2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

...............

saltanatçım yüzünüzü niye çekmiyosunuz dedin buyur canım :)

Son düzenleme:
benim karnım hiç sizinki gibi değil
şimdi evimde değilim yoksa çekip eklerdim

ulkufuk güzel olmuşş karnın yakışmış
artık hepimizin hamile olduğu belli oluyorrr

geçenlerde düğüne gitmiştim herkes sen nasıl hamilesin göbeğin yok falan dediler..bebişim alındı herhalde hemen 2- 3 günde bir baktım hemen cıkıverdi :) günden güne büyüdügünü görünce insan daha çok seviniyor

evet ya gerçekten 1 hafta bile farkediyoo

Aysecim cok tatli cikmissin opuyorumnanaktan soz verdigin gibi sik bi resim. sana da hamilelik cok yakismis ya bayanssulusmile ilk bebegin icin uzuldum ama insallah bu sefer bebegini sag salim kucagina alir, torunlarini da gorursun! :Saruboceq: bu arada gobusun bayagi buyumus ya

ayy ne güzel göbişler büyümüş yaa benmki ki büyümedi o kadar fazla yani hamile olduğum çok dikkatli bakarsan belli oluyo oofffffff benim iç karnım mı geniş ne:))))) saltanat göbiş büyümüş ne güzelllll maşallaaah

saol canım ya teşkr ederim...
duaların için amin diyorum cümlemiz inşallah sağ salim büyütürüz bebişlerimizi
bnim aten diğer ham,lelikten kalan göbeğim vardı hamiş olunca iyice fırladı :roflol:

niye handecik seninkide baya belirgindi resimde
sende o iç karnına söyle dışa çıksın :))))

niye handecik seninkide baya belirgindi resimde
sende o iç karnına söyle dışa çıksın :))))

ayşecim söyledim hemen büyüyecekmiş :)):) ya ben acele ediyorum biraz sanki hiç çıkmayacakmış gibi çıkınca da onun verdiği ağırlık olacak hevesleniyorum işte PP:CüvCüv:

herkesin hamişliği belli artık yuppiii........ya kızlarrr aşkolsun benim göbişime bakmamışsınızzzz.....profilde.....bir bozom bakmışş sağolsun....

ayşecim söyledim hemen büyüyecekmiş :)):) ya ben acele ediyorum biraz sanki hiç çıkmayacakmış gibi çıkınca da onun verdiği ağırlık olacak hevesleniyorum işte PP:CüvCüv:

evet ya ilk başlar çıksın istiyosunda şimdi çık dersin sonrada yeter artık dur dersin karnına :))))
öyle zor oluyorki oturup kalkmak bile eziyet ama değer minnoşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…