2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın şekerlerrrr

gül84 evin eşyaların çok güsel gelinlikte bir okadar yakışmış cicim hepsini güle gülle kullan

günaydın kızlar dün çok yorulduk ama hep aksilik var bugün mobilyalar,yatak flan gelecek bu akşam kına gecesi yapacağız flan kesin düğüne yetişmeyecek ev

canım ne kadar geç bırakmışlar bu işleri benm düğünüme 38-39 gün var her şey tamam sayılır

canım o kuzenimin düğünü son 1 ayda çıktılar evleneceğiz dediler bi sürü ev tadilatı,mobilya yaptırdılar özel flan çok geç kaldılar bu pazar düğün var ev hala pazar yeri gibi kaydirigubbakcemile2 bu akşam da kına var ne olacak bilmiyorum bugün yine gitcem yardıma umarım yetişir

canım ne kadar geç bırakmışlar bu işleri benm düğünüme 38-39 gün var her şey tamam sayılır

sorma canım ya akannehir düşün daha halıları yok bi yatak odası hazır şuan içini dün yerleştirdik flan diğer heryer dağınık salonun mobilyalarına montaj yapılıyor gümüşlüklere,büfeye flan boshayallersmile

saçını açık bırakacaktın yanlış hatırlamıyorsam canım bence çok hoş olur sevdim bunu :1hug:

canım bir ayda ortaya çıktıkları için öyle oldu sanırım hayırlısı olsun

aynen canım herşeyi aceleye geldi gelinliği bile 2 haftada diktirdi burda kızlar diyor en az 2 ay önceden başlamalı flan diye kaydirigubbakcemile2 birde şimdi yaşayacakları ev eskiden ailesiyle yaşadığı ev iki kat iş yaptılar hem o evi taşıdılar diğer eve hemde şimdiki eşyaları tekrar taşıdılar flan tadilat oldu,boya oldu,parke yapıldı flan bir sürü iş boshayallersmile teyzemde diyor nasılsa onlar balayına gitcek o ara ben işleri hallederim :ecrin_bebek: bütün aile hayretle bakıyor valla ama hepimiz yardım ediyoruz bakalım bayanssulusmile

canım hayırlısı böyleymiş demek ki mutlulukları daim olsun kolay gelsin biz de bugün benm evime gideceğiz çeyiz yerleştirmeye devam akşama fotolarla döncem inşallah boshayallersmile

günaydın kızlar
gülse gelinliğin sana çok yakışmış gzelim
duvakları dene öyle seç
hareketli eteğe genelde kısa daha iyi gibi ama içine ne siniosa o olur

delicious senin gelinliği görmem için arkadaş olmamaız gerek:))

dilşadönder güzelim cam masa güzel bence
lekelenmeden dolayı bi tereddütün varsa
şimdilerde masa boyutunda kesilip satılan şeffaf örtüler var onlardan alabilirsin
üstünde bişi olduğu bile belli olmuo

taç mı çiçek mi dersen bence ikiside olur buklelere ama konsepte de bağlı salon düğünü yapacaksan 1.si olmaz 2. olur canım,kır düğünüyse 1.si olur duvak nasıl yerleştirilcek canım?

evet canım annemde ahşap masa da dahi kullanıyor o şeffaf şeyi :) ben yemek odamdan farklı olsun diye cam masa baktım bakalım yarın siparişi vercez ben de cam dan yanayım alt katı siyah beyaz halıma da uyuyor tşk.

taç mı çiçek mi dersen bence ikiside olur buklelere ama konsepte de bağlı salon düğünü yapacaksan 1.si olmaz 2. olur canım,kır düğünüyse 1.si olur duvak nasıl yerleştirilcek canım?

canım ormaniçi bir alan teras gibi düşün ama üstü kapalı yanlar açık bir alan kır düğününe uygun hareket edebiliriz yani ben duvak konusunda netim duvak önden de görünmeli o yüzden eğer 'rahibe duvak'a dönersem tac kullanamıcam ya da şu son eklediğim ancak kullanılabilir ve kesinlikle kenarları fransız güpürlü olmalı

bunun gibi bir şey ama danteli daha zarif

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…