ben bin i kaçırdım mafoldumben nişanlımla evimize gitmiştik servis gelmiş tv mizi kurmaya ama tüm kalbimle dualarınıza amin diyorum kızlar rabbim hepimizin mutluluğunu heyecanını sevgi saygısını daim kılsın maddi manevi sıkıntıları uzak tuttsun hepinizi çok seviyorum
bende zaen hiç rahat değilim para derdi olmasa şimdiden tutalım ama olmuyoo işte hepsii
Eylül başında tutsanız daha iyi olur tam zamanı gibi araştırmaya başlarsınız şimdi diğer ayda tutarsanız boştan yere bi aylık kira da ödemezsiniz...
Canım herkesin öyle yaa... Bizde de ev var ama tadilatta kim bilir ne zaman bitecek annem artık sıkıldı boya olunca hemen senin çeyizleri parça parça götürelim diyor... Evin bütün odalarında benim eşyalar var... Eee bi de ramazan giriyor... Ramazandan sonra da pek bi vakit kalmıyor... :sinifsinif:
evet canım zaten baktığında biz ekimde bile oturmucaz içinde 1 kasımdan itibaren oturucaz :)
öyle tabi canım emanet gibi heryerde eşyalar boya bitince yavaş yavaş götürsün benim allahtan yer sorunum yokk evin 1.katında bi oda da topladık hepsini aldığımı oraya koyuyorummm
BİRİ BANA YARDIMM ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YİCEM BİRAZDAN KAFAYII YAHUUUkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bebişim nolduuuuuuuBİRİ BANA YARDIMM ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YİCEM BİRAZDAN KAFAYII YAHUUUkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?