bekliyoz rüzgarcım benim daha prova filan yok ramazanda başlıcaz allah kısmet ederse
teşk. hanecim sen nasılsın çok saol tatlım hazırlıyoz yavaş yavaş sen ne aşamadasın
canım bende öle süsledim sonra kolilere koyacam benim çeyiz ist. gidecek ramazanın son haftası kısmetse gelen görsün diye öle yaptık
slm kızlar
Canımcım çok hoş gorunuyor,su an telden baglaniyorum.buyuk halini goremiyorum ama çok guzel olmussun.bu arada kolay gelsin tatlim.
luxxor çok güzel gelinliğin çok yakışmış canım
luxxor gelinliğin çook yakışmış.
ben diyette olduğumdan gelinliği sona saklıyorum. bugün yatak odası ve salonu(oturma grubu, plazma ünitesi ve yemek odası takımı) aldık. oturma odası ve beyaz eşyalar alınmıştı zaten. lakin iş hiçççç bitmiyor. halı var, perde var, var da var...
luxxor cum maşallah çok güzel olmuşssunnnnnnnnnn
perde için de işte güzel olacak inşallah adam baya ilgili çıktı ama bakalım dikilsin paylaşırım burada.sen de bana çok fikir verdin perde konusunda fln şeker yer fiyat önerisi fln.teşekkürler.muck
luxorcum gelinliğin çok güzelmiş. ışıl ışıl benim de öyle :)) ben de perşembeye nasipse provaya gideceğim çok merak ediyorum bakalım nasıl bişi çıkacak kaydirigubbakcemile5
bugün çok yoruldum ben de ama neyse ki perde- aydınlatma ve yatak olayını bitirdik. o kadar çok perdeciyle görüştük ki nihayet birisiyle anlaştık. pazartesi akşamı ölçü almaya geleecekler kaydirigubbakcemile3 büyük eşya olarak sadece lcd ve halılarımız kaldı. zemuszemus
günaydın kızlarrr
azar pazar en erkenci benim:)
lüxor gelinliğin çok gzel görünüo canım ütü ile biraz daha iner o merak etme
ay benim de haftaya pazartesi
umarım ben de mutlu gider mutlu dönerim provadanakannehir
günaydın kızlarr ,
Luxorr gelinliğin sana çok yakışmış.. Her tip gelinlik her vucutta güzel durmuyor ama seninki çok yakışmış opuyorumnanaktan
.merhabaaa hemencecik geçmişi okuyup geliyorum
canım bende çeyiz sermeye karşıyım. çeyizim on ağustosta gidecek direk yerleştircem her şeyimi.biraz sonra eklerim bende çeyizlerimi ama her şey kolili :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?