he sız halamı dıyosunuz bızdede teyzem geldı derlerben hggecen ay 10 temmuzda oldum oncekı ay 8 hzırandı off off
ister kız :asigim: olayı romantiğe bağlayın herhalde istemez ister mi yoksa aklinialirimsmile hannem sen biliyormusun nedendir bu ilk gece illa bu olay olacak,neden dememişler evlenenler ilk kez aynı evde kalacak o akşam eve geldiklerinde sarılıp uyusunlar diye kaydirigubbakcemile3 bunun geçmişini merak ettim :teytey:
Valla bilemeyeceğim canım, hiç araştırmadım ben de. Ama böyle elmiş böyle gider. kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benimde düğün günüme geliodu adetim.bi ilaç verdi suanda onu kullanıyırum 5 gün adet söküttürücü.sora d kont hapına başlıcam bölece 3 5 gün öne çekecek
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
yaa kızlar bu yasmini de ssk karşılamıyor herhalde... Ben nakit olarak aldım 16 tl idi...
Bana da böyle bir hap verdi işte canım.
aklinialirimsmile
aa bılmıodum ama benım sevgülüm bılmıo heralde bılse sölerdı gercı bılmedıgı bişi yok ama bunu hiç duymadım ondannValla sülale sayılabiliyor farklı yerlerde sanırımkaydirigubbakcemile3.
Aman dikkat kızlar, bu hala teyze muhabbetini erkekler biliyormuşaklinialirimsmile
ya kızlar benimde düğün günüme geliodu adetim.bi ilaç verdi suanda onu kullanıyırum 5 gün adet söküttürücü.sora d kont hapına başlıcam bölece 3 5 gün öne çekecek
hadi kızlar 8 kişiyiz herkes her sayfada bişey yazsın kaydirigubbakcemile3 çıkacağım çıkamıyorum totem yaptım yazarsak hepimiz kabul olsun
Ben de hırs yaptım yaaa, gideceğim daha bir sürü işim var. Gidemiyorum.kaydirigubbakcemile3
hahaha canımız sağolsun napalım bizim kaderimiz buymuş deriz byun eğerizaa bılmıodum ama benım sevgülüm bılmıo heralde bılse sölerdı gercı bılmedıgı bişi yok ama bunu hiç duymadım ondann
biraz içini karartıyımmmm ya one cekmezseee
hadi kızlar 8 kişiyiz herkes her sayfada bişey yazsın kaydirigubbakcemile3 çıkacağım çıkamıyorum totem yaptım yazarsak hepimiz kabul olsun
Yok kız adaşım o benim canım yaaakaydirigubbakcemile3hannem sana da denek çıktı hemde adaşın hadi bakalım inş kötü etkilemez opuyorumnanaktan
aa bılmıodum ama benım sevgülüm bılmıo heralde bılse sölerdı gercı bılmedıgı bişi yok ama bunu hiç duymadım ondann
biraz içini karartıyımmmm ya one cekmezseee
haydin son 10 yerimseniben
aynen hannem anneanneme gideceğim daha yemek yicem ama bekliyorum hep en azimli de ikimiziz olumunekankayizsmile :hooray:
:roflol:hahaha canımız sağolsun napalım bizim kaderimiz buymuş deriz byun eğeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?