandan bayılacammm yarın olsa bi hemennnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…