2010 Eylül Bebekleri Geliyooor :)

doğum yapan anneler gözünüz aydın.bazı bebekler aceleci.ben temmuz annesiyim bizimkide 42.haftada sezeryanla dünyaya geldi gelmeye hiç niyeti yoktu zorladık resmen çoçuğu.bazıları aceleci davranıyor.bazılarıda geç.Allah bebeklerinize sağlık sıhhat versin

hanımlar teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediğiniz için
bebişim 6 günlük oldu durumu gayet iyiydi azcık sarılık oldu bir gece küvezde yattı bugün alıcaz inşallah
1 günde bile çok özledim inşallah hepinizde kolayca doğumunuzu yapar minnoşları kucaklarsınız...

AYŞEM HAYIRLI OLSUN CANIM..
ÇOK ZOR DEMİ AYRILIK((
ben 13 gün neler çektim neler...
anne olduğumu anlamadım bakıyorum başucumda beşiği boş.Allahım birdaha ayrılık yaşatmasın hiç birimize..
Rüzgarım şuan yanımda uyuyor şükürler olsun Allahıma..
senin meleğinde sağlıklı hayırlı evlat olsun canım..
bilgilerini özelden atarsan sevinirim bekliyorum...

mihrimizinde bebişi geldiiii hayırlı evlat olsun maşallah...
mihricim bilgilerini bekliyorum canım listeye ekliycem...

canım bebişinin ynanında olmasına çok sevinmdim allah birdaha ayırmasın inşallah
inşallah bizde evlatlarımızı kucaklarımıza hayırlısıyla alırız

rüzgar nasıl şuan sağlığı iyimi annesini üzüyormu

Ayşeciğim ve Mihriciğim gözünüz aydın olsun. Allahım sağlıkla büyüsün bebişleriniz.

Lilacığım gözün aydın olsun tekrardan oğluşuna kavuşmuşsun sonunda çok sevindim.Allahım hiç ayırmasın birdaha sağlıkla büyüsün bebişin.

lilacım Allahım bir daha sizi hiç ayırmasın hep sağlık ve mutluluk versin.. bak benimki de erkenci yarın doğumu var kısmetse.

Mhrim01'' Butterfly^^ Eliznil''
Prenseslerimiz Hayırlı olsun

Son düzenleme:
dogum yapan annelerı tebrık edıyorum saglıkla kucaklarına almıslar darısıda bızlerın basına bızler ıcınde dua edın

dualrımız tüm doğum yapacak olan anneler için...

Rüzgarım iyi kızlar keyfi yerinde kilomuz 2.200 e çıktı çok şükür tahliller temiz...
bu gün yarı kırkımız oldu bebeğim 21 günlük :)
günler çabuk geçsin çabuk büyüsün istiyorum :)))

slm anneler.... kızlar gelin artık da bebişlerimizin resimlerinide koyun da gorelım annecıklerının bıtanelerini

burcum24 Doğum yapmış Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıklı bır ömür Dılıyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…