maşallh siz hiç kilo almamaışınız 6 kilo 7 kilo zaten doğurunca gider size bişey kalmaz
ben 16 kilo aldım 54 le başlamıştım 32 . haftadayım doğuma 20 ile kapatsam kar sayacam gariii
geçen eşime şöle bi yaslandım öfff aşkım çekil taşıyamıyom seni artık topaç dedi bana bende küstüm hani kilolar yakışıyodu taşıyacaksınnnnnnn dedim kandırıyolar biziiiiii
aman olsunnn veririz
kızlar ben de 38+2 deyım 16 kılo aldım son bır haftadır ıstahım yok 21 ınde sezeryan olucam, herhalde böyle gıdecek son 10 gundur kılo almadım ınsallah boyle tamamlarım
56 kiloyla hamile kaldım, 74 le doğuma gittim, bebeğim üç aylık ben de 64 kiloyum. 8 kilo daha fazlam var ama hepsini vermeyi düşünmüyorum. 5 daha versem yeter. Zaten şimdilik kilo vermek gibi bir çabam yok. Oğlum emdiği sürece olmayacak.
55 kilo ile hamile kaldım.Kendimi hiç kasmadım herşeyi yedim.67 ile doğuma girdim.Doğumdan sonra 62 idim.Bebeğim 2 aylık olduğunda 57 ye indim.Bebeğim 4 aylık olduğunda 55 e inmiştim.İstediğim herşeyi yedim tatlıya çok düşkünüm hayır diyemem.Rejim yapamazdım yani beceremezdim.Allahtan gerek kalmadı bebeğim emerek fazlalıkların hepsini aldı götürdü.Bebeğim küçük erkeğim benim