benimde hic karnim yok aksamlari yemek yedikten sonra biraz cikiyo sadece genisledim.
genişlediğine göre kızın olacak sanırım :) benim ki erkek olduğu için top gibi önümde :roflol:
genişlediğine göre kızın olacak sanırım :) benim ki erkek olduğu için top gibi önümde :roflol:
güle güle giy suray çok yakışmış :lepi:
suraycım bu gecelık pijamaları nerden aldın ...fikrimiz olsun dıye danışmak istedım
canım eminönü havuzlu hanın en alt katından aldım.
kızlar tekrar teşekkür ederim herkese Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin işallah.:Saruboceq:
A&S canım burdan gördüğüm kadarıyla normal gözüküyor ama için rahat değilse bi doktora görün istersen bilmiyorumkismile kanaman varsa yada suyun geldiyse problem var diye düşünüyorum. doktorunu arayamazmısın?
canım aynı şeyi bende yaşamıştım o göz yanılması falan değil eşim de söyledi göbeğin nerde diye.. çok endişelenmiştim. bugün doktora gittim söyledim, bi bakalım dedi, baktık bebek çok şükür ki çok iyiydi. galiba karnımız şeklini alıyor çünkü benim karnım büyüceğine küçüldü diyebilirim. ancak bebişin sağlığı da benim sağlığım da iyi. eminim senin de öyledir. ben baya endişe ettim sen etme.. zaten bişey olsa hissedersin Allah korusun ama yok yani..
bir de bebeğin şişkinliği ayrı, akşama kadar yiyip içip gaz dolup karnımızı şişirmek ayrı o yüzden ben artık akşam bakıp kıyaslamıyorum sabah ki durumu en gerçek hali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?