2010 eylül annelri kac kıloyduk kac kılo aldık haydi tartıyaa!

of of 33 haftalık ve ben 22 kilo aldım. çok fena oldum. çatlak selülit. bilmem nasıl toparlıcam bu vücudu

toplamdaaaa 9,5 kilo aldım kaçla başladığımı şuan kaç olduğumu söylemeyeyim :))

67 kilo da başladım 31. haftadayım şimdi 76 kioldayım. 9 kilo aldım. bebekte 2 kilo 40 gr ama doktor bana hızlı kilo alıyorsun dedi hamur işi yeme d:teytey:edi.cokacimcoook

59 kiloyla başladım 70 kiloyum şeker diyetim sağoldun yoksa 80 ı bulurdum diyet sayesinde kilo almıyorum 1,5 aydır

mrblar kızlar

tatıldeyım nete gıremıyrm ne yazıkkı..

32+5 gunluk olduk hamd olsun kı.. 59 falan oldum ne yazıkkı yuruyus falan yapamıyrm

10 kg aldım ((((((((( kac kg ıle doguma gırcez bakalım

dogumdan sonra verırırz artık

bende 53 le başlamıştım şimdi 69 oldum of of çok aldım çok kocam tosun diyo artık bana:)))kaydirigubbakcemile2

35+2 yiz 16 kilo aldım.Doğumdan sonra diyetisyene gidip zayıflayacağım.Başka çaresi yok.Bebişimin sütüne zarar veremem Şeniz

10 kilo ile tamam ladım çok şükür son 2,5 aydır hiç kilo almadım diyet yaptığım için olacak herhalde seviniyorum fazla kilo almadığıma çünküyetri kadar var kilom

hanımlar 11 kilo aldım 9 kilosu gitti nasıl oldu derseniz hiç yatmadım bebekten dolayı çok hareket ettim bide süt olsun diye sürekli su ve meyve suyu içtim sanırım vucudumdaki ödemi atıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…