2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Artık gönül rahatlığıyla işlerimi halledebilirimkaydirigubbakcemile3

aynen canım yalnız nasıl bi pozitif enerji hissettim bilemezsiniz cidden kabul olsun bu dileklerimiz ,bu kadar iyi kalpli kızlarla böyle dilekler dilemek çok güzeldii,sizi tanıdığıma çok sevindim olumunekankayizsmile :1hug:

jeancım inşallah dualarımız kabul olur Rabbim hepimize ve sevdiklerimize ilk önce sağlık versin kızlar o olunca herşey gelir iyiki varsınız hepiniz burada olmayan arkadaşlarımızında duaların kabul etsin rabbim bu mürak günlerde inşallah undoda olsaydı daha süper olurdu tabi

bu arada sevgili eşim içinde bişeyler söyleyebilirmiyim çünkü sizi tanımama sebep olan oo eğer evlenmiyo olsam nerden bulucam burasını :) biricik eşim seni çok ama çok seviyorum hayatımda düşünmeden verdiğim tek kararsın seninle okadar çok şey tatım ki hayatıma anlam yükledin bak bu da onlardan biri :asigim: SEN BENİM İÇİN SEYİRLİK DEĞİL ÖMÜRLÜKSÜNNN SEVGİLİMMM

amin canım

ağlattın kız beni :sinifsinif: inş canım inş :asigim: :asigim: :asigim:

kızlar bı süreliğine kaçıyorum su masamdakı işleri bı toparlıyım solda soldan gelmeye basladılar banaaa off

Allah daim etsin mutluluğunuzu mavi peri

ben bin i kaçırdım mafoldumben nişanlımla evimize gitmiştik servis gelmiş tv mizi kurmaya ama tüm kalbimle dualarınıza amin diyorum kızlar rabbim hepimizin mutluluğunu heyecanını sevgi saygısını daim kılsın maddi manevi sıkıntıları uzak tuttsun hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…