2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

bende fotolardan farkettim inan nevincim..sanki büyümedi sanıyordum ben..kamufle ediyorum ama şimdi özellikle elimle bastırdım çıksında kızlara göstereyim diyekaydirigubbakcemile3

pazar günü pikniğe gitmiştikte manzara temiz hava oksijen..iyi oldu bebişede..balık yedirmiş olduk hem:)

mopsy maşallah koccaman olmuş göbüşşş

çokmu büyümüş ))))yaasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
tombik bebek olcak inşallah..ay ben kilo almayayımda o alsın bol bol inşallah.göbek dışında ç.çok şişmişmiyim kızlar:ecrin_bebek:

sağol nevincim.ilk aylar hızlı gittim biraz 7kilocuk aldım.inş bundan sonra hızlı almam

Mopsy maşallah süper haftaya bende senin gibi olabilirmiyim acaba :))

Tublisohh seninkini kaçırdım ama eminimki seninki de kocaman olmuştur

mopyscım masllah kocaman olmus göbüşünnn bebeişin büyümüş hamıle oldugun bellı artık bnım sankı söndu yaa sabhtan berı hıc şiş deıll (

evt 15ten sonr fırtlatıyor bebikokaydirigubbakcemile3
canlarım benim yaa ne şirin onu orda düşündükçe kalbime bi mutluluk doluyor...

cornelacım neden sönsün canım içine kaçcak değil yaa...insan kendisi farketmiyor..aynaya bakıyosun hep aynı gibisin sanki hafif bir çıkıntı var gibi görüyorsun.bende çok karnım çıkmadı sanıyordum arkadaşım bu resimleri bi gönderdi bana şok oldum göbüşümü karşıdan görüncekaydirigubbakcemile3
seninkide belli oluyordur kesin:hulya:

mopsy maşallah çok yakışmış hamilelik boyun uzun olunca biz 18 haftalık olduk ama henüz okadar belli değil zaten biraz göbeğim vardı onun içinimi dolduruyor bebek ama beni görenler zayıflamışsın diyor iştahım fena açıldı bundan sonra görsünler bakim hala bazı kıyafetlerim oluyor

mopsy çok tatlısın canım çok yakışmış, bariz belli hamiş olduğun. o kadar da kilo almamışsın gayet orantılı fiziğin

MOPSY BİN KERE YÜZ BİN KERE MAŞALLAH ARKADAŞIMMM....benim bu kadar değil seninki baya büyümüş

mopsycim canım çok şeker olmuşsun,bebişinde kocaman olmuş maşallah...kız oldığuda çok belli bence yuvarlak dderler ya hep seninkide öle..benim göbişimde kocaman oldu:)))) ay bu ay çok kilo aldım gibi geliyor bakalım cmt si doktorun tartıda neler olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…