Şimdiii kızlar, yukarda krem yazmışım ama yanlış yazmışım. Koltuklarım kırık beyaz olacak. Ayakları ve kol kısımları ve de sehpamız altın varak olacak. Ekleyeceğim fotoğrafta gri varak kullanılmış. Renk de bej gibi. Bizim takımımız kırık beyaz olacak, altın varakla kombin olacak. Sadece fotodaki pembe yastıklar kalsın istedim kumaşı hoşuma gitti.
sağol canım hepsi çok güzel, ben daha yatak odasına karar veremedim malesefevimizi tuttuk yarın temizlik yapıcak annemler, temizlikten yırttım çalıştığım için zemuszemus
jean ayakkabılarını güle güle güy tatlım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/361054-2010-eylulampekim-gelinleri-buraya-1062.html
Bu sayfanın akabindeki sayfalarda da bir şeyler ekledim canım
hannem ben bunun modelini de çaldım ay bayıldım ya evin tahminimden de süper olacakk
günaydın canım bugün bende temizliğe gidiyorum kuzenim pazar evleniyor bugün çeyizleri yerleştireceğiz mobilyalar gelmiş
günaydın canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
günaydın kızlar jean ım ayakkabın çok güzelmiş güle güle giy
Rica ederim tatlım wolly marka 15 liraya satılıyor ayakkabıcılarda.
sağol canım hepsi çok güzel, ben daha yatak odasına karar veremedim malesefevimizi tuttuk yarın temizlik yapıcak annemler, temizlikten yırttım çalıştığım için zemuszemus
hannecim mobilyaların çok şık ve asil. iyi günlerde kullan
hannem ben bunun modelini de çaldım ay bayıldım ya evin tahminimden de süper olacakk
günaydın canım bugün bende temizliğe gidiyorum kuzenim pazar evleniyor bugün çeyizleri yerleştireceğiz mobilyalar gelmiş
günaydın canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
hadi hayırlı olsusn tatlım, darısı bizim başımıza kaydirigubbakcemile2
Günaydın canım. ayyakbın çok güzelmiş güle güle giy. Geçenlerde gördüm açık ayakkabı için slikon tabanlıklar satılıyor. Hem ayak kaymıyorumuş hem de daha rahat oluyormuş. Ben almadım ama gelinlik ayakkabım için alacam.
dün akşam çeyizlerimi götürdük bire kadar yerleştirdik nişanlım yengesi kayınvalidem kayınbiraderim nişanlımın arkadşı annem ve ben gittik gece 1 e kadar yerleştirdik yorulduk çok. bugün ve yarın yine evime gideceğiz balkon masam şemsiyem falan kurulacak yarın. yorucuymuş ama bir o kadar da zevkli :) çeyizleri sığdıramadım dolaplara düğünde gelenleri nereye sığdırcam bilmiyorum
yotulmuşsunuzdur dediğin gibi ama eminim ki çok zevklidir. Darısı diğer arkadaşlarımın ve benim başıma artık. Ben de zar zor sığdıracakmışım gibi geliyor ya, bakalım artık. Fotolarını bekliyoruz canım.dün akşam çeyizlerimi götürdük bire kadar yerleştirdik nişanlım yengesi kayınvalidem kayınbiraderim nişanlımın arkadşı annem ve ben gittik gece 1 e kadar yerleştirdik yorulduk çok. bugün ve yarın yine evime gideceğiz balkon masam şemsiyem falan kurulacak yarın. yorucuymuş ama bir o kadar da zevkli :) çeyizleri sığdıramadım dolaplara düğünde gelenleri nereye sığdırcam bilmiyorum
dün akşam çeyizlerimi götürdük bire kadar yerleştirdik nişanlım yengesi kayınvalidem kayınbiraderim nişanlımın arkadşı annem ve ben gittik gece 1 e kadar yerleştirdik yorulduk çok. bugün ve yarın yine evime gideceğiz balkon masam şemsiyem falan kurulacak yarın. yorucuymuş ama bir o kadar da zevkli :) çeyizleri sığdıramadım dolaplara düğünde gelenleri nereye sığdırcam bilmiyorum
selam kızlar
merhaba kızlar ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?