2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

İnşallah canım inşallah.

Annem evi temizleyelim diyor kızlar, uff bi rahat rahat giremiyorum şuraya bi cee diyip gidiyorum hepbilmiyorumkismile görüşrüs ilk fırsatta gelicem yine

ben fotoları çektim bilgisayarıma yükledim ama çok karışık duruyor biz oturma odasını boşalttık koltukları üst komşumuza götürdük çeyizi doldurduk oraya :) dün akşam nişanlım geldi olup olancası çeyiz arabayla iki turda götürürüm diyordu burdan gidince msj attı çeyiz çeyiz değil göç mübarek aşkım baya baya göç edeceksin evden diyor sırnaşık şey çeyiz görünmüyor fotolarda :) kolilerime bakarsınız buyrunnnnnnnnn

dilşanönder toplu halde baya .ok olmuştur benimkiler bi orda bi burda
toplu nekadar olcak merak ediyorum:))
elçin doğrudur biz burda bukadarına gelemiyoz napalım:)

buarada kızlar kolilere yerleşirmeden evvel mutfak eşyalarını yıkadınız mı
yoksa eve geldikten sonra mı yıkayacaksınız
yıkadıysanz nasıl ve neyle sardınız kirlenmesin diye

Sen de benim gibisin desene :)

selam gelincikler luxor hayırlı olsun gelinliğin canım
dilsadonder nişan çok güzelmiş kız hatun ne kadar güzelmişssin sen maaşallah çok yakışmışsınız düğünde daha da güzel ol inş

hannem naber?

bizde badana var,az önce dersaneye gittim haftaya derse başlıyorum kendime önlük alacağım bu hafta :)

Meraba canımcım nasılsın? ne dersi bu? teşekkürler bu arada gelinliğimi beğenmene sevindimkaydirigubbakcemile5 Ben de temziliğe ara verdim şimdik. Ya ben mutfak eşyalarımı öylece yerleştirdim kullanmadan önce denk geldikçe yıkayıp kullanacağım hepsini direkt raflara yerleştirdim valla.

İiyiyim canımcım, sen de iyisin inşallah?
Ooo erkenden başlıyorsun desene, hayırlı olsun tatlım. Ve kolay gele, badana çok zor ya her taraf her tarafta oluyor.

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım, eğer vaktim olursa ve de yardımcılarım çok olursa yıkar temizler koyarım belki.

Bence kolilere yerleştirmeden yıkamak mantıksız olur. Koliler açıldı mı yıkanıp yerleştirilirse daha iyi kanımca. Ya da luxxorcuğumun dediği gibi kullandıkça yakamak...

şimdi hepsini birden yıkamaya kalksam uğraşılcak gibi deil atıyorum bi tencerede yemek mi yapıcam hop yıka, nescafe mi içicez 6lı takımı yıka diz. yani öyle öyle demek istediğim lazım oldukça. neticede hepsi kullanılacağı için hepsi yıkanmış olacak eninde sonunda. Direkt kutularından çıktığı için çok fdazla pisi yok zaten bi tek fabrika tozu vardır çoğunda

Kızlar tek başıma kalmış olsam da forumda saat 14:08 itibariyle:) bi önerim var. 1000. sayfaya yaklaşıyoruz sayfa 1000de herkes dileklerini yazsın olur mu? 1000. sayfada tüm dilekler gerçek oluyomuş meğerkaydirigubbakcemile3

Anladım canım, benim de vaktim olmazsa aynı şeyi yapacağım. Dediğin gibi hepsi kutulardaydı zaten, bir sudan geçirilse bile yeter bir çoğu.

Nişanlın kalmaya başlayacak ya evde tatlım, görev ver ona yavaş yavaş yıkasın yerleştirsin akşamları:roflol: Ama iyi tembih et kırmasın:roflol:

canım çok tşk inşallah beyazlar içinde hepimiz melek gibi oluruzo sizin güzelliğiniz fotolara yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim a.s.

kızlar bence çeyizleri kabı kaşığı yıkamadan götürüp evde dolaplara yerleştirmeden yıkamak en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…