var canım çok güzel pike takımları. ama benim aklım atasayın kolye ve bilekliklerinde kaldı. sistemde sorun çıkıyor. nişanlım da uğraştı ama alamayacağız galibaa(
meltemcim hayırlı olsun
hannecim güle güle kullan mobilyalarını
hatige hoş geldin canım aramıza
dilsadonder şekercimm bunlar tatlı yorgunluklar. biz de 2 hafta gece 2 buçuğa kadar nişanlımın iş yerindeki depoya benim eşyaları taşımıştık (annemler evi boşallttığı için çeyizler kayınvalideye - koliler de depoya gitti )
dilekcim ben de sandy modelini denemiştim mürdüm rengiydi sanırım. inanılmaz rahat bi takım. güle güle kullan
akşama gelinlik provam var şekerler son halini giyeceğim sonra da duva - taç ya da çiçek onlara karar vereceğiz. çook heyecanlıyım zemuszemus
söyledım onuda kabul etmıyo hiç bi şekılde eglence olmayacak dedi hayırlıısı olur inşş
var canım çok güzel pike takımları. ama benim aklım atasayın kolye ve bilekliklerinde kaldı. sistemde sorun çıkıyor. nişanlım da uğraştı ama alamayacağız galibaa(
meltemcim hayırlı olsun
hannecim güle güle kullan mobilyalarını
hatige hoş geldin canım aramıza
dilsadonder şekercimm bunlar tatlı yorgunluklar. biz de 2 hafta gece 2 buçuğa kadar nişanlımın iş yerindeki depoya benim eşyaları taşımıştık (annemler evi boşallttığı için çeyizler kayınvalideye - koliler de depoya gitti )
dilekcim ben de sandy modelini denemiştim mürdüm rengiydi sanırım. inanılmaz rahat bi takım. güle güle kullan
akşama gelinlik provam var şekerler son halini giyeceğim sonra da duva - taç ya da çiçek onlara karar vereceğiz. çook heyecanlıyım zemuszemus
Umarım en doğru kararı verirsiniz, rabbim pişman etmesin canım.şimdi konustuk nişanlımla nıkah ıstıyorum dedı annesını arayıp sölemıs nikah olcak die cocukta haklı ne zamandır söz konusu bı karara baglanmadı olan heveside gitti
annemı aradım şimdi nıkaha karar verdık biz dedım nişanlım istmıo düğün dedım annemde kabul etmedi hyr dedı olmaz öle dedi bız karara verdık ama aksam degısır fikirler kesın biri mudahele ederkendım için hiç üzülmüyorum sadece nişanlım için üzülüyorumm çok heveslıydi öncedennn içi içine sıgmıyodu annemi aradım yengemde ögrenıstır sanırım artık bakalım aksam bişi dicekmi
söyledım onuda kabul etmıyo hiç bi şekılde eglence olmayacak dedi hayırlıısı olur inşş
sağol canım kızlar hepiniz çok sağolun çok güzel olmuştur gelinliğin eminim foto çekmeyi unutma tatlım
enimsem canım hakkınızda hayırlısı olsun verdiğiniz karar hannenin dediği gibi nikah sonrası arkadaşlarınızla gider bir yerlerde takılırsınız tatlım
canım benim kartta sorun var galiba.aman neyse heves de kalmadı zatenbende açılıo ama alla alla.. ay inş çok güsel olur gelinliğin herşeyin. ben de provaya gittim çok heycanlıydım ben de bi süre giymedim gelinliği filan öle oturdum.. hehee
sağol canım kızlar hepiniz çok sağolun çok güzel olmuştur gelinliğin eminim foto çekmeyi unutma tatlım[/QUOTE umarım güzel olur şekercimm
canım benim kartta sorun var galiba.aman neyse heves de kalmadı zaten
ben yine tek başıma gidiyorum.ben neler yapacağım bakalım :))
sağol canım kızlar hepiniz çok sağolun çok güzel olmuştur gelinliğin eminim foto çekmeyi unutma tatlım[/QUOTE umarım güzel olur şekercimm
ben de tek başıma gitmiştim ddaha dorusu arkadaşımla. orda çiftler vardı insan bi an eksiklik hissedio ama aslında daha rahat oluosun
hatige tv üniten çok güzel hayırlı olsun
nası foto eklicem??bilmiyorumkismile
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting gir gözat tıkla sonra resmi seç boyutu seç ve 3. linki mesaj yazdığın yere direk kopyala yapıştır canım opuyorumnanaktan
dilekcim hayırlı olsun mobilyaların güle güle kullanın inşallah.
hayırlısı olsun cnm sizin kararınız sonuçta ama nikahtan sonra gidebilirsiniz arkadaş grubunuzla bi yerlere bence.
sağolun hannecim ve pericim
enimsecim hayırlısı olsun canım sizin için . bakarsın akşama yengen düğün yapın deyiverir.
kızlar çok tşk ederim. hepimize tattırsın rabbim bu güzel heyecanları ağız tadıyla. dilekcim mobilyalarım çok güzel oturma odama bende kırmızı spor 3lü aldım 2 tane benziyor buna. enimsecim hayırlı olsun canım kararınız. inşallah her şey gönlünce olur.
enimsem canım hakkınızda hayırlısı olsun verdiğiniz karar hannenin dediği gibi nikah sonrası arkadaşlarınızla gider bir yerlerde takılırsınız tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?