kızlar bız karar verdık nişanlımla
nikah olcakk sadece
günaydın canım naber?
günaydınnn opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım :)gÜnaydın şekerler herkes iyidir umarım (geçmişi okuma fırsatım olmadı daha )
dün akşam avizelerimiz takıldı. bugün de evimiz temizlenecek :))
ben sabahtan beri limangodan bişiler almak için uğraşıyorum ama hep hata veriyor(
dilşad çok sevindim tatlı yorgunluklar bunlar :)dilşad Allah kolaylık versin telaşlarımız hep böyle güzel olsun inşallah
canım çok güzell güle güle kullan
nikah olcakk sadece
selam canım hoş geldin.
merhaba, sen de hoş geldin canım.
Aminnnn, inşallah.
Bakıyorum canım
Günaydın şeker. Hayırlı olsun.
buna da bakıyorum hemen.
nikah olcakk sadece
nikah olcakk sadece
Canım ben de beğendim, güle güle kullanın.
nikah olcakk sadece
Aminnn.bence de iyi bi karar vermişsiniz canım hayırlı olsun
cnm baktım koltuklarına oturma grubun rahat görünüo baya.. salon takımında ağır duruo güle güle kullan aldınız mı ne kadar?
günaydınn..ii bişiler var mı limangoda
hadi ya canım hayırlısı olsun canım hakkınızda
hayırlısı olsun canım :)
dilşad çok sevindim tatlı yorgunluklar bunlar :)
canım çok güzell güle güle kullan
enimsecim hayırlısı olsun sizin için ortak bi kara almanız iyi olmuş ccanım
hadi bakalım canım hayırlısı,yengenin haberi var mı şuan bişey dedi mi yoksa yine yorumsuz mu boshayallersmile
sağol canım oturma grubu çok rahattı salon takımımızda ağır olsun dedik birde yemek odası var 3 toplan 9700 falan tutuyormuş peşin alacağımız için indirim yapmışlar 7900 falan alacağız inşallah canım
dilekcim çok güzel biz nişanlımla bu model begenmiştik rapsodiden ama sonra vazgeçtik evimiz küçük oldugu için köşe aldık işte
iyi cnm indirim yapmışlar ALlah içine sindirsin
hayırlısı olsun cnm sizin kararınız sonuçta ama nikahtan sonra gidebilirsiniz arkadaş grubunuzla bi yerlere bence.
var canım çok güzel pike takımları. ama benim aklım atasayın kolye ve bilekliklerinde kaldı. sistemde sorun çıkıyor. nişanlım da uğraştı ama alamayacağız galibaa(
meltemcim hayırlı olsun
hannecim güle güle kullan mobilyalarını
hatige hoş geldin canım aramıza
dilsadonder şekercimm bunlar tatlı yorgunluklar. biz de 2 hafta gece 2 buçuğa kadar nişanlımın iş yerindeki depoya benim eşyaları taşımıştık (annemler evi boşallttığı için çeyizler kayınvalideye - koliler de depoya gitti )
dilekcim ben de sandy modelini denemiştim mürdüm rengiydi sanırım. inanılmaz rahat bi takım. güle güle kullan
akşama gelinlik provam var şekerler son halini giyeceğim sonra da duva - taç ya da çiçek onlara karar vereceğiz. çook heyecanlıyım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?