2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

denizciğim üzülme ne güzel kilo almamışsın daha sonra hızla çıkar merak etme benim ki son 2 haftadır belli oluyor ondan önce belli değildi inan. şimdi bile sabahları kayboluyo sanki sonra akşama doğru iyice şişiyor bu akşamki halim :roflol:

suray canım süpersin canım geceliklein de güzel göbüşü demiyorum zaten onlar süper zaten tatlılar bebekler
güle güle kullan tatlım

kızlar bugün 16+1 haftalık olduk oğlumla ama sanki benim karnım küçüldü
üzülmeye başladım
buda resmimiz burda biraz geriye çekmişim daha da büyük çıkmış normalde biraz daha küçük

canım önceki resmini bilmiyorum ama küçülme olmaz sana öyle gelmiş olmasın? doktorunla konusutun mu?

suraycım bu gecelık pijamaları nerden aldın ...fikrimiz olsun dıye danışmak istedım

canım eminönü havuzlu hanın en alt katından aldım.

kızlar tekrar teşekkür ederim herkese Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin işallah.:Saruboceq:

A&S canım burdan gördüğüm kadarıyla normal gözüküyor ama için rahat değilse bi doktora görün istersen bilmiyorumkismile kanaman varsa yada suyun geldiyse problem var diye düşünüyorum. doktorunu arayamazmısın?

cnm ne bileyim evham yaptım sanırım aslında arayabilirim ama adam bana güler herhalde
göbek küçülürmü diye herhngi bi kanamam yok çok şükür

canım aynı şeyi bende yaşamıştım o göz yanılması falan değil eşim de söyledi göbeğin nerde diye.. çok endişelenmiştim. bugün doktora gittim söyledim, bi bakalım dedi, baktık bebek çok şükür ki çok iyiydi. galiba karnımız şeklini alıyor çünkü benim karnım büyüceğine küçüldü diyebilirim. ancak bebişin sağlığı da benim sağlığım da iyi. eminim senin de öyledir. ben baya endişe ettim sen etme.. zaten bişey olsa hissedersin Allah korusun ama yok yani..

bir de bebeğin şişkinliği ayrı, akşama kadar yiyip içip gaz dolup karnımızı şişirmek ayrı o yüzden ben artık akşam bakıp kıyaslamıyorum sabah ki durumu en gerçek hali.

ikinizinde ii olmasına çok sevindim cnm
önce evham yaptım ama geçti zaten akşam al sana dermişcesine şişti göbek deliğim bile acıdı oğlumda ii biliyorum sabah bakmak daha doğru haklısın
bide biz erkek annesiyiz ya benimki yanlarda hiç bişey yok ön taraf sivri böyle olcaz sanırım arkadan gören hamile demicek:kedi:
bu arada sende bi resmini koyda bakalım büyüdünüzmü

oyyy maşallah göbişlere ve bebişlere :)
suraycım gerçekten geceliklerin çok şirin güle güle giy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…