Amin canım ya, benim dileğim de bu senin için.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım tekrar konuşulur muammadan kurtulursun inşallah en kısa zamanda
Valla hiçbir fikrim yok canım.yaa kızlar yatak odasına eşyaları bi şekilde sığdırmaya çalışıyoruz da gardrop ile yatak arasında 60 cm felan yer kalıyor o kadarlık yolluk varmıdır kiii
Bu da güzel, güle güle kullanın inşalah.
Beğenmene çok sevindimm, zevklerimiz benziyor demek ki sizlerle. Sağ olasın tekrar.
Bunlar da çok hoş, güle güle kullanın canım.
canım tşk ederim dilek beğendiğine sevindimm daha iileri sizlerin olsun birden fazla alıntı yapamıorum da hepnize tşk ederim
Amin canım ya, benim dileğim de bu senin için.
Valla hiçbir fikrim yok canım.
Bu da güzel, güle güle kullanın inşalah.
birden fazla alıntı için de alıntı yap tuşunun yanındaki NQ basıyorsun hangi mesajı alıntı yapacaksan sonra alıntı yapa basıp cevap yazıyorsun opuyorumnanaktan
hanne canım siz nerden baktınız bu model ipek mobilyadaydı ama ipek mobilyanın kendi ürünü değilde dışardan ürettiği bi modelmiş sanırım...
Ekle cnım ekle.
yaa kızlar siz yatak aldınızmı hangisini aldınız viscolara bakıyorum olumlu yazıların yanında olusuz şeylerde çok yazılmış kararsız kaldım bellonadan alacağız galiba orion ve carprice baktım bugün birde gidip yerinden bakacağım alırken nelere dikkat etmeliyim kızlar
kızlar teyzem aradı ben gidiyorum çeyis yerleştircez temizlik flan çok öptüm sizi opuyorumnanaktan
kızlar teyzem aradı ben gidiyorum çeyis yerleştircez temizlik flan çok öptüm sizi opuyorumnanaktan
ben de almadım yatak daha istikbal ya da yataş tan almak lazım. bellona istikbal in bi altı kalitesindeymiş cnm öle duydum
bunu bilmiyordum canım sağol
enimsecim şimdide inatmı yapıyolarr yaa bugün senin günün kimse seni dinlemiyoo bunlatıyoolar seni ama sıkma canını biliyosunki bunlar çözülebilcek şeyler hayatta çözülemicek okdar çok şey varki sıkma güzel canını kuzummmyengem sanırım sonunda fıkrını sölemıs heralde annem aradı herkes onayladı düğün olcak dedı herkesten kastı sanırım yengemdi ama insanın içindekı heves bıttıkten sonra bunu sölemesı cok sacma artık evdekıler kabul etmıo artık kafayı yicem nişanlım nikah olcak diyo evdekıler düğünnn cok bunalddımmm cokkk
rica ederim ben bi kaç güne yatak alıcam ne aldıgımı sölerim sen de fikirler edinirsen paylaş canım
yaa kızlar siz yatak aldınızmı hangisini aldınız viscolara bakıyorum olumlu yazıların yanında olusuz şeylerde çok yazılmış kararsız kaldım bellonadan alacağız galiba orion ve carprice baktım bugün birde gidip yerinden bakacağım alırken nelere dikkat etmeliyim kızlar
Tamam canım öyle yaparsın o zaman.ekleyemedim netten alamadım resmi artık gelince mobilyalar çeker koyarım.. bugün halılar gelcek inş. bu arada meltem yolluk değil ama paspas var çok güsel piere cardin e bak ben yatak odası için ordan almayı düşünüorum mobilya gelince
Kolay gelsin tatlım size. Öpüldünopuyorumnanaktankızlar teyzem aradı ben gidiyorum çeyis yerleştircez temizlik flan çok öptüm sizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?