2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

delicious gelinliğin çoook güel olmuş canım, bayıldım. Ama sank kısa duvak daha iyi olacakmış gibi. Ve de saça çiçek daha iyi gider gibime geldi.
Sana çok yakışmış bu arada.

Çok güzel olmuşsun canım, güle güüle giy. opuyorumnanaktan

Çok güzel canım. Çok yakışmış gerçekten, manken gibi olmuşsun. opuyorumnanaktan

şekerler iyi geceler. nasılsınızz

İyi geceler canım, iyiyiz sen nasılsın? opuyorumnanaktan

mutfak için bu masa nasıl sizce halım siyah gri beyaz sandalyeleri de siyah olacak bu masa olursa

Güzel canım, ama cam kullanışlı değil diyorlar.

delicious gelinliğin çoook güel olmuş canım, bayıldım. Ama sank kısa duvak daha iyi olacakmış gibi. Ve de saça çiçek daha iyi gider gibime geldi.
Sana çok yakışmış bu arada.

teşekkür ederim canım. duvak için çok düşüneceğim sanıırm. keşke duvağı yakından görebilme imkanın olsaydı. çiçeği de gelinlik güllü görüntüde çok karmaşa yaratır mı diye pek düşünmedim. fikrin için saol mutlaka değerlendireceğim şekercimm

saol cnm benm

çok uygun olmuş canım peki neresi burası bursada mı?
evt cnm gelinlikçiler çarşısında ben kına kıyafetimide burdan aldığım için böle bi fiyat çıktı ama kına kıyafetimi 750 liraya aldım ona hiç indirim yapmamışlardı mesela sultan gelinlik bakmanda yarar var ama

Rica ederim canımcım ne demekopuyorumnanaktan. Düşünmen için bol bol zamananın var zaten, umarım en doğru kararı verirsin güzelim. Keşke gerçeğini görüp de fikrimizi söyleyebilsek çok daha yardımcı olabiliriz ama bu kadarını yapabiliyoruz işte. Taç konusuna gelince. Gelinliğin ışıltılı taç da güzel olabilir gelinliğne. Her iki seçenek de uygun gibi görünüyor ama benim kalbilmden çiçek geçtiolumunekankayizsmile

tmm canım saol kına kıyafetin baya pahalı olmuş ama değmiştir

Canım, gelinliğini çok beğendim. Çok güzel bi model seçmişsin ve sana çok yakışmış. Gelinlğin bütününü çiçekler oluşturduğu için taç yerine çiçek daha tamamlar gibi, ama taç kullanmak istiyosan da çiçek modelli taçlardan kullanabilirsin düz taçlar yerine. Duvakta kısa olsun bence, modelini kapamasın. opuyorumnanaktan

evet canım zamanım var daha. kaydirigubbakcemile2 iyi ki bu forumu bulmuşum .:lepi: birbirimizi tanımasak da güzel şeyleri paylaşabiliyoruz.

çok teşekkür ederim canım. beğenmene sevindim. sanırım çiçek ve kısa duvakda karar kılacağım.

günaydın kızlar dün çok yorulduk ama hep aksilik var bugün mobilyalar,yatak flan gelecek bu akşam kına gecesi yapacağız flan kesin düğüne yetişmeyecek ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…