benim karnım yanlmasına büyüyor sanki kilo almışımda göbek çıkmış gibi duruyor
benim karnım hiç sizinki gibi değil
şimdi evimde değilim yoksa çekip eklerdim
geçenlerde düğüne gitmiştim herkes sen nasıl hamilesin göbeğin yok falan dediler..bebişim alındı herhalde hemen 2- 3 günde bir baktım hemen cıkıverdi :) günden güne büyüdügünü görünce insan daha çok seviniyor
Aysecim cok tatli cikmissin opuyorumnanaktan soz verdigin gibi sik bi resim. sana da hamilelik cok yakismis ya bayanssulusmile ilk bebegin icin uzuldum ama insallah bu sefer bebegini sag salim kucagina alir, torunlarini da gorursun! :Saruboceq: bu arada gobusun bayagi buyumus ya
ayy ne güzel göbişler büyümüş yaa benmki ki büyümedi o kadar fazla yani hamile olduğum çok dikkatli bakarsan belli oluyo oofffffff benim iç karnım mı geniş ne:))))) saltanat göbiş büyümüş ne güzelllll maşallaaah
niye handecik seninkide baya belirgindi resimde
sende o iç karnına söyle dışa çıksın :))))
herkesin hamişliği belli artık yuppiii........ya kızlarrr aşkolsun benim göbişime bakmamışsınızzzz.....profilde.....bir bozom bakmışş sağolsun....
ayşecim söyledim hemen büyüyecekmiş :)):) ya ben acele ediyorum biraz sanki hiç çıkmayacakmış gibi çıkınca da onun verdiği ağırlık olacak hevesleniyorum iştePP:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?