ben evde pijama giyiyorum
doğumdan sonra çok rahat edersin bu takımlarla...bende böyle bişiler bakayım fikir oldu sağol..
çok şekersin çokkk :) maşallah suray
mopsymaşallah çok yakışmış hamilelik boyun uzun olunca biz 18 haftalık olduk ama henüz okadar belli değil zaten biraz göbeğim vardı onun içinimi dolduruyor bebek ama beni görenler zayıflamışsın diyor iştahım fena açıldı bundan sonra görsünler bakim hala bazı kıyafetlerim oluyor
mopsy çok tatlısın canım çok yakışmış, bariz belli hamiş olduğun. o kadar da kilo almamışsın gayet orantılı fiziğin
MOPSY BİN KERE YÜZ BİN KERE MAŞALLAH ARKADAŞIMMM....benim bu kadar değil seninki baya büyümüş
canım göbüşün baya büyümüş maaşallahmanzarada süper yanii
mopsycim canım çok şeker olmuşsun,bebişinde kocaman olmuş maşallah...kız oldığuda çok belli bence yuvarlak dderler ya hep seninkide öle..benim göbişimde kocaman oldu:)))) ay bu ay çok kilo aldım gibi geliyor bakalım cmt si doktorun tartıda neler olacak:))
suraycım çok güzelmiş takımın ve çok yakışmış sana..göbişede bebişede maşallah çok şeker olmuşssun canım..kumaş gibimi yoksa penyemi?gerçekten güzel fikir oldu tatlım havuzlu handanmı dpn bahsetmiştin sanırım,bende bi öğreneyim cinsiyeti soluğu orda alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?