2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

amin inşallah canımm zemuszemus

kızlar bişe sorucam benim düğünüm 30 ekim evi nezaman tutsak tutmadığımız içinde bişe yapamıyorum canım çok sıkılıyooo şimdiden baksak ağustosta tutamayız ağustos sonu gibi gezmeye başalsak acaba off yaa

canım eylül ortasında tutmuş olun biz temmuz başında tuttuk içine bakım yapılıyordu 23 ünde teslim aldık ağustos on da her şeyimiz bitmiş olacak bi anda olmuyor tüm odalar eşyalar

Eylül başında tutsanız daha iyi olur tam zamanı gibi araştırmaya başlarsınız şimdi diğer ayda tutarsanız boştan yere bi aylık kira da ödemezsiniz...

bende zaen hiç rahat değilim para derdi olmasa şimdiden tutalım ama olmuyoo işte hepsii

Canım herkesin öyle yaa... Bizde de ev var ama tadilatta kim bilir ne zaman bitecek annem artık sıkıldı boya olunca hemen senin çeyizleri parça parça götürelim diyor... Evin bütün odalarında benim eşyalar var... Eee bi de ramazan giriyor... Ramazandan sonra da pek bi vakit kalmıyor... :sinifsinif:

Nişanlım da eve alıştı evi yerleştirelim ben orada kalayım orası iyi diyor... Eeee bizde istiyoz boyansın temizlensin eşyalar gelsin yerleşsin diye ama haa deyince de olmuyor işte...

öyle tabi canım emanet gibi heryerde eşyalar boya bitince yavaş yavaş götürsün benim allahtan yer sorunum yokk evin 1.katında bi oda da topladık hepsini aldığımı oraya koyuyorummm

mavi peri canım sen bayram sonu tutacak şekilde bak ben de senin gibi hemen olsun istiyorum her gün eşyaları aldığımız yere uğruyorum ne acele ediyorsun daha düğüne bir aydan fazla var diyorlar ama ben her şey hazır beklesin istiyorum.15i gibi tutarsanız yetişir her şeyin için rahat olsun

evet canım zaten baktığında biz ekimde bile oturmucaz içinde 1 kasımdan itibaren oturucaz :)

Canım haklısın 30 ekim dediğinde ay bitiyor zaten... boştan yere vermeyin bi ay daha yazık yani... şu zamanda o kadar çok para harcanıyorki ben dün bi liste yapayım ne eksik diye aklıma geldikçe yazıyorum gene epey bi kalem çıkıyor o kadar alındığı halde...

öyle tabi canım emanet gibi heryerde eşyalar boya bitince yavaş yavaş götürsün benim allahtan yer sorunum yokk evin 1.katında bi oda da topladık hepsini aldığımı oraya koyuyorummm

canım benm de bütün çeyizim oturma odamızda duruyor üstüste :) annem ayrı ayrı götürmemize izin vermiyor hepsi on ağustos ta gidecek evden kızımın çeyizi topluca çıkacak diyor

Dilşad canım toplu gidince daha iyi oluyor bi de yakın akrabalar abla teyze felan toplanıyor hem temizlik hem yerleştirme çarçabuk bitiyor...
Benim için fark etmiyor evime gideyim yerleşmeye yavaş yavaş başlayımda yeter...

BİRİ BANA YARDIMM ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YİCEM BİRAZDAN KAFAYII YAHUUUkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…