2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Teşekkür ederim enimsecim beğendin mi cidden? eteği umduğumdan az daha kabarıktı, buharla ütüsü yapılacakmış daha o yapılmamış az daha söner dediler. Çok heyecanandım valla

evet tatlım cok begendım bence etegının bu halıde cok güzel ve hoş görünüyo

evet tatlım cok begendım bence etegının bu halıde cok güzel ve hoş görünüyo

sağol enimsecim, bu arada şimdi çıkmama lazım nişanlım evimize taşınıyoer taksideymiş, yerleştirmesine yardımcı olayım komşu oluyoruz artıkopuyorumnanaktan

öpüyorum görüşürüz yine

Canımcım çok hoş gorunuyor,su an telden baglaniyorum.buyuk halini goremiyorum ama çok guzel olmussun.bu arada kolay gelsin tatlim.

luxxor gelinliğin çook yakışmış.

ben diyette olduğumdan gelinliği sona saklıyorum. bugün yatak odası ve salonu(oturma grubu, plazma ünitesi ve yemek odası takımı) aldık. oturma odası ve beyaz eşyalar alınmıştı zaten. lakin iş hiçççç bitmiyor. halı var, perde var, var da var...

luxxor cum maşallah çok güzel olmuşssunnnnnnnnnn
perde için de işte güzel olacak inşallah adam baya ilgili çıktı ama bakalım dikilsin paylaşırım burada.sen de bana çok fikir verdin perde konusunda fln şeker yer fiyat önerisi fln.teşekkürler.muck

luxorcum gelinliğin çok güzelmiş. ışıl ışıl benim de öyle :)) ben de perşembeye nasipse provaya gideceğim çok merak ediyorum bakalım nasıl bişi çıkacak kaydirigubbakcemile5

bugün çok yoruldum ben de ama neyse ki perde- aydınlatma ve yatak olayını bitirdik. o kadar çok perdeciyle görüştük ki nihayet birisiyle anlaştık. pazartesi akşamı ölçü almaya geleecekler kaydirigubbakcemile3 büyük eşya olarak sadece lcd ve halılarımız kaldı. zemuszemus

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
azar pazar en erkenci benim:)

lüxor gelinliğin çok gzel görünüo canım ütü ile biraz daha iner o merak etme
ay benim de haftaya pazartesi
umarım ben de mutlu gider mutlu dönerim provadanakannehir

günaydın şeker ben de varım erkenci :)) öbür topiclere bakıyordum
güzel geçecek canım provalar zemuszemus işte misin evde mi lepicim?

günaydın kızlarr ,

Luxorr gelinliğin sana çok yakışmış.. Her tip gelinlik her vucutta güzel durmuyor ama seninki çok yakışmış opuyorumnanaktan

rüzgar bizimde farkımız yok canım aynı bölgedeyizz

evet canım,, Bugün de arkadaşımın düğünü var öğle , bu sıcakta çok terlicek gelinlikle.Makyajı akmasın da güzel arkadaşımın:)

Ayy inşallah bizim de düğün günümüz gelceekk Allahın izniyle opuyorumnanaktan

inş. güğzel geçer casnım ya ben o yüzden yaz istemedim çok zor oluyor bizm buralarda bilirsin senin bayramdan sonra galiba

inş. güğzel geçer casnım ya ben o yüzden yaz istemedim çok zor oluyor bizm buralarda bilirsin senin bayramdan sonra galiba

18 eylülde canım .Evet çok sıcak oluyor ,bir de düğününü gündüz yapanlara Allah kolaylık versin :Saruboceq:

Eylülün başında gelinlikçime gitcem ,Son rütuşlar verilcek ..Ozaman ben de gelinliğimin fotosunu koycam kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…