2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

canım doktora gittiğimde istifra ettiğim vs söylüyorum ama su kaybetmıssın şöyle
yapalım böyle yaplım demedi gayet sağlıklısın ve bebğinde sağlıklı dedi.
zaten su içiyorum süt içiyorum meyve suıyu ve meyve tüketiyroum ayrca hergün
çorba yiyorum bolca su ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyorum canım hamilleik biraz
iştahsız yaptı benı sanırım kiloyu ondan verdım bu son bı haftada açıldı işthahım
az az ve sık sık yiyorum :)

bebeğin iyiise gerisi geçer önemli olan bebeğin bende yeni doktordan geliyorum bebeğin heryerini gördük çokiyi fakat bacaklarını bükmüş cinsiyetini öğrenemedim kızım çok merak ediyor en çok onun için öğrenmek istiyorum kızım diyorki anne doktora söyle kız desin

iste bu kadar kolaymiisss ogrendik artk. kizlar bu gecen hafta cektigim resim. sizin resminizi gorup heveslenip hemen tuvalete gidip cekmistim ama koyamamistim. simdi gobus daha da buyudu opuyorumnanaktan

saltanatcımmm çok yakışmış elbisen çok güzel olmuşşşşş
nerelisin sen ?

ben mogolistan dogumlu kazak uyrukluyum. Kazakistanli Kazak'la evendim suan Kazakistanda yasiyorum. Tr'de unv bitirdim. hehe beni cekik gorunce sasirdin mi yoksa

canım benimmmmm utanma kısss yerim ben senide göbüşünüdee

ben mogolistan dogumlu kazak uyrukluyum. Kazakistanli Kazak'la evendim suan Kazakistanda yasiyorum. Tr'de unv bitirdim. hehe beni cekik gorunce sasirdin mi yoksa

evet yaaa şaşırdım açıkcası sonra yaşadığın yer yurt dışı yazınca heee ddedim
çok güzelsin ama hamişlik çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…