2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

butun herkesın duaları kabul olur inşş canlarımmmmm hepinizi cokk sevıorummmm keske topik sahıbımızde burda olsaydııı

Allah'ım bunca yıllık ilişkimi sen mutlulukla sonuçlandır,verdiğimiz kararlar en hayırlısı olsun,hiç pürüz yaşamadan şu süreci atlatalım inş,sevgilimde öğretmen olsun yada benim saatlerime uygun bir mesleği olsun,askerliğini hayırlısıyla istanbula yakın bi yerde kısa dönem yapsın sonra biz nişanlanalım inş ailesi beni sevmeye devam eder,inş onların gönüllerinde ayrı bi yerim olur,hayırlısıyla evlenelim hayallerimiz gerçek olsun,düşündüğümüz tüm ayrıntıları yerine getirebilelim maddi ve manevi sıkıntılar bizden uzak olsun inş.Hayırlısıyla bebeklerimiz olsun
Mutlu ,sağlıklı huzur dolu bir yuvamız olsun evlerimizden eksik olmasın bunlar
Allah'ım dualarımızı kabul etsin ,bizi sevdiklerimize en yakın zamanda kavuştursun
Amin

inş kabul olur kızlar,çok öptüm sizi

ayyy çok mutluu oldummmm inanın hepinizi tek tek öpüyorumm tüm dileklerimiz gerçek olsunnn :) acılarımızı üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaştıkça çoğalıyooo İYİKİ VARSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZolumunekankayizsmile

Hepimiz de birbirimizden daha fazla mutlu oluruz inşallah kızlar.

Kendime gelince inşallah yeterliliği sorunsuzca atlatırım. Diğer şeyler eminim yolunda gidecek=)))

Aminnn canım aminnnn.
ben de burdayımm enimsecim dilekciğim ben de çok mutluyum sizleri tanııdığım için

Ben de öyle kızlar, iyiki varsınız.

Ben de mutlu oldum be yaaa

undomiel de burda olsaydı keşkemmm
aman jean cim cnm inş kabul olur duaların çok içten yazmıssın

valla canım döktüm içimi tek istediğim iki ailenin çok iyi anlaşması kocaman aile olması ben tek çocuğum bu duyguları bilmiyorum sevgilimin kız kardeşi var çok isterim beni abla gibi görmesini,kayınvalide adayım da ingilizce öğretmeni onunla sohbet etmeyi gezmeyi çok isterim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…