2010 eylül annelri kac kıloyduk kac kılo aldık haydi tartıyaa!

23 hafalık hamileyim.. 50 kiloyla hamile kaldım..1.65 boy.. şuan 60 oldum ... 10 kilo aldım... ama bişi farkettim elevit kullanmaya başlayınca kilolar başladı artmaya.. kabızlıktan olsa gerek...hazımsızlık.meabolizma yavaşladı iyice.. gün aşırı almakta fayda var. doktorum bu ilaç senin için dedi.diş dökülmeleri vs olması diye..

tam buğday ekmeği aldım.. ekmek yemezdim hiç.ama hamilelikte ekmeğe düştüm nedense.normal ekmek yemekktense kepekli tam buğday ekmeği daha faydalı..ama kilolarla başa çıkamıcam sanırım..
o tombul dilimlere bal sürüp yemekten bu hale geldim. ilk aylardada midem bulanıyor diye günde 2ekmek yiyordum..kızartıp üzerine yağ sürüp... daha 1 aylık hamileydim 2 kilo aldım..2. ayda 4 derken 10 klilo oldu..

sabah5.30da 5 kuru kayısı ıle 4 bardak sıcak -ılık su ıcıyrm

6-7 arası yuruyrm

kabızlık ıcın bakalım ne kadar faydalı olcak...

dun 54.400 dum bu gun 53.800 cıktım kabızlık kılomu her gun farklı kılıyo...

elevıtı 12.haftamdan berı ıcıyrm bende kabızlık yapmadı ama

kan demır ılacı kabızlık yaptı ne yazıkkı...

demir ilacı bendede kabızlık yapıyo.bende sabah kahvaltıdan sonra kuru kayısı yiyorum 2 tane.sonra saat 10 gibi ceviz, badem yerken 2 kayısı daha yiyorum ve öğünlerde mutlaka çorba içiyorum.biraz faydası oldu ama yinede tam rahat sayılmam.25.haftama girdim. bu sabah 59.3 çıktım. dün sabahta 59.1 kg.dum.artık günden güne kilo artışım oluyor resmen ya..napcam bilmiyorum...

Kizlar boyle bi konunun varligindan simdi haberim oldu.. Ben 25.haftama girdim ve 62kilo civarindayim. 52 ile baslamistim yani anladiginiz gibi bayagi kilo aldim. Bu kilolar da midem bulandi diye ilk baslarda sadece ekmek yiyebiliyordum ve ustelik calisyo oldugum icin aksam isten eve cok yorgun ve ac gelirdim yemek hazirlayana kadar karnimi yine ekmekle doldurmak zorunda kaliyordum ((
ama bide iyi haber var 2 haftadir hic kilo almadim. yani 26 Nisan@dan bugune kadar cok dikkat ettim jimnastige basladim. meyve sebze daha cok yemeye calisyorum derken kilo alimi birz frenlemis oldum. Ama boyle kendimi kasinca bebege zarar veriyormuyum diye de korkyorum. Bugun detayli usg-ye gircem. orda ogrenecem iste bebegimin gelisimi saglikli mi.. eger gelisimde bi sorun yoksa bu rejimde devam edicem insallah! Rabbim herkese saglikli evlat nasip etsin!!!

kabızlığa tahıllı gıdalarda iyi geliyor ben sabah 10 da süt saatimde corn fleks katıyorum sütüme.
tam tahıllı olduğu için rahatlatıyor. hatta burda hamile olmayıp kabızlık çeken arkadaşlarda benden alıştı başladılar onlarda epey memnunlar tavsiye derim.
ben 58.5 ile hamile kaldım şuanda 59.5 kg geliyorum

slm kızlar 21 hafta 4 günlük hamileyim şuana kadar 2 kilo aldım 54 kiloydum şuan 56 yım

süpersinizzzzz :lepi:

bizde bu hafta 23 olucaz sabah tartıldım 62 kiloydum 2 kilo falan aldım bende başlangıçtan beri hamile kalmadan önce 4-5 kilo fazlam olduğu için kilo almamayı pek takmıyorum kafaya bebeğin gelişimide normal çok şükür rabbime

Son düzenleme:
kizlar bu hamile egsersizi ve diyet cok ise yaradi. benim kilo alimim yavasladi. 26 Nisandan bu yana 300-400gr ancak aldim. tabi 26 nisanda tartildigim tarti ve en son cumartesi tartildigim tarti farkli o da var ama 3 haftadir bu kadar az almam benim icin buyuk basari. Bide bebegim de masallah saglikliymis. insallah boyle devam ederiz :dance:

hamile egzersizinde hangi hareketleri yapıyosun canım?bende 1 aydırhaftada 3 kez yapıyorum yemeğimede dikkat ediyorum ama geçen aydan beri 2 kg ya yakın almışım:umursamaz:

bu ay 2 kg almışım tüü bana
toplamda 3 kg almış oldum
gerçi tartı sağ. ocağının tartısıydı asıl kiloyu kontrolde görücem

bu ay 2 kg almışım tüü bana
toplamda 3 kg almış oldum
gerçi tartı sağ. ocağının tartısıydı asıl kiloyu kontrolde görücem

canım tüü diyosun ben 20 haftadam kadar nerdese hiç almamıştım.20 haftadan sonra 5 kilo aldım 5 haftadabilmiyorumkismile

hamile egzersizinde hangi hareketleri yapıyosun canım?bende 1 aydırhaftada 3 kez yapıyorum yemeğimede dikkat ediyorum ama geçen aydan beri 2 kg ya yakın almışım:umursamaz:

ben haftada 2 kere gidyom. Hareket olarak normal hareketylerin hepsini yapiyoruz biraz hafif cok zorlamayacak sekilde..

22+1 deyim fakat 11 kilo almışım. doğuma kadar tostoparlak olacağım sanırım. eşim de kilo pek sevmez vıdı vıdı yapmaya başladı bile. ama tutamıyorum kendimi, az önce kahvaltı niyetine iki ufak pizza yedim. makarnaya pilava dayanamaz oldum. böyle değildim hamilelikte hamur canavarı oldum resmen ben.
bebeğim sağlıklı çok şükür. artık doğumdan sonra kendimi spora vereceğim.

23+2 yim 5 kg aldım bende son 1 ayda aldım bunun yarısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…