2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bekliyoz rüzgarcım benim daha prova filan yok ramazanda başlıcaz allah kısmet ederse

inşallah canım.Burdaki herkes ne kadar da güzel maşaallh ,bütün güzel gelinler sonbahar gelini olmayı bekliyor kaydirigubbakcemile5 Ben de çeyizimdeki eksikliklerden büyük olarak sayabileceğim konsol ,büfe vs.. içine konan süs eşyaları kaldı.Onların da fiyatı baya tutuyor

evdeyim delicious canım

rüzgar istanbulda nem %95 leri buluo iğrenç bişi:S

Günaydın elcintih, nasılsın?
Çeyizlerine baktım canım, el emeği göz nuru hepsi de. Yapanların elleri dert görmesin, çok hoşlar.

lepicim inan istanbul sıcagı hiç bişi deil burayı görsen ben ist. gittim sıcak diyorlar bende bu sıcakmı diyorum

teşk. hanecim sen nasılsın çok saol tatlım hazırlıyoz yavaş yavaş sen ne aşamadasın

Ben de iyiyim canım sağ olasın.Ben de yavaş yavaş hazırlıklara devam, asıl koşuşturmaca 20 ağustostan sonra başlayacak. Yarın öbür gün evimi temizlemeye başlayacağız. 20sinde mobilyalar beyaz eşyalar gelecek inşallah. Perdeydi, halıydı, mutfak masasıydı onları mobilyalar eve yerleştikten sonra halledeceğiz.Çeyizde de ufak tefek eksikler var onları halletmeye çalışıyorum ben de. Ben çeyizi senin gibi kurdelelerle süslemedim ama yaaa ne bulduysam kolilere koydumkaydirigubbakcemile3. Kolileri mi süslesem acaba?

canım bende öle süsledim sonra kolilere koyacam benim çeyiz ist. gidecek ramazanın son haftası kısmetse gelen görsün diye öle yaptık

canım bende öle süsledim sonra kolilere koyacam benim çeyiz ist. gidecek ramazanın son haftası kısmetse gelen görsün diye öle yaptık

Ben çeyiz sermek istemiyorum ya, etraftakiler falan hep ser görelim diyorlar. Ama ben evi yerleştirmek istiyorum direkt. Bakalım bastırabileceğim mi baskıyı.

Selam canım.

canım bende çeyiz sermeye karşıyım. çeyizim on ağustosta gidecek direk yerleştircem her şeyimi.biraz sonra eklerim bende çeyizlerimi ama her şey kolili :)

Canımcım çok hoş gorunuyor,su an telden baglaniyorum.buyuk halini goremiyorum ama çok guzel olmussun.bu arada kolay gelsin tatlim.

luxxor çok güzel gelinliğin çok yakışmış canım

teşekkürler kızlar moral verdiniz banazemuszemus İnşallah hepimiz çok güzel gelinler olucaz. Duvağımı ve saç çiçeğimi 4 eylülde alıp kuaförde saç provası yaptıracağım. Clementine canım benim de büyük eşyalar olarak yatak odası halısı haricinde halılar, bulaşık makinesi, mini fırın, set üstü ocağım kaldı. Bir de evde ufak tefek tadilat işleri, onları da nişanlım halledecek artık bu akşam taşınıyor eve. Dün baya bi eşyasını getirdi. Ozycim ne demek tatlım burada herkes birbirine o kadar yardımcı oluyor ki bayılıyorum çünkü hepimiz ortak bi hayali paylaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruzkaydirigubbakcemile5

Delicioscum senin de fotolarını bekliyoruz tatlım, baya bişi halletmişsiniz aslında var ya karar verip çıktıktan sonra herşey bir günde halloluyor. Ben de çok kafamda büyütüyordum ama sakın strese girme tamam mı şeker?a.s.

teşekkürler lepicim umarım sen de memnun kalırsın provandan. benim dediğim gibi etek kısmı biraz kabarık geldi gözüme ama incekmiş sölediklerine göre bakalım artık kabarık da olsa napim pofuduk pofuduk gezerim. Bu arada kabarık etek ile yürümesi çok zormuş umarım alışırımsempatiksalakcinni

günaydın kızlarr ,

Luxorr gelinliğin sana çok yakışmış.. Her tip gelinlik her vucutta güzel durmuyor ama seninki çok yakışmış opuyorumnanaktan

Sağol canım benim:hulya:

merhabaaa hemencecik geçmişi okuyup geliyorum
.

Merhaba canım, hoş geldin

canım bende çeyiz sermeye karşıyım. çeyizim on ağustosta gidecek direk yerleştircem her şeyimi.biraz sonra eklerim bende çeyizlerimi ama her şey kolili :)

Ben de kolilemeye başladım artık canım. Ev kendine gelsin dedim. 20 dünden fazla var çeyizin eve gitmesine ama. Ekle ekle ben çeyiz bakmayı çok severim. Benim de çeyiz topiğim var bakmak istersenzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…