teşekkürler kızlar moral verdiniz banazemuszemus İnşallah hepimiz çok güzel gelinler olucaz. Duvağımı ve saç çiçeğimi 4 eylülde alıp kuaförde saç provası yaptıracağım. Clementine canım benim de büyük eşyalar olarak yatak odası halısı haricinde halılar, bulaşık makinesi, mini fırın, set üstü ocağım kaldı. Bir de evde ufak tefek tadilat işleri, onları da nişanlım halledecek artık bu akşam taşınıyor eve. Dün baya bi eşyasını getirdi.Ozycim ne demek tatlım burada herkes birbirine o kadar yardımcı oluyor ki bayılıyorum çünkü hepimiz ortak bi hayali paylaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruzkaydirigubbakcemile5
Annem evi temizleyelim diyor kızlar, uff bi rahat rahat giremiyorum şuraya bi cee diyip gidiyorum hepbilmiyorumkismile görüşrüs ilk fırsatta gelicem yine
ben fotoları çektim bilgisayarıma yükledim ama çok karışık duruyor biz oturma odasını boşalttık koltukları üst komşumuza götürdük çeyizi doldurduk oraya :) dün akşam nişanlım geldi olup olancası çeyiz arabayla iki turda götürürüm diyordu burdan gidince msj attı çeyiz çeyiz değil göç mübarek aşkım baya baya göç edeceksin evden diyor sırnaşık şey çeyiz görünmüyor fotolarda :) kolilerime bakarsınız buyrunnnnnnnnn
selam gelincikler luxor hayırlı olsun gelinliğin canım
dilsadonder nişan çok güzelmiş kız hatun ne kadar güzelmişssin sen maaşallah çok yakışmışsınız düğünde daha da güzel ol inş
hannem naber?
bizde badana var,az önce dersaneye gittim haftaya derse başlıyorum kendime önlük alacağım bu hafta :)
dilsadonder nişan çok güzelmiş kız hatun ne kadar güzelmişssin sen maaşallah çok yakışmışsınız düğünde daha da güzel ol inş
hannem naber?
bizde badana var,az önce dersaneye gittim haftaya derse başlıyorum kendime önlük alacağım bu hafta :)
Meraba canımcım nasılsın? ne dersi bu? teşekkürler bu arada gelinliğimi beğenmene sevindimkaydirigubbakcemile5 Ben de temziliğe ara verdim şimdik. Ya ben mutfak eşyalarımı öylece yerleştirdim kullanmadan önce denk geldikçe yıkayıp kullanacağım hepsini direkt raflara yerleştirdim valla.
dilşanönder toplu halde baya .ok olmuştur benimkiler bi orda bi burda
toplu nekadar olcak merak ediyorum:))
elçin doğrudur biz burda bukadarına gelemiyoz napalım:)
buarada kızlar kolilere yerleşirmeden evvel mutfak eşyalarını yıkadınız mı
yoksa eve geldikten sonra mı yıkayacaksınız
yıkadıysanz nasıl ve neyle sardınız kirlenmesin diye
şimdi hepsini birden yıkamaya kalksam uğraşılcak gibi deil atıyorum bi tencerede yemek mi yapıcam hop yıka, nescafe mi içicez 6lı takımı yıka diz. yani öyle öyle demek istediğim lazım oldukça. neticede hepsi kullanılacağı için hepsi yıkanmış olacak eninde sonunda. Direkt kutularından çıktığı için çok fdazla pisi yok zaten bi tek fabrika tozu vardır çoğunda
hannem naber?
canım çok tşk inşallah beyazlar içinde hepimiz melek gibi oluruzo sizin güzelliğiniz fotolara yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?