2010 eylül annelri kac kıloyduk kac kılo aldık haydi tartıyaa!

bugun ıtıbarıyle 26 haftamıza gırdık

Rabbım tamamna erdırır ınsallh cumlemızınkını

2 aydır sabah saat 6-7 arası yuruyordum cooook faydasını gordum

5-6 gundur sabah 5.30-6.30 aksam 20.30-21.30 yurumeye de basladım

en azından gun boyu yemek kacamaklarım olursa aksam yuruyrm dıye daralmadan yıyorum

48.800ıle hamıle kaldım 54.5- 55 -55.5 arası gıdıp gelıyrm (bagırsak bos olmasına gore)

6-7 kg aldım yanı ınsallah boyle de gıder

11 temmuzda memlekete gıdınce bu programı ne kadar uygulayabılırm bılmıyrm???????

27. haftamızda 70 kilo olduk :)
toplamda 5 kilo almış oldum
ama yürüyüş yapmıyorum
artık başlasam fena olmayacak
yalnız sıcaklardan yürüyüş yapamıyorum
akşam da uykum geliyor

bende 28.haftamdayım ve 7,5 kilo aldım sanırım iyi gidiyorum yani en azından doktorum öyle söylüyor bakalım cmt si kontrol var ne durumdayım...

slm kızlar bende hamıle oldugumu ogrendıgım gunden beli toplam 10 kılo aldım ..ama pek göstermiyorum..

26+6 haftayız
47-48 kaldım şimdi 54 kiloyum yani 6-7 kg almışız ama hiç belli olmuyor
hala hamile olduğumu anlamaynlar bile var biraz sinirimi bozuyor
ne zaman tam belli olcak 9ay 9 günlük olunca mı :)))
tek tesellim almadığım kiloları doğumdanb sobra vermem gerekmediği :))
ve umarım çatlamam ama çatlasamda oğluşuma değer zemuszemus

30+2 haftalığım.
55 ile hamile kaldım, şuada 67 kiloyum. Göğüslerim bu süreçte çok çok büyüdü. Geçen aya kadar hamilelik öncesi pantolonlarımı giyebiliyordum. Göbek kocaman oldu, artık düğmeleri iliklenmiyor hiç birinin :) Elbiseler hayat kurtarıyor :)

Aylara bölersek de, ilk 3 ay 4 kilo aldım. 4. aydan itibaren ayda 2 kilo almaya başladım. Şuan 7.5 ay ve geçen aydan bu yana 2 kilo arttım. Bu gidişten gayet memnunum :) Ufaklık da şuanda yaklaşık 1kilo 600 gram.

bu gun ıtıbarıyle 27. haftamıza gırdık

6 ayımız hamd olsun kı bıttı:)

bugun 55kg cıktım ( 48.800 ıle hamıle kaldım)

6 kg aldım sukurler olsun kı... hazıran ayında kılo almadım:)

sabah aksam yuruyuslerımın faydasını goruyrm:)

bakalım kac kg ıle tamamlaycagm???????

tatıldede bu kadar duzenlı yuruyebılecek mıyım????????

31 haftalık oldummm vee toplamda 7,5 kg aldım 7.ayımızı bitirdikkk bence şimdilik iyi gidiyo
inşallah ayda 2 kg'den fazla almam yaz aylarında olduğumuz için çok şanslıyız bol meyve tüketiyoruz

ben artık tartıya çıkmaktan nefret edıyorum hayatımda hıc olmadıgım kılodayım ınsallah dogum sonrasında hemen verırım ama bu kadar yag bağlamıs vucut nasıl toparlancak çok da merak edıyorum selülit çatlak aldı basını gıdıyor eve koşu bandı alıcam cocuk dogunca spor salonuna gıdemem,evde hemen baslayacagım ınsallah bı aksılık olmazsa

selülit bende de var. dogumdan önce 15lik kızın vucuduna sahiptim. hiç fazlalıgım yoktu, selülit ve catlagımda yoktu simdi hem selülitlendim hemde catlaklarım var annelikten bize kalan miras

ben de çok çabuk kilo almaya başladım 33.haftaya giriicem ve toplam 10 kilo aldım 53 tüm tam 63 ümklava:

8.aydan sonra kılo alımı yavaslıyormus annenın dogru mudur kızlar bebek zaten büyümeye devam edıyormus ama annenın kılo hızı azalıyormus ne dersınız?yoksa duba gibi olacagım ben

yine siz az almışsınız
biz 8. ayımıza girdik. toplam hedef kilom 14-15 kilo almaktı.
ben şimdiden 15 kilo almış durumdayım. helal bana akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…