2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

ay sagolun kizlar o sizin guzelliginiz! hamislik her kadina yakisirmis ama eminim size de cok yakismistir :CüvCüv:

evet canım yakışır tabi ama çekik gözlü hanıma daha çok yakışmışşşşş :))
ben neden yüzümü koymadım bilmemkii CADIARZU
kapalıyımda hani resimde müsait değildir ondan sanırım bi dahakine koycam

hmm anladim.. ama basortunu acmicaksin bide burda hep bayanlariz.. bisey olmaz heralde dm? bi sonrakinde koyarsn artk.. boshayallersmile

aaaaa burda daha belli baya büyütmüşsün heeeeee
elbisende çok güzel olmuş ilk dönem hamilelikte giymelik
bugün bende eklicem heveslendşm gerrçi ilk sayfada vardaaaa olsun suratım yok :)

hmm anladim.. ama basortunu acmicaksin bide burda hep bayanlariz.. bisey olmaz heralde dm? bi sonrakinde koyarsn artk.. boshayallersmile

canım hep bayanlarız ama sadece burdakiler görmüyor
ajanlar olabilir :roflol:
ben şöyllle şık bir resim eklerim sonraaa

aaaaa burda daha belli baya büyütmüşsün heeeeee
elbisende çok güzel olmuş ilk dönem hamilelikte giymelik
bugün bende eklicem heveslendşm gerrçi ilk sayfada vardaaaa olsun suratım yok :)

evet ilk sayfada gordum resmini gobusun masallah cok tatli. ama nur simanizi da gormek istyoz. delikafadulden bide gobusun de buyumustur her gecen gun daha da buyuyor dm..

evet ilk sayfada gordum resmini gobusun masallah cok tatli. ama nur simanizi da gormek istyoz. delikafadulden bide gobusun de buyumustur her gecen gun daha da buyuyor dm..

evet canım her gecen gün dahada büyüyo
bide benim hamileliklerimde çok büyük oluyor karnım niyeyse fisfisfis

saltanat çok tatlı çıkmışsın hamilelik çok yakışmış..

aa senin kacinci hamileligin? belki bebegin yerlestigi poza falan baglidir... yada gaz olabilir diye okumustum.. benim ilk hamileligim. cok heyecanliyim :CüvCüv:

arkadaşım çok yakışmış hamilelik allah devamını getirsin bende çekilip koymak isterim ama benim zaten biraz göbeğim vardı o yüzden pek belli değil şimdilik daha sonra belkikaydirigubbakcemile2

selam arkaşdaşlar....ben buraya ekleyemedim resmi daha doğrusu uğraşamadım....ama profilimde var bakabilirsiniz

aa senin kacinci hamileligin? belki bebegin yerlestigi poza falan baglidir... yada gaz olabilir diye okumustum.. benim ilk hamileligim. cok heyecanliyim :CüvCüv:

canım ikinci hamilleiğim bu
ilki vefat etti.
ama sanırım iç karnım geniş değil bide ikinci gebeliklerde karın kasları artık genişlediği için
rahatça çıabiliyorr karnın

benim karnım yanlmasına büyüyor sanki kilo almışımda göbek çıkmış gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…