cnm gelinliğim çok uygun bi fiyata geldi 1600 dediler daha sonra ordan bi çok şey aldığım için 900 e kadar düşürdü duvağım tacım el ve saç çiçeğim hepsi içinde zemuszemus
hannecim mutfak masasını sormayı unutup ii geceler demişim de :)
güzel bi model cam masada çok parmak izi kalıyor onun için dedim yoksa güsel bi model iyi günlerde kullan inş
şekerler iyi geceler. nasılsınızz
teşekkür ederim canım. Amin. senin de eşyaların hayırlı olsun iyi günlerde kullan kaydirigubbakcemile5
delicious gelinliğin çoook güel olmuş canım, bayıldım. Ama sank kısa duvak daha iyi olacakmış gibi. Ve de saça çiçek daha iyi gider gibime geldi.
Sana çok yakışmış bu arada.
saol cnm benmÇok güzel olmuşsun canım, güle güüle giy. opuyorumnanaktan
Çok güzel canım. Çok yakışmış gerçekten, manken gibi olmuşsun. opuyorumnanaktan
İyi geceler canım, iyiyiz sen nasılsın? opuyorumnanaktan
Güzel canım, ama cam kullanışlı değil diyorlar.
Çok güzel olmuşsun canım, güle güüle giy. opuyorumnanaktan
saol canım
evt cnm gelinlikçiler çarşısında ben kına kıyafetimide burdan aldığım için böle bi fiyat çıktı ama kına kıyafetimi 750 liraya aldım ona hiç indirim yapmamışlardı meselaçok uygun olmuş canım peki neresi burası bursada mı?
teşekkür ederim canım. duvak için çok düşüneceğim sanıırm. keşke duvağı yakından görebilme imkanın olsaydı. çiçeği de gelinlik güllü görüntüde çok karmaşa yaratır mı diye pek düşünmedim. fikrin için saol mutlaka değerlendireceğim şekercimm
tmm canım saol kına kıyafetin baya pahalı olmuş ama değmiştirevt cnm gelinlikçiler çarşısında ben kına kıyafetimide burdan aldığım için böle bi fiyat çıktı ama kına kıyafetimi 750 liraya aldım ona hiç indirim yapmamışlardı meselasultan gelinlik bakmanda yarar var ama
teşekkür ederim canım. duvak için çok düşüneceğim sanıırm. keşke duvağı yakından görebilme imkanın olsaydı. çiçeği de gelinlik güllü görüntüde çok karmaşa yaratır mı diye pek düşünmedim. fikrin için saol mutlaka değerlendireceğim şekercimm
evet canım zamanım var daha. kaydirigubbakcemile2 iyi ki bu forumu bulmuşum .:lepi: birbirimizi tanımasak da güzel şeyleri paylaşabiliyoruz.Rica ederim canımcım ne demekopuyorumnanaktan. Düşünmen için bol bol zamananın var zaten, umarım en doğru kararı verirsin güzelim. Keşke gerçeğini görüp de fikrimizi söyleyebilsek çok daha yardımcı olabiliriz ama bu kadarını yapabiliyoruz işte. Taç konusuna gelince. Gelinliğin ışıltılı taç da güzel olabilir gelinliğne. Her iki seçenek de uygun gibi görünüyor ama benim kalbilmden çiçek geçtiolumunekankayizsmile
Canım, gelinliğini çok beğendim. Çok güzel bi model seçmişsin ve sana çok yakışmış. Gelinlğin bütününü çiçekler oluşturduğu için taç yerine çiçek daha tamamlar gibi, ama taç kullanmak istiyosan da çiçek modelli taçlardan kullanabilirsin düz taçlar yerine. Duvakta kısa olsun bence, modelini kapamasın. opuyoru.mnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?