2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sağol canım kızlar hepiniz çok sağolun çok güzel olmuştur gelinliğin eminim foto çekmeyi unutma tatlım

sağolun hannecim ve pericim

enimsecim hayırlısı olsun canım sizin için . bakarsın akşama yengen düğün yapın deyiverir.

kızlar çok tşk ederim. hepimize tattırsın rabbim bu güzel heyecanları ağız tadıyla. dilekcim mobilyalarım çok güzel oturma odama bende kırmızı spor 3lü aldım 2 tane benziyor buna. enimsecim hayırlı olsun canım kararınız. inşallah her şey gönlünce olur.

enimsem canım hakkınızda hayırlısı olsun verdiğiniz karar hannenin dediği gibi nikah sonrası arkadaşlarınızla gider bir yerlerde takılırsınız tatlım

Sağ ol canımcım. Allah gönlüne göre versin senin de tatlım.
Umarım en doğru kararı verirsiniz, rabbim pişman etmesin canım.

söyledım onuda kabul etmıyo hiç bi şekılde eglence olmayacak dedi hayırlıısı olur inşş

aminnn.

sağol canım kızlar hepiniz çok sağolun çok güzel olmuştur gelinliğin eminim foto çekmeyi unutma tatlım

eveeet, foto çekmeyi unutma delicious canım.
enimsem canım hakkınızda hayırlısı olsun verdiğiniz karar hannenin dediği gibi nikah sonrası arkadaşlarınızla gider bir yerlerde takılırsınız tatlım

Evet, bunu yarın nikah olursa.

bende açılıo ama alla alla.. ay inş çok güsel olur gelinliğin herşeyin. ben de provaya gittim çok heycanlıydım ben de bi süre giymedim gelinliği filan öle oturdum.. hehee
canım benim kartta sorun var galiba.aman neyse heves de kalmadı zaten
ben yine tek başıma gidiyorum.ben neler yapacağım bakalım :))

sağol canım kızlar hepiniz çok sağolun çok güzel olmuştur gelinliğin eminim foto çekmeyi unutma tatlım[/QUOTE umarım güzel olur şekercimm

hayırlısı olsun cnm sizin kararınız sonuçta ama nikahtan sonra gidebilirsiniz arkadaş grubunuzla bi yerlere bence.

sağolun hannecim ve pericim

enimsecim hayırlısı olsun canım sizin için . bakarsın akşama yengen düğün yapın deyiverir.

yengem sanırım sonunda fıkrını sölemıs heralde annem aradı herkes onayladı düğün olcak dedı herkesten kastı sanırım yengemdi ama insanın içindekı heves bıttıkten sonra bunu sölemesı cok sacma artık evdekıler kabul etmıo artık kafayı yicem nişanlım nikah olcak diyo evdekıler düğünnn cok bunalddımmm cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…