Artık gönül rahatlığıyla işlerimi halledebilirimkaydirigubbakcemile3
ayy yaa ne kadar küçükk şeylerle kendimizi mutlu edebiliyoruzz :asigim:
jeancım inşallah dualarımız kabul olur Rabbim hepimize ve sevdiklerimize ilk önce sağlık versin kızlar o olunca herşey gelir iyiki varsınız hepiniz burada olmayan arkadaşlarımızında duaların kabul etsin rabbim bu mürak günlerde inşallah undoda olsaydı daha süper olurdu tabi
bu arada sevgili eşim içinde bişeyler söyleyebilirmiyim çünkü sizi tanımama sebep olan oo eğer evlenmiyo olsam nerden bulucam burasını :) biricik eşim seni çok ama çok seviyorum hayatımda düşünmeden verdiğim tek kararsın seninle okadar çok şey tatım ki hayatıma anlam yükledin bak bu da onlardan biri :asigim: SEN BENİM İÇİN SEYİRLİK DEĞİL ÖMÜRLÜKSÜNNN SEVGİLİMMM
Kızlar bu da gelin pastamız olsun. sempatiksalakcinni
[/QUOTE
teşekürler pastasız olmaz dııı
bu arada sevgili eşim içinde bişeyler söyleyebilirmiyim çünkü sizi tanımama sebep olan oo eğer evlenmiyo olsam nerden bulucam burasını :) biricik eşim seni çok ama çok seviyorum hayatımda düşünmeden verdiğim tek kararsın seninle okadar çok şey tatım ki hayatıma anlam yükledin bak bu da onlardan biri :asigim: SEN BENİM İÇİN SEYİRLİK DEĞİL ÖMÜRLÜKSÜNNN SEVGİLİMMM
amin canım
ağlattın kız beni :sinifsinif: inş canım inş :asigim: :asigim: :asigim:
Allah daim etsin mutluluğunuzu mavi peri
herkeze mrb opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?