2010 eylül annelri kac kıloyduk kac kılo aldık haydi tartıyaa!

evet canım :)) benim göbeğim sivri olduğu için pantolonlarım olmuyor. gereksiz kilo almak hiç istemiyorum, zaten bi deformasyon olacak öyle ya da böyle ne kadar çok kilo o kadar vücudun bozulması demek. zaten lohusalık depresif bir dönemmiş, insan üstüne bi de kendini hiç beğenmezse aynalara küserse zor olur. ben şunu farkettim kalabalık ortamda insan çok yiyo devamlı yemek düşüşünülüyo ve acayip kilo alıyorsun ama yalnız olunca canın tek başına bişey istemiyor karnını doyurcak kadar işte... 5 ay bitiyor geri sayım başladı, Allahın izniyle sağsağlim alalım yavrularımızı kucağımıza amin.

56 kiloyla hamile kaldım 18.haftada 54tüm bugün dr.a gideceğim bakalım ne olmuşum ..

21+3haftadayım 54 le hamiş kaldım ve şuan 62deyim amartılı yemediğim helde 5 yda 8 kilo geriye 4 ay kaldı bi 8 daha alırm:kedi:

melos baya almışsın sen ya neyse verilir üzmeyelim kendimiizi
bazen kötü hissediyo ama insan kendini bebişlerimiz için değer
deformasyon faln olayı muhakka olucak napsakta yani

internette hamilelik kilo hesaplayıcısı var baktınızmı hiççç
vücut kitle endeksini ve kaç kilo almaznız gerektiğini ölçüyo

slm kızlae bende 69 kıloyla hamıle kalmıstım snra 69 700 olmusum sonrakı kontrlde 68 700 olmusum vermısım anlıcagnz bakalım 5 mayısta tekrar gıdıcem ne kadar almısım yada vermısım 19ncı haftadayaız

geçen hafta 1 hadtada 1.5 kilo aldım diye üzülmüştüm sanırım ödemmiş biraz tuzu azalttım 56 ya düşmüşüm 19+5 iz 54 ile başladık toplam 2 kilo almışızı yani

bu gun ıtıbarıyle saglıklı yasama donmek ıse yaradı...nasıl mı? şunları yapıyrm kızlar...

15 gundur sabah 5 te kalkıyorum gece 21.30da yatıyorum

sabah 6 ıle 7 arası bır saat statta 10 tur yuruyorum.(toplam 5km)

gunde 4 lıtreye yakın sıcak su ıcıyorum (demır ılacı kabızlıgını onlemek ıcın)

8 ogun yemek yıyorum bol meyve,domates salatalık ve butun yesıllıkler,sebzeler , baklıyatları haslayıp

yesıllıklerle salata gbı tuketıyrm..

sut ıcemıyrm ama yogurta cılek katıp kendım danino:) yapıyrm bol bol tuketyrm

pekmez,bal,fındık cevız her sey yıyorum

dıkkat ettgm seyler:abur cubur yemıyrm- ekmek sadece kahvaltıda 2 dılım

pılav ve makarna hamur ıslerıne dıkkat edıyrm

ve 15 gundur kılo almadım..gobegım buyuyo:)

hergun kılomu olcuyrm ve yedıklerımı saatı saatıne ne yıyorsam defterıme kaydedıyrm:)

saglıkla bır omur boyle yasamak umıdıyle...

ben şu an 21. haftaya girdim. 57 ile başladım şimdi 65 im

evet hepimiz ebru şallı ile yakın zamanda doğum yapacağız ama rica ediyorum normal anne adaylarını baz alın. kötü örnek örnek değildir !
ona bakıp da kendinizi üzmeyin.
ne de olsa kendisi ilk çocuğunu daha fazla kilo almamak için sezeryanla erken doğurdu

pembecim sen kaç kilo aldın???
Bende çok alanlardanım...10 kiloyu geçtik egzersizlere başlayacağım

vaaay süpersin pembe çok dikkatlisin maşşallah
ben kafama göre takılıyorum :)
ama bol bol yürümeye dikkat ediyorm

canlarım 48.800 ıle hamıle kaldım

bugun 19+3 kılom 53.500

4kg 700 almısım...

evet ayscm gereksız kılo almak ıstemıyrm

kılo takıntım var... her seyı yeyıp sadece gobegm cıksın ıstıyrm

agırlasmak hantallasmak ıstemıyrm

o yuzden 18 gundur sabahları yuruyrm ve coooook mutluyum kılo da almadım bu yuruyuse baslayalı

bu gun ıtıbarıyle sabah yurruyusume ek olarak aksamda bır saat yurudum

hamd olsun kı yurudukce rahatlıyrm...

ne yedıgımı gormem ve daha saglıklı beslenmek ıcın de saatı saatıne notlar alıyrm

bır gun boyunca yıycem yıyeceklerı once menu olusturuyrm ve uygulamaya calısıyrm..

unıversıte zamanında 6 ayda bırden 15 kg almıstım o kıloları verene kadar canım cıkmıstı

o gun bugundur yedıklerıme cooooook onem verırırm saglıklı beslenerek kılomu korurdum

hamılelıkte ne kadar bebegımı besleyecegım ve kılomu koruyacagım derdındeyım ve boyle seylerle ugrasmak hosuma gıder

akrabalarım bana saglıklı yasam kocu derler

neyse mektup yazar gbı oldu.. optm sızı

hafta hafta kılonuzu yazın beraber takıp edelım beklıyrm sızı

59 ile başladım, 70 kilo olmuşuz. 24 Haftalıkken böyleyiz bakalım sonlara doğru nasıl olucak uff....

günaydın kızlar.sabah kalkıp aç karnına hatta açlıktan ölmek üzereyken tartıldım.
24.haftada 7. kilomu almış olarak buldum kendimimafoldumben ve son 1 haftadır o kadar dikkat ediyorum ki...
akşamları 8den sonra ağzıma lokma koymuyorum..çikolata,dondurma tatlı nerdeyse tadını unuttum..kızartma falan da hiç yemedim..tüm bunlara rağmen 1 haftada kilomu korumam gerekirken 1 kg almışım.doktorumda kilo konusunda acayip takıntılı..haftaya randevumuz var..yine eşimin yanında verir veriştirecek rezil edecek beni yaa offf:gitme:

öyle diyorsun ama 20-30 kg alanlarda küçücük çocuk doğuruyor..önemli olan sağlıklı beslenip kaliteli kg almak bence...

biz bugün tam 21 haftayı geride bıraktık çok şükür kaldı 17 hafta
sabah tartıldım her zamanki gibi
tam 3 kilo almışız sanırım şimdilik iyi ama temmuz annelerine filan baktım 24. haftadan sonra coşmuş kilolar bakalım biz basıl olcaz

20 haftaya gırdım bugun ıtıbarıyle..

54.200 cıktım ama 53.5 54 arasıyım

kabızlık yzunden boyle cıktıgını dusunuyorum...

sızler kactınız kac oldunuz??????????????

merhabalar..ben 21+5 haftalık hamileyim 20 hafta tartıldım tam 8 kilo almışım:lepi: ama ben çok zayıftım hamile kalmadan önce 40 kg bile yoktummafoldumben..o yüzden çok memnunum halimden eşim de öle..daha nekadar alırım bilmiyorum ama hayatım boyunca alma derdinde olduğum için vermeye çalışmicamı biliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…