2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

he sız halamı dıyosunuz bızdede teyzem geldı derler ben hggecen ay 10 temmuzda oldum oncekı ay 8 hzırandı off off

Valla sülale sayılabiliyor farklı yerlerde sanırımkaydirigubbakcemile3.
Aman dikkat kızlar, bu hala teyze muhabbetini erkekler biliyormuşaklinialirimsmile

Valla bilemeyeceğim canım, hiç araştırmadım ben de. Ama böyle elmiş böyle gider. kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benimde düğün günüme geliodu adetim.bi ilaç verdi suanda onu kullanıyırum 5 gün adet söküttürücü.sora d kont hapına başlıcam bölece 3 5 gün öne çekecek

hadi kızlar 8 kişiyiz herkes her sayfada bişey yazsın kaydirigubbakcemile3 çıkacağım çıkamıyorum totem yaptım yazarsak hepimiz kabul olsun

Valla sülale sayılabiliyor farklı yerlerde sanırımkaydirigubbakcemile3.
Aman dikkat kızlar, bu hala teyze muhabbetini erkekler biliyormuşaklinialirimsmile
aa bılmıodum ama benım sevgülüm bılmıo heralde bılse sölerdı gercı bılmedıgı bişi yok ama bunu hiç duymadım ondann
ya kızlar benimde düğün günüme geliodu adetim.bi ilaç verdi suanda onu kullanıyırum 5 gün adet söküttürücü.sora d kont hapına başlıcam bölece 3 5 gün öne çekecek

biraz içini karartıyımmmm ya one cekmezseee

hannem sana da denek çıktı hemde adaşın hadi bakalım inş kötü etkilemez opuyorumnanaktan
Yok kız adaşım o benim canım yaaakaydirigubbakcemile3

aa bılmıodum ama benım sevgülüm bılmıo heralde bılse sölerdı gercı bılmedıgı bişi yok ama bunu hiç duymadım ondann

biraz içini karartıyımmmm ya one cekmezseee

Valla benim arkadaşların eşleri de biliyormuş. Duydum bunu birkaç kişidenkaydirigubbakcemile3

haydin son 10 yerimseniben

Off yaz yaz olmadı ama.

aynen hannem anneanneme gideceğim daha yemek yicem ama bekliyorum hep en azimli de ikimiziz olumunekankayizsmile :hooray:

Duş alacağım, çarşıya gideceğm gelinlik ayakkabısı bakmaya. Off off
hahaha canımız sağolsun napalım bizim kaderimiz buymuş deriz byun eğeriz
:roflol:

en iyisi beklerken yemeğini al yeee bu arada yaz hem aradan çıkarmış olursunn hannecim bide hava çok sıcak dikkat ett dışarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…