2010 eylül annelri kac kıloyduk kac kılo aldık haydi tartıyaa!

pembe50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
2.119
0
116
Nevşehir
Çok güzel bir serüvendeyiz...

bu güzel 9 ayda kac kıloyla hamıle kaldık ? neydik ne olduk:) :1shok:

bugun ıtıbarıyle 17+2

48.700 ıle basladım 53.400

4kg 700 aldım .. gecen hafta 52 ıdım gezmede ye mısafırler gelsın onlara eslık et

gelsın kılolar

dr hamur ıslerını azalt dedı(((((((

bugün itibariyle 19+1 53 ile başladım 55 im ama hamur işi çok sevmiyorum

bugün itibariyle 18+3 üzü oğlumla
54 kilo ile başladım sonra biraz verdim
şimdi 55.1 kg yani 1.1 kilo aldım 18 haftada iyi sanırım

ben de 67 ile başladım 71 olmuşumdur en son 70 dim bugün eşim şaka maka tombişleştin dediiiiiiiii annem de almadın diodum ya almışsın dediiii öle işte

Süpersiniz kızlar:)
Ben 26 kiloyla bitirdim rekor bendeydi:)
Çok dikkat edin çokkk...
Sağlıcakla kalın...

54 ile başladım ilk 3 ayda 3 kilo aldım. 20+6 itibariyle 60 kiloyum. Tatlıya dayanamıyorum :/ Bu arada yüzüyorum düzenli olarak ve iştahım süper :) cokacimcoook

50 kiloyla hamile kaldım... şuan 58 kiloyum... 21 haftalık hamileyim.. son aylarda iki katı kilo alınıyormuş.. ben son aylarımı görebiliyorum

kızımın şişko patates annesi olcak

nedense o kilolarda sadece basenlerime üst bacaklarıma kalçama birikmiş durumda

karikatür anne

kızlar canım çok sıkılıyor 12.haftaya jkadar kılo almadım vermedım de,18.haftama gırdım 3,5 kılo aldım 42,5 dum 46 yım son aylarda çok alınıyorsa ben yandım boyum da uzun degıl çok korkuyorum ,düzenli yürüyorum çok abartmıyorum yedıklerımde ,neden boyle oluyor anlamıyorum vucudun su toplaması sıskınlık falan mı acaba

kızlar bende anlamayanlardanım kılo olayına?

1 haftadır 5.30da kalkıyorum

sabah 6-7 arası bır saat statta yuruyorum

yedıklerımı ve kılomu deftere kaydedıyorum

yanı dıkkat edıyorum ara ogunlerıme falan

3lıtre su ıcıyorum ama neden cabuk kılo alınıyo

ebru sallı da 4 aylık hamıleymıs ve kılo almamısssssssssssssssssssssssssssssssssssss ((((((((((

geçenlerde ebru şallıyı tv de gördümspor yapıyordu resmen o içindeki çocuğa acıdım ya şekilden şekile giriyordu ben mi yanlış düşünüyorum onlar mı doğru yapıyorartık az kilo alıpta doğuma giriyorlar minicik bi çocuk çıkıyor

kızlar bende ebru şallı'nın hamilelille ilgili kitabı var, o tamamen diyetisyen kontrolünde geçiriyor gebeliğini, eşi çok çok ilgiliymiş, o da 4. ayda çatlamaya başlamış ve hemen kreme başlamış, 3. aydan sonra gebeliğe uygun biçimde spora başlamış. herşeyi yeterince yiyor ve kilo almıyor spor da var tabii.. e bende manken olsam aşırı dikkat ederim.

arkadaşlar bu kadar takılmayın bu kilo mevzusuna üzmeyin kendinizi bunun için
bebekleriniz sağlıklı olsun yeterki sağ olsunlar kilolar sonra yavaş yavaş verilir zaten
ben hiçte öyle spor fln yapmıyorum,herşeyide yiyorum suda fazla içmiyorum 3 kilo aldım

diğer hamiileliğimde bişey yemiyodumm toplam 20 kiloyla bitirdimmm

yani dikkat ediceksin tabide elimizde olmayan bişey
aldıun mı alıyosun

sevsevil bebeklerimizin doğum tarihleri ve cinsiyetleri aynı:)) bende hiç kilo almadım hafiften göbeğim belirmeye başladı pantolonumun beli sıkıyor artık onun dışında bi değişiklik yok vücudumda 4 ay öncesine göre hatta bi ara zayıflamıştım normale döndüm şimdi bende aşırı halsizlik var bu aralar baharın etkisi diyorum ama birden bi halsizlik basıyo terliyorum falan sürekli yatıp uyuyasım var.kansızlıkda var bende biraz daha önce de yazmıştım hiç et tavuk balık yiyemiyorum diye birde eleviti kullanmıyorum artık aşırı midemi bulandırıyo

kaızencım ben de elevıte zor alıştım

aksam yemegnden sonra ıcmeyı denedım sende dene belkı alısrsın

Merhaba güzel anneler, ben 17. haftamdayım 65dim 67 oldum 2 kilocuk ama drum uyardı beni ekmek, hamur işi ve makarnayı çok kaçırma diye...Bir de bir şeyi (herhangi bir yiyecek için) çok fazla tüketme dedi..Her seyden ye dedi özellikle 2 gün et, 2 gün tavuk 3 gün balık...Hepimiz bunun bilincindeyiz gerci...Elevit denilen ilac benide mahvediyor...

eleviti ben akşam uyurken alıyorum arkadaşlar..sakın kullanmayı brakmayın..normalde benim metabolizmam çok hızlıdır...ama ne olursa olsun kimyasal bişi alırsam durur..bu yüzden aırı kilo alıyorum...sindirim sisetmim aşırı derecede yavaş..herdaim kabızım...ama çocuğun tam gelişim dönemii.onun için katlanıcam herşeye..akşamları yatarken alırsanız en azından mide buantınız ollmaz.. şuan demire ihtiyacı var bebeğin..ve sizden aldığı demir yeterli gelmiyor..haliyle sizde vitaminsiz kalıcaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…