2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

ooo geceliklerde alınmış çok güzel maş...
ben evde halen normal giysileri giyiyorum

suray cnm geceliğin çok şeker göbüşteki prenste ben burdayım diyor artık
güle güle kullan cnm

suraycm güle güle giy güzelmiş gerçekten bebiş de el sallıyo artık büyümüş

ay surayyy müthiş gözüküyorsun canım nazr değmesin....pijamaya geceliğine bittimm yaw ne sempatikmişşopuyorumnanaktan

doğumdan sonra çok rahat edersin bu takımlarla...bende böyle bişiler bakayım fikir oldu sağol..

mopsy çok tatlısın canım çok yakışmış, bariz belli hamiş olduğun. o kadar da kilo almamışsın gayet orantılı fiziğin

MOPSY BİN KERE YÜZ BİN KERE MAŞALLAH ARKADAŞIMMM....benim bu kadar değil seninki baya büyümüş

canım göbüşün baya büyümüş maaşallah manzarada süper yanii

kızlar buarada hepinize ayrı ayrı çok teşekkürederim çok mutlu oldum mesajlarınızla...artık hamileliğin zirvesine çıkıyoruz sankiiii...bebekler biz burdayız diyor minişlerrr:asigim:

ambalajında biraz biraz kırışmıştı idare edin kızlar akşam akşam bu kadar halledebildim:)

suraycım çok güzelmiş takımın ve çok yakışmış sana..göbişede bebişede maşallah çok şeker olmuşssun canım..kumaş gibimi yoksa penyemi?gerçekten güzel fikir oldu tatlım havuzlu handanmı dpn bahsetmiştin sanırım,bende bi öğreneyim cinsiyeti soluğu orda alıcam...

Benim göbek möbek yok kızlar yaa.. Resimlerinizi gördükçe kıskanıyorum valla....
ıç karnım genişmiş, görenler öyle söylüyor....
Zaten hiç kilo da almadım, kilo almamaı doktor istedi zaten kilolu olduğum için ilk 5 ay kilo alma dedi, ama biraz karnım çıksaydı yaaa... (

canım çok teşekkür ederim kol beyaz kısımları penye diğer tarafları poplin tarzında pamuklu kumaş. zaten kumaşı çok hoşuma gitti. eğer havuzlu hana gideceksen en altta zaten bi tane gecelik ve iç çamaşırı satan mağaza var en dipte yeri.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…